annenin ahı tutmaz asıl geri kalanı tutar
ahh etmek dedigin bedduaysa eger gercekten hak ettiyse tutar ama yok yere beddua ediyorsan ettigin beddua donup dolasip yine gelip seni bulur...
evet bende bunu duymustum.. anne sütü engellermis ve babanın ahi tutarmış..:S
ben şuan eşimin ailesiyle görüşmüyorum mesela.. kötü tartışmalı koptuk..
adım gibide eminim kii ahh.. beddua.. ettiklerinden
ben çokca şeyler yaşadığım halde inanın zerre beddua etmiyorum.. Rabbime havale ediyorum..
bana annem babam ananemm teyzem sevdiklerim beddua etmesin yeter..
bana üstümde emeği olan bana hakkı geçenn insanların bedduası korkutur benii yıkarr..
gerisi vızzzz..
dinime küfreden müslüman olsa diyip geçiyorum..
çünki bana ne kadar beddua ediyolarsa çekiyolar..
iki yakaları bir araya gelmiyor sıkıntı içindelermiş haberini alıyorum..
etsem ben ederimm hastalık sahibi oldum sayelerinde 2.5 sene ilaç kullandım..
siz yazınca aklıma geldi.benim kayınvalidem de oğlumun böbreklerinden hasta olduğu bir dönemde oğluna ben senden küçükken çok çektim siz de oğlunuzdan çekin demiş.köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.bize ettiği beddualar dönsün dolaşsın kendini bulsun inşallah...allah herkesin kalbine göre versin...
canım aklı başında olan bir insan inançlı bir insan hiçç canına kanı olan bir insana evladından çek dermi?
işte maleseff vicdan böyle bişi..
benim kaynanam yanımda çocuklarıma hakkımı helal etmiyorum dedi..
ki inan kaynanama çocukları bakmasa aç kalır..
maaşı yok evi yok üstüne hiç bişe yok.. çocuklarında kalıyoo..
birde üstüne arsızz ben onla baş edemeediğimden pes ettimm..
eşime ya onlarla görüşmem yada ben yokum dedim..
kendisi görüşsün görüşmesin hiç karışmıyorum sormuyorum adlarınıda anmıyorum o kendi ailesi ama ben görüşmem..
ben bir defa ağızlarından Allah razı olsun, eline sağlık, yada kızımm.. şükürler olsun hiç duymadım..
ona beddua buna beddua Bedduayla zaman harcayan insanlar biraz dua etse namaz kılsa şükretse sevap kazansa..
torun evlattan değerli derler işte..
inan benim çocuğum bananesini soruyor bazen anne babannem nerde diyoo..
o babanne hiç evladımı özlemiyor.. özleyen ister ben görüşmüyorum ama ne eşimi ne evladımı kısıtlarımm kadın eşimide görmek istemiyor evladımıda..
Bunlarada anne deniyor..
kizlar ah tutar mi? inaniyormusunuz buna yoksa sadece korkutmak amacli söylenen bisey mi ah etmek? Cokk kafam kariskk..??düsüncelerinizi paylasir misiniz benimle..??
seninki de az değilmiş.böyle huzurluysan iyi yapmışsın canım.kafan rahat olur en azından.ben de 1,5 yıl küstüm sonra barıştık.sözde torununu çok seviyor görünür nasıl sevgiyse.hiçbir zaman diyemedim torununa ah etmişsin diye.bu dünyanın bir de öbür tarafı var.işleri düşünce allah derler...
ah etmek ile bedddua sanirim ayni anlama geliyor..??
o zaman dedigimi tekrarliyorum eger gercekten hak etmisse bedduayi tutar ama yok yere beddua ettiysen o donup dolasip yine gelip seni bulur...!
o zaman dedigimi tekrarliyorum eger gercekten hak etmisse bedduayi tutar ama yok yere beddua ettiysen o donup dolasip yine gelip seni bulur...!
eden buluyo kızlar ben bunu bilir bunu derim. gerisine kafa yormuyorum artık
bende cevabın icin tesekkür edıyorum.. :)
bende cevabın icin tesekkür edıyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?