ah etmek....

fk1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.879
3
66
Çek Cumhuriyeti
kizlar ah tutar mi? inaniyormusunuz buna yoksa sadece korkutmak amacli söylenen bisey mi ah etmek? Cokk kafam kariskk..??düsüncelerinizi paylasir misiniz benimle..??

kizlar ah tutar mi? inaniyormusunuz buna yoksa sadece korkutmak amacli söylenen bisey mi ah etmek? Cokk kafam kariskk..??düsüncelerinizi paylasir misiniz benimle..??

Kesin tutar diye ah ederseniz benim anlayışıma göre tutmaz.

Eğer cok acı çeker de kalbinizden geçirirseniz, yani fesat karıştırmadan dilerseniz tutuyor. Gözlerimle gördüm.

can çok acıtıldığında edilen ahlar tutuyor,bizzat yaşadım

çok pis tutar hemde..............

Icım oyle bır yanıyordu kı kımse sonduremezdı bu atesı...El actım hungur hungur aglayarak ''Allah'm onun da ıcı yansın benım gıbı,gecelerı uykuda mılyonlarca ıgne batsın vucuduna uyuyamasın benım gıbı'' dedım ve cok gecmeden haberı geldı...Yanı demem o kı onun basına bırsey gelecegını dusunmeden gercekten ıcın yana yana ah ettıysen tutar tutuyor.....

Annenin babanın Evladına ettigi ah Tutabilir de , sevgili , eş durumları sanmıyorum ...

ahh etmek dedigin bedduaysa eger gercekten hak ettiyse tutar ama yok yere beddua ediyorsan ettigin beddua donup dolasip yine gelip seni bulur...

katılıyorum kesinlikle

beddua tek taraflı tutmaz....

beddua edene de zararı vardır emin olun...yani öfke ve iç yangını ile beddua etmek pek hoş bişey değil...Allah'ın adaletine sığınıp sabırlı ve sakin olabilmeli...beddua, öfke insanın içini yakar söylediğim gibi İlahi adalete güvenip unutmak en güzeli...

haklısın bende 'Allah nasıl biliyosa öyle yapsın' diyorum.onun adaletine güveniyorum.

Son düzenleme:
bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun?
geldiğim yere demiş..

beddua döner dolaşır gelir derim ben..

en güzeli Rabbime havale edin..

Beddua günah..

Son düzenleme:
ben kimseye ah etmedim bu güne kadar, ama beddua ettigim oldu, tuttumu tutmadimi bilemem ama, hoca demi$tiki, eger anne baba bile bo$ yre beddua ederse tutmaz,
yani bence hakeden için ah edince tutar...

bilmiyorum ama korkuyorum belki banada ah eden olmu$tur

eğer karşıdaki gerçekten senin hakkına girmişse ve sende çok temiz bi kalp ile ah ettiysen tutar ben inanıyorum..
ilahi adalette diyebiliriz buna

Son düzenleme:
" alma mazlumun ahini cikar aheste aheste" demis atalarimiz.

eger gecekten bir insan ah almissa.allah görür bilir.elbet birgün bir yerde allah ahin hesabini o kisiden sorar.

en iyisi bu insanlari allaha havale etmektir...

Son düzenleme:
En güzeli Allah a havale etmektir...Nitekim ben öyle yapıyorum.............

canını gercekten yakan biri olduysa eger Allah bilir sonucta ama tutar basıma geldi cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…