- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
Yok be canim senin tabirinle o kadarda kıllı degilim ama temizlik sart :) Normalde ağda kullaniyorum ama suan göbecigim izin vermiyor saatlerce banyoda kalmak zorunda kaliyorum...ne kıllıyız ya vallahi benim durumda öyle :{ tabi evli ya da hamile değilim kökten kurtulmam lazım bu tüylerden artık
Kuaföre git, yada kardeşin ablan falan halletsin.
Hiç olmadı kocan yapıversin..
Şaka yapıyorsunuz herhalde?!
Jilete hic sicak bakmiyorum kuaför koltuk alti bacak vs halledebilir ama ya genital bölge :) En iyisi kan ter icinde kala kala ağda yapmak basa gelen cekiliyor yapacak birsey yok:)canım sonuçta kimysl onun için uzmanlar pek önermiyor
en güeli kuaföre gidipağda yaptirmam eger utanırım dersen yavaş yavaş jiletle al
canım tek sen gitmiyorsun kii o inan için çok normal geliyor kendini zorlama git yaptır derim jilete sıcak bakmayabilrisnn kaç haftalıksın
canım tek sen gitmiyorsun kii o inan için çok normal geliyor kendini zorlama git yaptır derim jilete sıcak bakmayabilrisnn kaç haftalıksın
Canim benim rabbim hayirlisi ile bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah...Aynı sorundan ben de muzdaribim canım 33. Haftadayım ve göbek engelliyor. Ben şahsen başkasına yaptırmadım şimdiye kadar yaptıraöam da hele kocasına yaptıranlara hayret ediyorum. Uzmanlar eşlerin doğuma girmesini bile tavsiye etmiyor sonradan cinsel hayatlarını erkileyebiliyormuş hiç gerek yok. Tüy dökücü kremler zararlıymış ve çok tahriş yapıp can acıtıyormuş. En kolay yolu uygula doğuma kadar belki çabuk çıkartır ama zararsız en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?