• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah etmiş mi oluyorum? ahım tutar mı?

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Eski sevgilimle son konuşmamızda bana ailesinin o kızdan hayır gelmez dediğini söyledi. Ben de sen beni tanımadın mı bu zamana kadar dedigimde ben aileme güveniyorum dedi. Hiç unutmuyorum o gün kandildi ve eski sevgilime değil ama onu diyen şahsiyetler için içimden 'Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ediyorum, öyle bir gelin versin ki hayırsızı görsünler' demiştim ağlayarak. O gün çok canım yanmıştı, içime dokundu resmen, onu duyunca içimden böyle döküldü cümleler. Ah etmiş mi oluyorum?

Eski sevgilimle son konuşmamızda bana ailesinin o kızdan hayır gelmez dediğini söyledi. Ben de sen beni tanımadın mı bu zamana kadar dedigimde ben aileme güveniyorum dedi. Hiç unutmuyorum o gün kandildi ve eski sevgilime değil ama onu diyen şahsiyetler için içimden 'Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ediyorum, öyle bir gelin versin ki hayırsızı görsünler' demiştim ağlayarak. O gün çok canım yanmıştı, içime dokundu resmen, onu duyunca içimden böyle döküldü cümleler. Ah etmiş mi oluyorum?

Yani:olamaz:
Bu aynı Nihat Hatipoğlu an sorulan sorular gibi oldu

Haklisin iyi ettin. Takma kafana herkes hak ettigini yasasin.

Lütfen tartışmayalım ve üsluplara dikkat edelim, konu dini içeriğe dönmesin diye etiketlenmiş olabilirim.

Back
X