Ah bu kaynana lar

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Kızlar erkek arkadaşımla mutlu bir beraberliğimiz var Maşallah diyeyim erkek arkadaşım dünya iyisi ağzımın içine bakar birşey diyeyim isteyeyim diye beni şımartmak bir ihtiyacımı gidermek için elinden geleni yapar. Hostes olmamı istemese bile gittiğim tüm sınavlarda yanımdaydı dualar etti ardımdan. Sırf sen istiyorsun diye istiyorum dedi. Neyse konuya geleyim ailem onu ailesi beni çok sever. Artık söz düşünüyorduk ama annesi ile annemi tanıştırdığımda olaylar koptu annesi çocuk gibi gittiğimiz her yerde sorun çıkardı restauranta gittik çöp şiş kuzu değil dana diye bile orda sorun çıkarttı ben ve erkek arkadaşım annemin yanında yerin dibine girdik. Söz düğün vs den açılınca daha önce erkek arkadaşıma nikah yapın bitsin demiş oda (ablası var bitane o düğün Nişan herşeyi yapılarak evlenmiş ) kızına düğün yaparken oğluna nikah mı diyorsun demiş. Annemle bana da açtı konuyu o gün annesi ne istiyorsun diye nişan dedim bizden kimse gelmez nişana artık insanlar nişanı gereksiz buluyor dedi(bende erkek arkadaşıma ablana yapılan nişana gitmeyen bana da gelmesin ama ona gidenler gelmezse artniyet ararım bu işte dedim) artık yeni nesil kızlar kına istemiyor diye laf atıyor yok düğünü kafam çekmiyor nikah yapın ardından seçkin aileler ile yemek yersiniz diyor resmen oğluna ne nişan ne kına ne düğün istiyor sonra tutturmuş yemekli yapalım diye ama yemekli düğünler 2 kişilik davetiyeli olursa istemiyorum çünkü bizim çevremizde kalabalık 2 kişilik davetiye ile olacak şey değil gönlümden geçen hiç birşeye razı değil annesi. Annem bu nedenle çok karşı çıktı istemedi söz için gelmelerini erteledi brn uçuşta iken erkek arkadaşım gelmiş annemle konuşmuş Erkek arkadaşım manevi olarak yanımda olacaklarsa olurlar maddi olarak zaten ben herşeyi tek yapıcam anne baba olarak yanımda durmazlarsada durmasınlar önemli olan xxxx ve onun ne istediği garantisini veriyorum herşey onun istediği gibi olacak demiş (zaten kendisi de ailesiyle çok anlaşamıyor evlenince ailesi şehir dışına yerleşmeye düşünüyor ) ama annem annesi çok huysuz bile bile mi kendini yakacaksın diyor ne yapmalıyım erkek arkadaşıma güveniyorum ama annemin gönlünü edemiyorum düğün hazırlıklarında çok sorun çıkarır o kadın diyor

Son düzenleme:
Bir anne olarak Anneni anliyorum. Eger maddi gücünüz varsa digub vs kendiniz yapin kv hic fikir almayin bitti. Bana masraf yapmaktan korkuyor gibi geldi kuru nikah bitti. Ama bunuda unutma herseyi kendiniz yaparsaniz evliliginiz bir ton borcla basliyacak bunun gelinligi var ev tutlasi esyasi dügünü ...

Bastan sinyallerini vermis zaten kadin. Neden boyle davraniyomus sevgilin konussaymis annesiyle. Manevi olarak olsunlar maddi bisey istemiyorum diye bisey olmaz suan nisan kinada anlasamiyosaniz yarin o kadin evin esyalarina da karisir her seye bi bahane bulur. Umarim sevgilin hep boyle devam eder yarin oburgun annesinin agzina bakarsa isin zor. Nisan sart degil olmayabilir bi yuzuk takarsiniz ama kina olmaz mi yaa kinasiz gelin mi olur. Ben de yemekli dugunleri cok masrafli buluyorum ama sen bilirsin icinde bisey kalmasin nasil istiyosan oyle olsun. Kaynana iste seninki kayinvalide degil kaynana

Maaşallah kaynana kendini yeni gelin olucak zannetti herhalde bu kadar naz yaptığına göre olayları karıştırmış bence....hakkınızda hayırlısı olsun inşallah da bu kadın biraz zorlar gibi sizi....

