Ah bu nispet yapan kompleksliler..

Vuuu cok özel degil mi o ya :44:

Allah bağışlasın:) Çok kutsal bir şey :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu arada yemek yapmayı hiç bilmem harika bir şekerpare yaptım ömrümde ilk kez nasıl paylaşmayayım yahu vallahi gurur duydum kendimle.

ay cnm valla çok iyi yapıyon bende böyle çocuk fotosu paylaşanlara sinir oluyorum.ben şahsem çocukları çok severim yolda görsem durup çocuk severim maşallah derim.ama böyle foto paylaşmak çok saçma geliyo daha küçücük bebek nazar değer ki ben nazara çok inanırım.kem gözlü insanlar çok var

yok artık daha neler :26::26::26: eğer evli değilse evlenirsen siz de ona yapın aynısını şaka bi yana da biraz kötü olmuş sizin için

Son düzenleme:
Ortalama 70 yil yasasak, bunun ilk 15-16 yili cocuksun zaten bi cok seyin farkinda degilsin, e 20de evlensen 5-6 yil anca kendi hayatini yasayip, 50 yil bi adamla beraber yasamak???

Yahu cocuk dogurma yaşi kısıtı olmasa cidden 40tan once ewlenmem..

Hele kimi varki universite okurken evlenen.. Ya bi insanin hayatinin ennnn guzel yillari universite yillaridir. Bu erkenden evlenen kadinlar bilseler hayatlarindan neleri kacirdigini..

Zaten evlenceksin, zaten bi kocan olcak, cocuk buyuteceksin.. İnsan tum bunlardan once kendisini kendisi yapacak hayatini yasamali, ozgurce gezmeli, eglenmeli, bi seyler uretebilecegi, ise yaradigini, onemli oldugunu hissedecegi, doyuma ulasacagi bi kariyeri elde edebilmeli..

Bunlar malesef gencken oluyo.. Sen sana nispet yapanlara uzul asil. Onlar kocam 50 lira versede bi bluz alayim derken, senin kendi araban, evin olacak.. Onlar hep annesinden, babasi dan para istemisken, sen annenin babanin ihtiyaclarini karsilamanin hazzini yasayacaksin..

Neler kacirdiklarini bilmiyolar ve hic bi zaman bilemeyecekler..

Şu durumumda benim her gördüğümü canım çekiyor:)) Facebook'a bakamaz oldum :))))

ben kökten çözdüm sorunu fece hesabımı kapattım rahatım ama bazen kendini bilmezler twitterdan paylaşıyo ama olsun en azından fece kadar paylaşmıyolar

Allah korusun hiçkimse canına bir şey olsun istemez. Biz sevdiklerimiz içn dua edelim. Çünkü fotoğraf yayınlamasak bile çocuklarımız birgün ayaklanıp insanların arasına karışacaklar:) Allah korusun diyelim.

Bu arada yemek yapmayı hiç bilmem harika bir şekerpare yaptım ömrümde ilk kez nasıl paylaşmayayım yahu vallahi gurur duydum kendimle.

Ben de aynı durumdayım. Çok şükür çevremde bunu nispet, görmemişlik vs diyen arkadaşlarım yok.

Konu neydi ne oldu yalnız. Evliliğiyle nispet yapanlar nere facebookta paylaşım yapan nere?

Açıkcası bi'arkadaşım kasıtlı bi'şekilde dillendirmese durup da paylaşımlarından öff her şeyini paylaşıyo, kocasıyla evde fotoğraf çekinmiş paylaşıyo cık cık demem, denmemeli de zaten. Neticede paylaşımları gizleyebiliyoruz.

ben kökten çözdüm sorunu fece hesabımı kapattım rahatım ama bazen kendini bilmezler twitterdan paylaşıyo ama olsun en azından fece kadar paylaşmıyolar
Ben kapatmıyorum. Geçen kuzenim nişanlanmış ve faceden öğrendim haberi:))) sonra da babamları davet etmedikleri için bardak taştı ve hepsini sildim.. Facebook sayesinde çok şey de öğreniyoruZ:) Twitter kullanmıyorum ben:)

Buradaki mesajları okuduktan sonra ohh allahtan benim böyle düşünen arkadaşlarım yok diyemiyorum :) belkide içten içe öyle düşünüyorlar bilmiyorum: Üzüldüm vallahi...

oooovvvv olaya bak senn işte bunlar hep face yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…