- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Benimki tutar , o yuzden pek etmem ama ettiklerimin iki yakasi bir araya gelmiyor
Ahhaa kiyamamBen isim verim de benim yerime de bir ah ediverin de iki yakaları bir araya gelmesin. benimki hiç tutmuyor.
Öyle tabiki mutlaka , şaka yapmıştım ben zaten canım benim. Ama ne güzel birşey tutması.Ahhaa kiyamam
Oyle olacagini pek sanmiyorum
Olay enerji meselesi , ben cok yogun yasarim duygularimi , o ah etme olayinda da yasadigim yogunluktan sanirim tutuyor
Annem bile korkar benden aman ah etme adamlar aninda gocuyor der
Haklı yere edilen beddua kabul olur ilahi adalet var..ama canımı çok yakan birkaç kişiye her aklıma geldikçe ahh ediyorum gün geçtikçe daha iyi oluyorlar nereye gidiyor bu ettiğim ahlar anlamadım.. Ahı tutan varsa söylesinde bi liste yapalım sırayla ahlasınGerçekten size haksız yere acı veren bir insan ettiğini buldu mu başınıza geldi mı hiç
Babam başka bir kadın için annemden boşandıktan sonra,kendini aklamak için “yatağıma gelmiyordu”diye iftira atmıştı anneme.Şuan,uğruna annemi 3 çocukla ortada bıraktığı yeni karısının ciddi bir rahatsızlığından dolayı,aynı yatakta bile yatamıyorlarmış. :) Eden buluyormuymuş?
Tam da deneyecektim tutuyorsa iyi bir düşüneyim neresine ah etsemTutuyor kesin bilgi. Edin ahınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?