- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bazen ben bile kendi sosyal medyama bakınca dört dörtlük huzurlu bir yaşamım var sanıyorum. Ama sosyal medyaya bakınca. Orası insanın kendini ve çevresini kandırma platformu.
Hayatı mahvolsun diye bir şey mi yazmışım? En azından hatasının farkına varıp özür diler diye düşünmüştüm bu denli mutlu olması üstelik bu kadar can yakmışken garip gelemez mi? Hayatı stabil gitse neyse birden parladı sanki beni bekliyormuş gibiAh ettiğin kişinin hayatının mahvolmasını beklemek bir inanç çeşidi mi? Bunun ilahi adalet kavramıyla açıklanabileceğini sanmıyorum.
Uzaktan gördüğünüz bu, gerçekte nasıl yaşadığını/hissettiğini bilmiyorsunuz ki. Buna odaklanıp kendinizi daha fazla üzmek yerine hayatınızı iyileştirmek için çabalayın. Vicdan sahibi biriyse elbet yaşar o iç sıkılmasını. Boşverin o kişiyi geride bırakın artık.Hayatı mahvolsun diye bir şey mi yazmışım? En azından hatasının farkına varıp özür diler diye düşünmüştüm bu denli mutlu olması üstelik bu kadar can yakmışken garip gelemez mi? Hayatı stabil gitse neyse birden parladı sanki beni bekliyormuş gibi
Malesef bu durumun böyle devam etme ve hesabın ahirete kalma ihtimali varYa benim gerçekten anlamadığım bir olay var. Eski sevgilim olacak şahıs ilişki sonlarına doğru hatta ilişkimiz bittikten sonra bile yapmadığını bırakmadı,psikolojimi felç etti insanlara olan güvenimi ve inancımı sömürdü. Ne rezil etmediği insan kaldı ne yapmadığı nankörlük cidden biri kalbime bıçak saplasa bu kişinin yaptıklarından daha az acıtırdı. O kadar canımı yaktı ki psikolojik tedavi görüyorum okulum aksadı kilo aldım aynalara küstüm çünkü dış görünüşüm hakkındaki imaları sürekli başkalarıyla kıyaslaması vb daha bir sürü şey vardı. Madde ve aşırı derecede alkol kullanıyordu tabii bunu sonradan öğrendim. Annesi çok özverili bi insan bu kişi ne isterse yapıyor falan. Geçenlerde hesabına baktım resmen hayatını yaşıyo o club senin bu bar benim şekil şemal o biçim olmuş, altına araba çekmişler son model. Ailesinin durumu pek iyi değil normal memur çocuğu ama dediğim gibi her istediğini yapıyorlar ve şuan çok mutlu görünüyor. Bir yıl içinde yaşamadığım hastalık kalmadı zonadan tutun çeşitli deri hastalıkları vertigo vs. Hiçbir zaman beddua etmedim ama çok ağladım üzüldüm. O nasıl bu kadar mutlu? Bu neyin cezası? Bir gün benden özür diler en azından değerimi anlar sanmıştım. Cidden bu böyle mi devam edecek? Bu kadar mutlu olduğunu görünce hayata olan inancımda kayboluyor. İnsan yaşattığını yaşamaz mıydı?
Belki de.. aslında beklediğim tek bir şey var onunla ilgili o da benimle beraberken sevdiği kızla arasının bozulması. Ne parasında ne de hayatında gözüm yokMalesef bu durumun böyle devam etme ve hesabın ahirete kalma ihtimali var
Siz yine de kötü bir şey düşünmeyin yada istemeyin. Herkes kalbinin ekmeğini yer, bırakın kend pisliğinde boğulsunBelki de.. aslında beklediğim tek bir şey var onunla ilgili o da benimle beraberken sevdiği kızla arasının bozulması. Ne parasında ne de hayatında gözüm yok
Asalak bir hayatı var. Bu şekilde en fazla 30 a kadar devam eder sonra düşüşü sağlam olur. Merak etmeyin kimsenin ahı kalmıyor demekki zamanı var daha.Ya benim gerçekten anlamadığım bir olay var. Eski sevgilim olacak şahıs ilişki sonlarına doğru hatta ilişkimiz bittikten sonra bile yapmadığını bırakmadı,psikolojimi felç etti insanlara olan güvenimi ve inancımı sömürdü. Ne rezil etmediği insan kaldı ne yapmadığı nankörlük cidden biri kalbime bıçak saplasa bu kişinin yaptıklarından daha az acıtırdı. O kadar canımı yaktı ki psikolojik tedavi görüyorum okulum aksadı kilo aldım aynalara küstüm çünkü dış görünüşüm hakkındaki imaları sürekli başkalarıyla kıyaslaması vb daha bir sürü şey vardı. Madde ve aşırı derecede alkol kullanıyordu tabii bunu sonradan öğrendim. Annesi çok özverili bi insan bu kişi ne isterse yapıyor falan. Geçenlerde hesabına baktım resmen hayatını yaşıyo o club senin bu bar benim şekil şemal o biçim olmuş, altına araba çekmişler son model. Ailesinin durumu pek iyi değil normal memur çocuğu ama dediğim gibi her istediğini yapıyorlar ve şuan çok mutlu görünüyor. Bir yıl içinde yaşamadığım hastalık kalmadı zonadan tutun çeşitli deri hastalıkları vertigo vs. Hiçbir zaman beddua etmedim ama çok ağladım üzüldüm. O nasıl bu kadar mutlu? Bu neyin cezası? Bir gün benden özür diler en azından değerimi anlar sanmıştım. Cidden bu böyle mi devam edecek? Bu kadar mutlu olduğunu görünce hayata olan inancımda kayboluyor. İnsan yaşattığını yaşamaz mıydı?
