• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah erkekler ahh !

denizecedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
3
0
1
34
foruma üyeliğimin ilk günü bir hatam olursa affola:)

Ben 3 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım.Bu ilişki beni hakikaten yıprattı ve ilişkiden sonra önüme çıkan ilk erkekten etkilendim.ben 24 o 34 yaşında öncelikle bunu söylemek isterim.spor salonunda tanıştık evlerimiz çok yakın olduğu için tanıştığımız gün buluştuk muhabbet ettik.ama sonrasında olan oldu.adamın niyeti beni yatağa atmaktı.tabi ben oltaya düşmedim.yakınlaşmaya çalıştı ama kafamın karışık olduğunu onun çok sevgisiz bir adam olduğunu söyledim ağır şeyler söyledim biraz..o da 'ne zaman sevsem üzüldüm artık kimseyi sevmek istemiyorum' dedi..en sonunda malesef (pişmanlık beni bitiriyor) birlikte olduk.ertesi gün spor salonunda selam bile vermedim o geldi yanıma konuştuk.2 gün önce intagram da bir yazı paylaştım.doğu illere yardım yapacağım desteklerinizi bekliyorum diye.hemen mesaj attı nereye göndericeksin dedi bende doğuda ihtiyacı olan okullara göndericem sende birşeyler getir dedim.sonra bir kaç soru sordu bu konuyla alakalı.dünden beri konuşmuyoruz.birlikte olduğum için yargılamayın beni lütfen.kafamın karışıklığı beni mahvediyor.evet bana karşı ciddi bakmıyor biliyorum ama ben istiyordum ki kalbimi görsün ona yaralarımı anlattım eski sevgilimin beni dövdüğünü anlattım.biliyorum hata ettim birlikte olmakla..ama şimdi aşık oluyor gibiyim.hep onu düşünüyorum..sorum şu: sizinde böyle ilişkileriniz hatalarınız oldu mu? bu erkeklerin amacı neden hep böyle? safın tekiyim kalbim güzel en az dışım kadar..ama erkekler hep dış görünüşüme geliyorlar..benim aradığım çok başka.napıcm ben bu adamla nasıl onu diğer tarafa ,gerçek sevgiye çekebilirim?

Duygu karmaşasında bazılarımiz bu tarz şeylere kayabiliyoruz maalesef. Boşluklarımızıbizi daha büyük bosluğa sürükleyecek insanlarla doldurmaya çalışıyosrruz. Bence boşuna vahlama olan olmuş olması gerekiyormuş demekki.
Her şerde bir hayır vardır. Bundan sonra daha büyük pişmanlıklar yaşamamayı bak dikkat et. Aklını kullanırsan ve dikkatli olursan sana ilgi duymasını sağlayabilirsin. Ama bundan sonra iletişiminiz devam ederse birlikte olma derim, zoru oyna.

çekemezsin, adamın niyeti sevmek değil birlikte olmakmış, olmuş.. sende baştan biliyormuşsun zaten..

Çok fentazikk bi hikaye hımm. Spor salonunda tanıştın sonra yatağa atladın bi de çok safsın içinde güzel dışın gibi ilk mesaj hıhı genelde kızlar öle yapar. Hiç inandırııcı bir konu degil.

Kadın milletinin şu 'one night stand' muhabbetine bu kadar uzak olduğu hâlde böyle 'özgür kız' rolü yapması beni öldürüyor:KK14:

Tanıştığınız ilk gün bir adamla yatmanıza bir şey demiyorum da, bir kere yattınız diye aşık olmak nedir?:KK14:

Boşverin, değer mi sizce?

hmm
ilgileniyor ama çok erkenci davranmışsnz açık söyleyeyim
tam aranızda bir şey bile yokken neden beraber oldunuz ki güvenini kazanmak için mi

Herkesin pismanliklari var, cinsellik veya baska sekillerde cogunluk kendini bir zibidiye bir sekilde kullandirmistir. Ben de dahilim, 1 yil boyunca duygusal acidan somuruldum.

Sen daha sanslisin ama bu konuda , adami cok tanimiyorsun aranizda duygusal bir sey yok. Issiz adam takildigi icin sana ulasilmaz geliyor, bu kadar ele gecirmeyi istemen bu yuzden. Bos ver gitsin. Tanimadigin, sevmedigin bir zirto icin degmez. Unut gitsin derim.

Adamın niyeti yatakmış senin için sıkıntu yok sende istemişsin yataktan ileriye gitmez bu iliiki aşık oluyor gibisin ya olma

Evlenmeden önce cinsellik yaşamanızı yargılamıyorum da ,
Sevgili bile değilmişsiniz , öyle ilk günlerden olacak şey mi yahu o_O
Elbet bunun zamanı olmaz ama karşıdakine yanlış hissettirir, belli bir süre geçseymiş , ilişkinizin adını koysaymışsınız keşke.

adamın niyeti beni yatağa atmaktı.tabi ben oltaya düşmedim.yakınlaşmaya çalıştı ama kafamın karışık olduğunu onun çok sevgisiz bir adam olduğunu söyledim ağır şeyler söyledim biraz..o da 'ne zaman sevsem üzüldüm artık kimseyi sevmek istemiyorum' dedi..en sonunda malesef (pişmanlık beni bitiriyor) birlikte olduk.ertesi gün spor salonunda selam bile vermedim ben istiyordum ki kalbimi görsün ona yaralarımı anlattım eski sevgilimin beni dövdüğünü anlattım.biliyorum hata ettim birlikte olmakla..