Borcu dert etmiyorum yanımdaki adama güveniyorum çok şükür onun kazancı iyi benimki de altından kalkılır elbet ama huzursuz düğün yapmak istemiyorum

Borcu dert etmiyorum yanımdaki adama güveniyorum çok şükür onun kazancı iyi benimki de altından kalkılır elbet ama huzursuz düğün yapmak istemiyorum
Valla inan öyle olmuyor ilk basta kalkilir diyirsun maasi iyide 4 5 bin tl degildir bu bu zamanda gecim zor üstünede borc olunca daha da zorlasiyor bence kv derdi para masraf etmek istemiyor baska derdi yok.bence hic yüz verme isterngelir ister gelmez kendin al gelinlgili vs tasima pesine

Kadın hep böyle sanırım eşi ile ayrılmışlar bir dönem tekrar birleşmişler ama erkek arkadaşımın dediğine göre evde de huzur yok, yakın arkadaşımın da erkek arkadaşının ailesi çok iyi düğün dernek herşeyi istiyorlar çocuğun öyle bir niyeti yok ben hemen evlenmem yurt dışına gezmeye falan gidicem lafları yapıyor önümde böyle bir örnekte var ailesi iyi olunca çocuk kötü olduğu zamanda birşey olmuyor erkek arkadaşıma güvenip yola çıkmak istiyorum ama hakkımızda hayırlısı annemin kalbini kırmasın yeter

Sorun o zaten kendisinin Bakırköy'de evi var erkek arkadaşımın evinde yaşıyor ordaki kirayı yiyor erkek arkadaşım af çıkınca toplu Ödeme ile emekli etmiş annesini onu yiyor birde erkek arkadaşımın geliri ayıptır söylemesi 5 bin civarı birde alışmış faturaları oğlum ödesin diye şimdi oğluna düğünü çok görüyor bunu sindiremiyorum oda gariban ım bu moral bozukluğu ile annemle beni düzeltmeye ikna etmeye çalışıyor ama arada kendi yıpranıyor annesinin kişilik olarak bana bir derdi yok ama alışverişe bile çıkılmaz o insanla rezil ediyor insanı

O yüzden kv fikrini alma hic bir konuda madem siz ödiyeceksiniz nisanlinla kendin karar ver. Ben inan böyle anne babalari anlamiyorum benim cocugum evlencek elimden geleni yaparim. Benim oglum daha 11 aylik bu sene ilk bileziginj aldim kizimada ayni her sene ikisinede bir tane illerde sikismiayaim diye. Insanlar dogruyor ama gerisini düsünmezler. Kizim elimde fazla yok ama elimde geleni yaparim diyebilirdi sana

Ozaman o para kaynagi gidecek diye korkuyor bence nisanlina soyle parasini car cur etmesin biriktirsin madem 5 bin civari 4 5 ay biriktirse borcsuz evlenirsiniz

Evdende ciksin biz yerlescegiz de bitti
Erkek arkadaşım ben hostes olduğum için annesinin Bakırköy'de ki evine yerleşmek istiyor hem orda doğmuş büyümüş semt olarak nezih diyor hemde metro yakın havaalanına kolay gidersin diyor ben en başından beri hiç istemiyorum gerekirse onun evi kiraya verir kiraya çıkarız ama annesinin evine çıkmam bende dediğiniz gibi çıksın ben buraya yerleşicem dicem çünkü kiraya vermek istersek çıkmayabilir daha sonra duruma göre karar veririz sanırım çok karmaşık işlermiş bu düğün dernek muhabbeti ya anlaşamazlar sa aileler dediğimde ben kendime güvendiğim için bu yola çıktım diyordu babasını ailem çok sevdi çok saf mülayim bir adam ama ahh işte annesi...

Sakin ama sakin onlarin evine yerleşme bu hatayi yapma

Kv evine yerlesirsen zirt pirt gelir bence bu hatayi yapma gitte diyemezsin sonucta kendi evi sakin ama sakin kiraya cik ama o eve asla

O zaman kv ni yok sayip yapacaksiniz herseyi ama zor bi surec birbirinizi cok yipratrsiniz

Canım tıpkı benim yaşadıklarımı yaşamışın. Tüm aile oturuyoduk çok büyük bir kavga olmuştu. Eşim dediki bundan önce annem vardı ama artık Nermin var. Ben nermini annemden daha çok seviyorum dedi. Kaynana krizlere girdi. Sonuç olarak ben kaynanayı evden kovdum kocişimle mutlu mutlu yaşıyorum. Yani sevgilin yanındaysa hiç sorun yapma. Oğlu seni çok sevdiği için kaynana bunları yapıyor zaten

Sevgilin yaninda olabilir ama buda lafmi ben nermini annemden daha cok seviyorum diyen bir erkekle evlenmezdim bile. Annenin yeri ayri eşin yeri ayri. Annesini atan insandan hayir gelmez. Anne ben bu kizi seviyorum ister iste ister isteme evlencem der olur biter. Bir annenin hakkini hic bir evlat ödiyemez.

Buna benzer seyler yasamis biri olarak yazmak istedim. Ben yazayim, eger siz altindan kalkarim boyle seyler olursa derseniz evlenin derim...