Ne kadan da mükemmelmiş hayatım diyor insan dimi ahsjdkajas
Evde saçımı topuz yapıp, üstümde çamaşır suyu lekesi olan pijamalarımı giyerken cheetos yiyerek ağladığım anları bilmiyor tabii insanlar
Tab insanlar kamera arkasından habersiz. Sosyal medya iyi gün dostu. İyi gün mü kaldı diye kapadım gitti orayıda zaten. Gerçek hayatı yaşıyorum
Başlığı görünce istemsizce güldüm. Komik geldi açıkçası. Kimsenin ahı yerde kalmazdı, kötülük eden kötülük bulurdu hani. Biz hep böyle öğrenmedik mi?Ya benim gerçekten anlamadığım bir olay var. Eski sevgilim olacak şahıs ilişki sonlarına doğru hatta ilişkimiz bittikten sonra bile yapmadığını bırakmadı,psikolojimi felç etti insanlara olan güvenimi ve inancımı sömürdü. Ne rezil etmediği insan kaldı ne yapmadığı nankörlük cidden biri kalbime bıçak saplasa bu kişinin yaptıklarından daha az acıtırdı. O kadar canımı yaktı ki psikolojik tedavi görüyorum okulum aksadı kilo aldım aynalara küstüm çünkü dış görünüşüm hakkındaki imaları sürekli başkalarıyla kıyaslaması vb daha bir sürü şey vardı. Madde ve aşırı derecede alkol kullanıyordu tabii bunu sonradan öğrendim. Annesi çok özverili bi insan bu kişi ne isterse yapıyor falan. Geçenlerde hesabına baktım resmen hayatını yaşıyo o club senin bu bar benim şekil şemal o biçim olmuş, altına araba çekmişler son model. Ailesinin durumu pek iyi değil normal memur çocuğu ama dediğim gibi her istediğini yapıyorlar ve şuan çok mutlu görünüyor. Bir yıl içinde yaşamadığım hastalık kalmadı zonadan tutun çeşitli deri hastalıkları vertigo vs. Hiçbir zaman beddua etmedim ama çok ağladım üzüldüm. O nasıl bu kadar mutlu? Bu neyin cezası? Bir gün benden özür diler en azından değerimi anlar sanmıştım. Cidden bu böyle mi devam edecek? Bu kadar mutlu olduğunu görünce hayata olan inancımda kayboluyor. İnsan yaşattığını yaşamaz mıydı?
Dışardan herkes mutlu herkes aşık herkes deli gibi seviyo...içini bilemezsin...İlahi adaletten bahsediyorum zaten ve buna inanan biriyim kendimi de sorgularım kötülük yapmamaya birine zararımın dokunmamasına dikkat ederim. Yaptıklarına ben göz yummadım iyi olduğu dönemlerde bile beni kandırmış olduğundan çok farklı biri gibi davranmış sonra sonra çıktı gerçek yüzü tabii o kadar iyi davranan birinden böyle hareketleri beklemediğim için önce anlamaya çalıştım ne olduğunu. Sonra her şey kabak gibi çıktı ortaya en yakın arkadaşı hakkında söyledikleri telefonundaki iğrenç mesajlar vb. Ben ayrıldım zaten ama ondan sonra bile sorunları peşimi bırakmadı ayrı olduğumuz dönemde bile herkesin içinde rezil etti türlü çeşit saçmalık. Maddi durumuyla bile ezmeye kalkmıştı bir karikatür gösterdi bak bu sen bu da ben dedi dalga geçme amaçlı. Şimdi istediklerine ulaşması her şeyinin daha da iyiye gitmesi garip geliyor.