"Niyeti beni yatağa atmaktı" dediğiniz bir adamla birlikte oldunuz.

Sonra "kalbimi görmesini istedim" diyorsunuz.

Niyetinin bu olduğunuzu anladığınız bir adam kalbinizi ne yapsın?

Yaralarınızı ve eski sevgilinizi anlatmışsınız, sizi anlamasını beklemişsiniz..

Sizi yatağa atmak isteyen adam eski sevgilinizden daha mı ahlaklı da "vah vah" diyecek size?

Muhtemelen bu yaraları bu kadar kolay ve klasik numaraları yuttuğunuz için aldığınızı düşünmüştür.

Baksanıza "ne zaman sevsem üzüldüm, artık kimseyi sevmek istemiyorum" demiş çakma playboy haliyle...

Bu arabesk, ıssız adam modunu gördükten sonra birlikte olmuşsunuz yani eskiyle seninin bir farkı yok.

Erkeklerin bu saçma oyunlarına kanmaya devam ederseniz bir sonrakinin de farkı olmayacak.

foruma üyeliğimin ilk günü bir hatam olursa affola:)

Ben 3 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım.Bu ilişki beni hakikaten yıprattı ve ilişkiden sonra önüme çıkan ilk erkekten etkilendim.ben 24 o 34 yaşında öncelikle bunu söylemek isterim.spor salonunda tanıştık evlerimiz çok yakın olduğu için tanıştığımız gün buluştuk muhabbet ettik.ama sonrasında olan oldu.adamın niyeti beni yatağa atmaktı.tabi ben oltaya düşmedim.yakınlaşmaya çalıştı ama kafamın karışık olduğunu onun çok sevgisiz bir adam olduğunu söyledim ağır şeyler söyledim biraz..o da 'ne zaman sevsem üzüldüm artık kimseyi sevmek istemiyorum' dedi..en sonunda malesef (pişmanlık beni bitiriyor) birlikte olduk.ertesi gün spor salonunda selam bile vermedim o geldi yanıma konuştuk.2 gün önce intagram da bir yazı paylaştım.doğu illere yardım yapacağım desteklerinizi bekliyorum diye.hemen mesaj attı nereye göndericeksin dedi bende doğuda ihtiyacı olan okullara göndericem sende birşeyler getir dedim.sonra bir kaç soru sordu bu konuyla alakalı.dünden beri konuşmuyoruz.birlikte olduğum için yargılamayın beni lütfen.kafamın karışıklığı beni mahvediyor.evet bana karşı ciddi bakmıyor biliyorum ama ben istiyordum ki kalbimi görsün ona yaralarımı anlattım eski sevgilimin beni dövdüğünü anlattım.biliyorum hata ettim birlikte olmakla..ama şimdi aşık oluyor gibiyim.hep onu düşünüyorum..sorum şu: sizinde böyle ilişkileriniz hatalarınız oldu mu? bu erkeklerin amacı neden hep böyle? safın tekiyim kalbim güzel en az dışım kadar..ama erkekler hep dış görünüşüme geliyorlar..benim aradığım çok başka.napıcm ben bu adamla nasıl onu diğer tarafa ,gerçek sevgiye çekebilirim?
Üff çok sıradan bir hikaye olmuş.
Birlikte olduysan neden sıkıntı yapıyorsun, sıkıntı yapacaksan neden birlikte oldun.
Aşk meşk nerden girdi bu hikayenin içine? Birbirinizden etkilenmiş, sevişmişsiniz. Daha fazlasının olmayacağını bile bile duygusala bağlamak niye.
Niyeti yatağa atmaksa ve sen istemiyorsan niye girdin o yatağa?
Erkeklerin yatağa atma amacı kadar beni iğrendiren bir amaç varsa o da kadınların sevişerek erkeği aşık etme, ilişki yaşamaya zorlama amacıdır.

Üff çok sıradan bir hikaye olmuş.
Birlikte olduysan neden sıkıntı yapıyorsun, sıkıntı yapacaksan neden birlikte oldun.
Aşk meşk nerden girdi bu hikayenin içine? Birbirinizden etkilenmiş, sevişmişsiniz. Daha fazlasının olmayacağını bile bile duygusala bağlamak niye.
Niyeti yatağa atmaksa ve sen istemiyorsan niye girdin o yatağa?
Erkeklerin yatağa atma amacı kadar beni iğrendiren bir amaç varsa o da kadınların sevişerek erkeği aşık etme, ilişki yaşamaya zorlama amacıdır.

Hayırseverlik de var sırıtan hikayenin kurgusunda.
Adam hayırsever ise neden aşık olmasın? De mi :KK51:

one night stand'e saygı duymak lazım.
kadınlar yattığı adamlara genelde aşık oluyor.
ama karakterinin zayıf olduğunu fark ettiğinde uzaklaşırsın.

gerçekten istediğin gibi bir aşk yaşayabilecek olsan böyle olmazdı. onu yaşadığında anlarsın ama bu doğrusu değil.

gerçekten aşık olacağın adamla da one night standde başlayabilirsin ama o adım atar, o aşık olur, o kovalar...

Hayırseverlik de var sırıtan hikayenin kurgusunda.
Adam hayırsever ise neden aşık olmasın? De mi :KK51:
Aa bak ben onu atlamışım. Doğru, adam hayırseverse duygusal olma ihtimali yüksek. Duygusalsa aşık olma ihtimali yüksek. Doğru yoldasın konu sahibi :KK66:

Bir de iki gündür tanıdığın adama neden dayak yedim dedin be dostum? Acısın da yaralarını sarsın diye mi?

Back
X