Ah ettiğim kişinin daha da yükselmesi???

madem bu kadar kötü bir insandı, neden o kadar zaman birlikteliğinizi devam ettirdiniz?
insan ilk aşağılamada ayrılmaz mı sevgilisinden? ve yine madem bu kadar canınızı yaktı, neden hala onu stalklıyorsunuz, çok saçma.

Arabasının olması, bar gezmesi iyi bir şey değil ki? Bunlar onun mutlu olduğunu göstermez kesinlikle. Şöyle bakarsan sosyal medyada 100 kişiden 98 i mutlu

Ne kadar acelecisiniz.
'Ben ah ettim tutmadı,hemen tutsun,
sürünsün' mantığı yanlış bir yaklaşım.
Bu işin bizim bilmediğimiz bir matematiği var.
Vakit,saat denen ilahi bir kurgu var.

Ayrıldım zaten. Başlarda böyle biri değildi son aylar yüzünü gösterdi dayanamadım ayrıldım. Ayrıldıktan sonra da devam etti aynı saçmalıklara.

İalahi adalet diye bir şey yok. Ya adamı takip edip aha var etmeye devam ederek kendi hayatınızı mahvedeceksiniz ya da yaşananları geride bırakıp kendinize ve hayatınızı düzene sokmaya odaklanıp mutlu olacaksınız. Bunun başka yolu yok.

Bu kadar mutlu olması garip geliyor.

Adamı hala hayatının bir yerinde tutarsk en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Bırak ne hali varsa görsün.

Bazen ben bile kendi sosyal medyama bakınca dört dörtlük huzurlu bir yaşamım var sanıyorum. Ama sosyal medyaya bakınca. Orası insanın kendini ve çevresini kandırma platformu.

Ben bu ah etme olayını hala anlamış değilim.
Kime göre neye göre adam tepetaklak olmalı.
Sonuçta siz izin verdiniz adamın bunları size yaşatmasına.aklını kullanabilirdin.
Ah etmek diye bişey yok.
Ahının tutmasını beklemek diye bişey yok.
Varsa bile ancak ilahi adalet vardır.
Bu sizle alakalı bir durum değil yani.
Biz kimiz ki ahımız tutsun.

İlahi adaletten bahsediyorum zaten ve buna inanan biriyim kendimi de sorgularım kötülük yapmamaya birine zararımın dokunmamasına dikkat ederim. Yaptıklarına ben göz yummadım iyi olduğu dönemlerde bile beni kandırmış olduğundan çok farklı biri gibi davranmış sonra sonra çıktı gerçek yüzü tabii o kadar iyi davranan birinden böyle hareketleri beklemediğim için önce anlamaya çalıştım ne olduğunu. Sonra her şey kabak gibi çıktı ortaya en yakın arkadaşı hakkında söyledikleri telefonundaki iğrenç mesajlar vb. Ben ayrıldım zaten ama ondan sonra bile sorunları peşimi bırakmadı ayrı olduğumuz dönemde bile herkesin içinde rezil etti türlü çeşit saçmalık. Maddi durumuyla bile ezmeye kalkmıştı bir karikatür gösterdi bak bu sen bu da ben dedi dalga geçme amaçlı. Şimdi istediklerine ulaşması her şeyinin daha da iyiye gitmesi garip geliyor.

yahu bir erkek bozuntusu iin kendini bu kadar harap etmen niye..sevgili koca değil resmen dert sahibi olmuşsun...anlatımına göre manyakmış..daha 1 yıl olmuş ayrılalı galiba?..merak etme zamana bırak

Beni üzen kim varsa, bu zamana kadar çok sıkıntı yaşadıklarını duydum, gördüm bir şekilde. Ama ah etmedim, sadece yollarından çekildim, hayatlarından ayrıldım.

Kötü insanların yaptıklarının ahı bu dünyada da çıkmayabilir. Allah iyi insanlara bu dünyada bedelini ödemesi için şans verir, kötülere hiç vermeyebilir de. Dini yorum yasak daha fazlasını yazamıyorum.

Ama ilahi adalete güven ve sorgulama. Kendi hayatına bak sadece.

Birde öbür dünya var...
Kalbinizi bozup, sorgulamayın.
Günaha girmeyin, yanına kalmaz merak etmeyin.

sana ah etmenin anlamini soyleyeyim bir. beduaaa havada donup dolasiyor mus ve sormuslar nereye gidiyorsun diye donup dolastigim yere kimse kimin. hakli veya haksiz oldugunu bilemez allahtan baska bu yuzden allahim benim gucum yetmez sana havale ediyorm sen. en iyisini bilirsin bakarsin yukseldigi gibi duser kimse kimsenin yasadigini vicdanini kalbini bilemez eger ki bir hakkin varsa obur tarafta rabbim bile karismaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…