Esimi cok seviyorum. 11 yildir flort+nisan+evlilik beraberiz. 4yil oldu evleneli. Isteme işi baslayinca asil yuzu cikti benim kv ve kp nin de. Herseyde paramiz yok dediler. Nisani biz yaptik. Tek istedigim nisan icin elbiseydi ondan. Almamak icin direndi. Sonunda aldik ama carsiya cikar cikmaz param yok pahali alamam dedi. Bize sunu kiz evi yapar bunu kiz evi yapar dedi. Bisi demedik. Annem cok direndi ama ben dinlemedim evlendim. Dugun konusmasinda ise asil bomba patladi. Kp baya agir konustu "onu yapamam, bunu alamam, param yok, orda oturmalarina izin vermem, elini taşın altina sok, kizına bu zaman kadar ne aldin, ben nisana su kadar para harcadim (ki bana bi kolye bi de kucuk tek tas taktilar. Baska hicbisi yapmadilar)" gibi bir suru sey. Kinayi yemekli ve dugun gibi salonda annem yapti. Neyse evlendik. Kv surekli her gun aradi, oraya mi gittin burda misin, aaa annendeymissin o zaman yarinda bana gel...oysa calisan insandim. Herseyde hesap sordu. Afedersiniz ic camasirimi utulememe kadar karisti. 2ay gecti ben feci hastalandim. Tam 3yil cektim. işimi de biraktim cunku calisamaz hale geldim. Kv surekli annemi kiskandi. Hastayim annemde kaliyrm diye "bu kizlarda hep analarini istiyr" diye kizdi milletin icinde. Ilk bebegimde kanamam vardi. Anlatmadigi kimse kalmadi kendi de yazliginda keyifyeydi. Bebegi kaybettim kendi babasi bana kizdi, sonra ikinci bebegi de kaybettim.daha hastanedeyken "suc oglumda degil kizinin rahmi bebek tutmuyr" dedi. Sonra saglikli gebeligim oldu bu kez de bebegime aldiklarima kavga cikardi, ben alacaktim sen niye aldin diye. Dogurdum ertesi gunu kayniyla bir olup evimde kavga cikardi cunku dogumda kimseyi yanimda goturmedim diye..lohusaligimi zehir etti. Annem 1 gece bile yanimda kalamadi onun yuzunden. Sonun da ne mi oldu. 45 gunluk lohusayken deli gibi kusmaya basladim. 2kilo verdim ayni gun. Kv ve kp de karsimda oglumla resim cektirme derdindeydi. 2gun sonra da yazliga gittiler. Ben de anneme. Anneme gittim diye aradi gelelim biz de kal diye. Gelsen de kalmam dedim. O da kocami arayip karin beni istemiyr diyince bence film koptu. Benim icin bitmistir kv dedim. Daha saymadigim bir suru sey oldu. O gunden beri yani 1yildir sadece kocamla gidip geliyrm. Ben istemeden evime sokmuyrm. Ararsa her zaman acmiyrm. O da ilgi cekmek icin psikolojim bozuldu diyip psikiyatriste gidecekmis bugun. Cunku kendi kv si hastalandi, ona bakmamak icin bahane gerekti, tuttu bi bakici atti kadini basindan. Ama ben bunlari bile yazarken elim ayagim titriyr sinirden.
Uzun lafin kisasi ne kadar seversen sev, aile olmayinca olmuyr bence. Karar senin arkadasim.

Her türlü probleme hazırlıklı olun ve bu süreçte sevgilinizi çok iyi gözlemleyin.

Sevgiliniz birsüre sonra ciddi anlamda arada kalmaya başlayabilir.

Ev meselesi kafamı karıştırdı benim.
Kadının evi var, ama oğlunda kalıyor, yani orayı da benimsemiş.
Zamanlı zamansız çıkıp çıkıp gelir mi kalmaya?

Ne kadar güzel.. en azından sevgilin ilişkinizin arkasinda duruyo sana sahip çıkıyo benim 2 senelik nişanlım annesinin yüzünden nisani atti 3 gün oldu bu gün :) ah bu kaynanalar... gerçi hepsi aynı değil iyi olanlarda var benim ki gibi olanlarda.. Sevgilin bu sekilde sahip cikiyosa sana bırakma derim ben bak o kim ne derse desin her seyi yapmaya hazir gibi gorunuyo. Annesine babasina rest cekecek kadar cok seviyo bence.. annene de bunlari anlat evlenince zaten ayri eve cikicaz de (umarim oyledir) benim evim ayri olcak karisamaz de. E canim dugun de masraflari sevgilin cekmicek mi niye sorun cikarsinlar cikarsa bile ben sevgilinn umursayacagini sanmiyorum. Kv ile aranda gecen her seyi annen anlatma sakın. Iyi veya kotu her seyi anlatma buda benden görmüş gecirmiş tavsiyesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…