Ah bu sapıklar

kızlar üzeriniz de çengelli iğne taşıyın, taciz yapana sizde çaktırmadan taciz yaptığı yerden sokun iğneyi, bakın nasıl uzaklaşıyor.

:))) bunu annem yapar annemde igne tasır... malesefki annemin basına da bi taciz olayı gelmisti annem öyle bakımlı biri degildir bi pardesü bir esarp takar otobüste olmus bu olay annemde yakasında igresi vardır adama bi dürtmüs:))) adam bagırmıs tabi annemde agzına ne geldiyse saymıs..

üff ya insan kılığında dolaşan bu yaratıklarla hergün karşılaşma ihtimalimiz olması ne acı.güzelim dünyayı ne hale getirdiler.Allah tan korkusu olmayan,akıl, namus,haysiyet fakiri bu insanlardan ne kadar nefret etsek azdır.neden çoğalıyorlar,niye doğrudan şaşıyorlar,niye böyle sapkın hareketlere kalkışıyorlar diye çok düşünüyorum açıkcası.
geçmiş olsun canım.

aklını sadece belinden aşağı seviyelerde kullanabilen yaratıklarla içiçe yaşamak zorunda olmak gerçekten çok acı...
tek kullanabildiği uzvu o olunca onu yapıyo işte beynini kullanabilse kullanırdı dimi?
gereksiz insan kalabalığı....

allah belalarını versin yaben lise donemımde çok çektım boyle seylerden kızlar ınanın isan tek olunca korkuyor ama 2 kere tek yakalandm diğerlerinde arkadaslarım vardı nalet olsun boyle insanlara yaaa.yaşlısı genci hepsi azmıs ya....direk kesıceksın vericeksın eline yada koparıp atacvakasın kı tekrar kullanamasın ........

valla midem bulanıyordu okuyunca daha beter oldum. allhım nedir bu insanların hali. otobüste giderken bile kimseye dokunmamk için uğraşıyorum. ayakta dururken arkama biri gelse yan dönüyorum çantamı arkama alıyorum. o yüzden otobüs kalabalıksa kimseye yer vermiyorum korkudan.
böylelrine susumamak lazım. sesini çıkartıp bağıracaksın insanlar dövüp linç etsinler.
ben liseyi kız lisesinde okudum. kız kıza çok rahattık.

Bu tür olayları yaşayan varmı ? diye sormuştumya şimdi açıkçası hangi kadın yaşamamıştır diye düşünüyorum. Küçücük çocuklara bile yapılıyorsa artık söylenecek hiçbir söz bulamıyorum. Bu işi isteyerek yapan insanlar var gidip onlara bulaşsınlar yaa bizden ne istiyorlar... Forumda bir erkek bulunuyorsa umarım bunları okuyordur bayanların ne zor şartlar altında namuslarını korumaya çalıştığını görsün...

canım tabiki yaşayanlar var mesela ben
iğrenç bişey elle taciz bana olmadı allahıma şükür ama hep göstermeler felan yanından geçiyor yolda türkü soyluyor bu ne allah aşkına kızlar ya utanma arlanma yok... kalmamış...

Benim basıma da geldi ama lafla sözle biber gazı var yanımda da bir sıktım gerizekalı yarım akıllı korkudan kendi etrafında dönmeye basladı
Kızlar yanınızda biber gazı bulundurun tek care bu..

Ben o ara korkmazdimda, soke olurdum ve sen napiyorsun diye bas bas bagirip, otobüstekilerine bir ton sopa çektirirdim. Yaptigiyla kalmazdi pisligin.

Benim basıma da geldi ama lafla sözle biber gazı var yanımda da bir sıktım gerizekalı yarım akıllı korkudan kendi etrafında dönmeye basladı
Kızlar yanınızda biber gazı bulundurun tek care bu..

ya bu biber gazını fln nerden alıyosunuz? yanımızda bulundurmak lazım gerçekten de... :1no2:

bencede kizlar biber gazi tasiyin
o sapiklarla basa cikmak kolay degil
orda bagirip cagirip rezil etsen
bide inkar ederler muhtemelen
ayyyyy ne igrenc yaratiklar yaaaaaaa

bencede kizlar biber gazi tasiyin
o sapiklarla basa cikmak kolay degil
orda bagirip cagirip rezil etsen
bide inkar ederler muhtemelen
ayyyyy ne igrenc yaratiklar yaaaaaaa

evet canım bu sapıklarla baş cıkılmaz...ben orta okula giderken yaşamıştım ve çok kötü piskolojim bozulmuştu..erkeklere karşı cok sert olmuştum ve hala öyle.hiç bir erkege öncelik vermem..ve sertimdir erkek milleti bunuj gibi erkeklerinde allah belasını versin...:teselli:a.s.

canım geçmiş olsun çok sinir bozucu bi olayy

benim başımada buna benzer bişiy geldi..

sağlık ocağına gitmiştim
sırada bekliyoruz bi adam geldi dikildi karşıma ilk başta cindel organıyla oynarken gördüm (kaşıma gibi ıyk )
hemen kafamı çevirdim tabiki sonra bi baktımki adam organını çıkarmış oynuyo :1shok:

şok oldum napacamı şaşırdım yanımaki bayanlar tepki verdiler sora bana sıra gelmişti içeriye girdim zaten çıktığımda adam yoktu hala midem bulanır düşününce klava:
pis sapıklarrr :mymeka:

üfff benim de basıma geldi yaa öyle gösterme filan olmadı ama otobuste filan arkadan kalcama elini sürenler oldu kafamçokkarıştı of cok pis insanlar ya tam dönüyodum kimse yok süpheleneceğim, herkes kendi halinde arkasını dönük tutunmus bi yere duruyo ama tam ben de arkamı dönüyorum yine kalçamda bi el hissediyorum Çok üzgünüm çoook çok fena sinrlerim bozulmustu millet de garip garip bakıyodu bu kız neden birden arkasına bakıyo diye sonra durağa gelince indi bikaç kişi ve o da aralarında inmiş olacak ki rahatsız eden olmadı..
sonra tramvayda oldu bi kere de, yine cok kalabalıktı otobusteki gibi, benim yaslarımda genc bi cocuk arkamdaydı ve bi adım atacak yer yoktu önümde herkes üstüste binmiş resmen, acelem olduğu için binmek zorunda kaldım sonra tramvay hareket edince bi ileri bi geri o cocuğun da önünde cantası vardı eli cantasının önündeydi kalçama carpıyodu arada bi sonra baktım cocuk elini kendi sürtmeye basladı nefesi de hızlandı beni de korku bastı napcam ben simdi diye, neyse ki duraga geldik de inenler oldu onların yerine attım hemen kendimi uzaklasmak için, o cocuk da dönüp yüzüme bakıyo bide utanmadan. hiç beklenmedik kişiler bile yapıyo ya artık kime güvencez biz ya her erkeğe tek düşüncesi uckuruymuş gibi bakıyorum artık ve iğreniyorumm
ve dua ediyorum Allah gönlüme göre birini cıkarsa da korusa beni böle seylerden diye...
hepimize gecmiş olsun kızlar Allah böylelerine fırsat vermesina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…