Bak sana bunları en dibe batmış biri olarak söylüyorum.
Ben o mok çukurunun içinden çıktıysam herkes çıkar.
Öyle pis manipülatör bir insandı anlatsam yalan rüzgarı gibi, en son kaçmak istedim dayak yedim.
İçim bomboştu bittiğinde, hiç onsuzluğa üzülmedim ama giden özgüvenim, hayat enerjim, kendime saygım hepsi 0lanmıştı.
20 yaşındaydım o zamanki fotolarıma bakıyorum yarabbi 35 görünüyorum resmen
İki hafta geçti ayrılığın üstünden insanlar (olayları bilmeyen) bana gözlerin ışıldıyor hayırdır demeye başladı
Ki o ruhsal çökük halimle
Arkasından naptım biliyor musun
Kendime küçük bir dünya kurdum, sadece çok güvendiğim insanların olduğu, aileme sarıldım.
Sabah akşam ders çalıştım, yepyeni bir dil öğrendim ki yurt dışına gidebileyim
Uyku tutmayan, rüyamda dayak yediğimi gördüğüm geceler kalkıp sabahlara kadar hem dil hem ders çalıştım
Yurtdışına gittim döndüm yetmedi, bir daha gittim master yaptım, o yetmedi bir üniversitede işe girdim
Şimdi hayırlısıyla doktoraya hazırlanacağım bu yıl
O notları düşük, silik, ezilmiş, içi çekilmiş kızdan bugünkü başarılı kadını yarattım
Son dönem 3.84 ortalama yaptımdı ayol :)
O kadın içinde bir yerde
Çekip çıkarmak senin elinde
Bekleye bekleye bi hoş oldum hatta kanser oldum artık her dakika onu düşünmekten usandım yaşama amacım sanki o. Hayatım ona bağlıymış gibi napıcam ben hayattan zevk alamıyorumAh ettiklerimiz daha da mutlu hayatlarına devam ediyorlar değil mi? Ben de aynı durumlardan geçtim. Ama bunu beklemenin anlamı yok. Bırak o hayatını yaşasın bir gün karşına çıkar merak etme.
Bak sana bunları en dibe batmış biri olarak söylüyorum.
Ben o mok çukurunun içinden çıktıysam herkes çıkar.
Öyle pis manipülatör bir insandı anlatsam yalan rüzgarı gibi, en son kaçmak istedim dayak yedim.
İçim bomboştu bittiğinde, hiç onsuzluğa üzülmedim ama giden özgüvenim, hayat enerjim, kendime saygım hepsi 0lanmıştı.
20 yaşındaydım o zamanki fotolarıma bakıyorum yarabbi 35 görünüyorum resmen
İki hafta geçti ayrılığın üstünden insanlar (olayları bilmeyen) bana gözlerin ışıldıyor hayırdır demeye başladı
Ki o ruhsal çökük halimle
Arkasından naptım biliyor musun
Kendime küçük bir dünya kurdum, sadece çok güvendiğim insanların olduğu, aileme sarıldım.
Sabah akşam ders çalıştım, yepyeni bir dil öğrendim ki yurt dışına gidebileyim
Uyku tutmayan, rüyamda dayak yediğimi gördüğüm geceler kalkıp sabahlara kadar hem dil hem ders çalıştım
Yurtdışına gittim döndüm yetmedi, bir daha gittim master yaptım, o yetmedi bir üniversitede işe girdim
Şimdi hayırlısıyla doktoraya hazırlanacağım bu yıl
O notları düşük, silik, ezilmiş, içi çekilmiş kızdan bugünkü başarılı kadını yarattım
Son dönem 3.84 ortalama yaptımdı ayol :)
O kadın içinde bir yerde
Çekip çıkarmak senin elinde
Bayıldım, bayıldım, bayıldım. Nasıl da ihtiyacım vardı böyle bir dönemde böyle bir yazıya, bir bilseniz. İlaç gibi geldi.
Benim de o halimi hatırlamaya ihtiyacım var sanırım son yaşadığım saçmalıkları düşününce, geriye dönüp bakıyorum, sen bunları aşmışsın şimdi saçmalama diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?