Ah ettiğim kişinin daha da yükselmesi???

Ahınız tutacak bir durum yok bence kişi ne yaparsa kendine yapar bu kadar ilişkiyi sürdüreceğine kestirip atsaydın yol verseydin boşuna bekleme beklenti içinde olmak seni daha da üzer

Ad
Canım benim adın gibi emin ol ilahi adalet gerçekten var sadece biraz zaman alacak

Su testisi su yolunda kirilir bi trafik kazasina bakar sonu. Mutlu görünuo olmasi mutlu oldugunu göstermeyecegi gibi devam edecegi anlamina gelmez. Sen biraz kendi ic dunyana yönel. Seni kendinden en cok ne rahatsiz ediosa önce onu bi degistirmeye ugras.

İnşallah dediğiniz gibi olur, hayatta hepimizin canını yakanlar oluyor ben de bazen bakıyorum benim canımı yakan benden daha iyi durumda, ben hala aynı yerde....

İnanın hepimiz aynı şeyleri görüyor ve üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok
Allah'ın takdiri deyip geçmek gerekiyor
İmtihan işte zor olunca imtihan oluyor.
Ben hala aynı yerde derken ne tür bir konuyu kastettiniz bilemem tabiki ama bazı şeyler kendi elimizde. Ben de kafamı vura vura anladım bunu.
Kimse kimsenin umrunda değil
Ne yaparsak kendimize yapmalıyız.
Yaşadığımız şeyler ne kadar acı olursa olsun bitti gitti deyip kendi yolumuza bakıp daha da güçlü kalkmaliyiz ayağa.
Ben bunları epey yara alarak öğrendim.

Bu beklenti eskiden tvde cıkan sırlar dünyasının etkileri olsa gerek :)
Sırlar dünyası izlediğim bir program değildi.
Yayınlandığı kanal da favorilerim arasında olmadı hiç.
İnsanların inanç ve düşüncelerini küçümsemenin de şık olmadığını düşünüyorum.
Ben kadere ve ilahi adalete inanan biriyim.
Herkes yapıp ettiklerinin karşılığını bulur,
ya bugün,ya yarın,ya yıllar sonra,
ya dünyada,ya ahirette.
Kimseyi buna inanması veya benim gibi düşünmesi için de zorlamıyorum.
Herkesin fikri ve inancı kendine.

ah edince hemen olunacak bir şey mi sanıyorsunuz. Allah size de böyle sıkıntı vermiş siz sabredin ona da bakıp durmayın kendinize yazık.

Yanlış anlamışsın. Ben de kadere inanırım bir müslüman olarak elbette. Cocukken çok izlenirdi bizim evlerde. Orda ceza anında görülürdü. Biri ah etse hemen aynısını yaşardı vs.
İnsanlar böyle bişey beklediği zaman aklıma gelir. Oradaki ses efektleri bile aklımda yani.:)
Küçümsemek veya dalga geçmek için yazmadım. Yaptığımız şeyin cezasını veya mükafatını hemen de görebiliriz sonra da görebiliriz belki dünyada hiç görmeyip ahirette de görebiliriz. Bu "benim ahımı aldı hemen yerin dibine batsın" düşüncesini tiye aldım biraz.
Ben şahsen elim bir haksızlığı düzeltmeye yetmiyorsa "Allah zalimlerin yaptıklarından haberdardır " der kendimi teselli eder, yoluma bakarım.... Bedduaya bile gerek yok.

Geçenlerde hesabına baktım resmen hayatını yaşıyo o club senin bu bar benim şekil şemal o biçim olmuş, altına araba çekmişler son model.
Sosyal medyada herkes çok mutlu herkes geziyor tozuyo eğleniyor hayatını yaşıyor bi de belki araba onun değildir çünkü benim okuldan bi erkek arkadaşım benim motorumla kaskımla falan foto çekip sosyal medyada kendi motoruymuş gibi paylaşmıştı kendi tabiriyle “hatun düşürmek/hava atmak için” bir de bazen ahınız hemen tutmuyor.Bi söz geldi aklıma hadis miydi emin olamadım şimdi ama şöyle deniyordu “Allah kötülere hiç sıkıntı keder tasa vermez,öyle ki Firavun’un başı bile ağrımamıştı.” Yani kimsenin yaptığı yanına kalmaz mutlaka çıkar

Bana en çok koyan sanırım maddi durumla alakalı iğnemeleri oldu. Ailemin maddiyatı iyi hiçbir konuda zorlanmıyorum ortalama hatta iyi sayılacak bir gelirimiz var ama her şeyi bana harcamıyoruz tabii ki. Onun ise öyle değil maaşlı insan gibi bir gün orda bir gün burda yaşayabiliyor. Ya da dış görünüş hakkında söyledikleri. Çirkin biri değilim ama mankenlerle modellerle sporcularla kıyaslanıyordum sürekli. Beni aşağıladığı her konuda kendisini yukarı çıkarmış instablogger gibi takılmaya başlamış. Tek sorunu okul hayatı kötü yani gitmiyor pek. Ben de mi böyle olmalıyım ailemin her imkanını kendime mi kullanmalıyım? Aptallık mı ediyorum diyorum bazen. Ha bir de bana verdiği bir tişörtü ayrıldıktan aylar sonra kavga gürültüyle geri aldı. Şuan sanırım flörtünü en lüks yerlerde yemeğe götürüyor. Benimse onun yüzünden arkadaşım bile kalmadı

İlahi adalet de zaman asimi yoktur derler dogru 5 sene veya 10 sene hic farketmez biyerde kirilacaktir onunda hayati

Demek ki üst mercii seni yeterince hatrı sayılır bir kul olarak kabul etmemiş. Yoksa kesin tutardı ahın.

Demek ki üst mercii seni yeterince hatrı sayılır bir kul olarak kabul etmemiş. Yoksa kesin tutardı ahın.
İnançlarım hakkında dalga geçen yorumları anlamıyorum, madem inanmıyorsunuz düzgünce bence ilahi adalet diye bir kavram yok yazıp geçebilirsiniz. Üst merci nedir ya

Yani bu bir döngü ya hani...sen kimi kırdın de bu haldesin diye sorarlar
Nedense kimse kendini gormez ama karşı tarafa hep bir ilahi adalet dusuncesinde...
Onu da düşündüğümü yazdım zaten. Bir tane kırdığım insan vardı ondan da helallik almıştım onun dışında bu kişiden önceki ilişkimde de aldatıldım sanmıyorum birinin ahını aldığımı

Biz kadınlar üzülünce işte dibine kadar yaşıyoruz karşı taraf da biz gibi üzülsün kahrolsun istiyoruz ya da hemen olsun o da çeksin istiyoruz ama sen sabret ve dua et kendin için kimsenin ahı kimsede kalmaz

İnançlarım hakkında dalga geçen yorumları anlamıyorum, madem inanmıyorsunuz düzgünce bence ilahi adalet diye bir kavram yok yazıp geçebilirsiniz. Üst merci nedir ya
Ah ettiğin kişinin hayatının mahvolmasını beklemek bir inanç çeşidi mi? Bunun ilahi adalet kavramıyla açıklanabileceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…