- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
benım paylasımına kızdıgım tek fotograf, görümcemin yatak odamı cekıp face koyup bide : abımle yengemın ask yuvası dıye baslık atması olmustu......aman Allahım hakkatten kım neyı paylasıcagını sasırıyor:))
Benim bebeğimin doğmasına daha 7 ay kadar var ama benim şuanda bile ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum kanama korkusundan.. Doğduktan sonra fotoğraflarını kem gözlere sunmayı göze alamam. Korkum var benim... Hamile ol sen de göreceksin:))
Vuuu cok özel degil mi o ya :44:
iyi yönüyle bakmak istiyorum olaya: ya o yatakta olsaydık
iyi yönüyle bakmak istiyorum olaya: ya o yatakta olsaydık
Şu durumumda benim her gördüğümü canım çekiyor:)) Facebook'a bakamaz oldum :))))ay onlar sadece insanın canını çektiriyo başka bişi değilbide boğa burcu olarak ben yemeğe düşkün ben onlara baka baka içim eriyo resmen
Benim bebeğimin doğmasına daha 7 ay kadar var ama benim şuanda bile ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum kanama korkusundan.. Doğduktan sonra fotoğraflarını kem gözlere sunmayı göze alamam. Korkum var benim... Hamile ol sen de göreceksin:))
benım paylasımına kızdıgım tek fotograf, görümcemin yatak odamı cekıp face koyup bide : abımle yengemın ask yuvası dıye baslık atması olmustu......aman Allahım hakkatten kım neyı paylasıcagını sasırıyor:))
Vuuu cok özel degil mi o ya :44:
Âmin inşallah.. Allahım zamanı gelince sana da nasip etsin:)Allah bağışlasın:) Çok kutsal bir şey :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Şu durumumda benim her gördüğümü canım çekiyor:)) Facebook'a bakamaz oldum :))))
Allah korusun hiçkimse canına bir şey olsun istemez. Biz sevdiklerimiz içn dua edelim. Çünkü fotoğraf yayınlamasak bile çocuklarımız birgün ayaklanıp insanların arasına karışacaklar:) Allah korusun diyelim.ay cnm valla çok iyi yapıyon bende böyle çocuk fotosu paylaşanlara sinir oluyorum.ben şahsem çocukları çok severim yolda görsem durup çocuk severim maşallah derim.ama böyle foto paylaşmak çok saçma geliyo daha küçücük bebek nazar değer ki ben nazara çok inanırım.kem gözlü insanlar çok var
yok artık daha neler :26::26::26: eğer evli değilse evlenirsen siz de ona yapın aynısınışaka bi yana da biraz kötü olmuş sizin için [/QUOT
kötü olmaz mı?
altına yapılan yorumlarda:
-ayıp degıl mı?
-milletin özelini ne deşifre edıysun
tarzında, yine anlamamış saçma sapan yorum yapmıs altına : ''ev sahıbı karısmıyo sıze ne oluyo'' gıbı halbukı haberım bıle yok, ben cok sonra gordum, eşimin facesınden tesadufen.....
o sıradada psıkolojık sorunları vardı bısey sormadım, iki gun sonra face ı kapatmıs zaten halada kapalı, napıcan ıste atsan atılmıyo satsan satılmıyo
Bu arada yemek yapmayı hiç bilmem harika bir şekerpare yaptım ömrümde ilk kez nasıl paylaşmayayım yahuvallahi gurur duydum kendimle.
Ben kapatmıyorum. Geçen kuzenim nişanlanmış ve faceden öğrendim haberi:))) sonra da babamları davet etmedikleri için bardak taştı ve hepsini sildim.. Facebook sayesinde çok şey de öğreniyoruZ:) Twitter kullanmıyorum ben:)ben kökten çözdüm sorunu fece hesabımı kapattım rahatımama bazen kendini bilmezler twitterdan paylaşıyo ama olsun en azından fece kadar paylaşmıyolar
Cevap veriyorum; yok.
O tarz insanları çevremde tutmuyorum. ^^
Ben de aynı durumdayım. Çok şükür çevremde bunu nispet, görmemişlik vs diyen arkadaşlarım yok.
Konu neydi ne oldu yalnız. Evliliğiyle nispet yapanlar nere facebookta paylaşım yapan nere?
Açıkcası bi'arkadaşım kasıtlı bi'şekilde dillendirmese durup da paylaşımlarından öff her şeyini paylaşıyo, kocasıyla evde fotoğraf çekinmiş paylaşıyo cık cık demem, denmemeli de zaten. Neticede paylaşımları gizleyebiliyoruz.
Ben kapatmıyorum. Geçen kuzenim nişanlanmış ve faceden öğrendim haberi:))) sonra da babamları davet etmedikleri için bardak taştı ve hepsini sildim.. Facebook sayesinde çok şey de öğreniyoruZ:) Twitter kullanmıyorum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?