Ah ettiğim kişinin daha da yükselmesi???

Bazen ben bile kendi sosyal medyama bakınca dört dörtlük huzurlu bir yaşamım var sanıyorum. Ama sosyal medyaya bakınca. Orası insanın kendini ve çevresini kandırma platformu.

Ne kadan da mükemmelmiş hayatım diyor insan dimi ahsjdkajas

Evde saçımı topuz yapıp, üstümde çamaşır suyu lekesi olan pijamalarımı giyerken cheetos yiyerek ağladığım anları bilmiyor tabii insanlar

Ah ettiğin kişinin hayatının mahvolmasını beklemek bir inanç çeşidi mi? Bunun ilahi adalet kavramıyla açıklanabileceğini sanmıyorum.
Hayatı mahvolsun diye bir şey mi yazmışım? En azından hatasının farkına varıp özür diler diye düşünmüştüm bu denli mutlu olması üstelik bu kadar can yakmışken garip gelemez mi? Hayatı stabil gitse neyse birden parladı sanki beni bekliyormuş gibi

Tek tavsiyem kendinin kıymetıni billll.
Geriye bakma elinde olmasada çabala.
O zavallıyıda kendı haline bırak.

Uzaktan gördüğünüz bu, gerçekte nasıl yaşadığını/hissettiğini bilmiyorsunuz ki. Buna odaklanıp kendinizi daha fazla üzmek yerine hayatınızı iyileştirmek için çabalayın. Vicdan sahibi biriyse elbet yaşar o iç sıkılmasını. Boşverin o kişiyi geride bırakın artık.

Malesef bu durumun böyle devam etme ve hesabın ahirete kalma ihtimali var

Belki de.. aslında beklediğim tek bir şey var onunla ilgili o da benimle beraberken sevdiği kızla arasının bozulması. Ne parasında ne de hayatında gözüm yok
Siz yine de kötü bir şey düşünmeyin yada istemeyin. Herkes kalbinin ekmeğini yer, bırakın kend pisliğinde boğulsun

Asalak bir hayatı var. Bu şekilde en fazla 30 a kadar devam eder sonra düşüşü sağlam olur. Merak etmeyin kimsenin ahı kalmıyor demekki zamanı var daha.
Benim ah ettiğim 3 gün yaşamıyor valla daha ah etmemeye çalışıyorum :))

Tab insanlar kamera arkasından habersiz. Sosyal medya iyi gün dostu. İyi gün mü kaldı diye kapadım gitti orayıda zaten. Gerçek hayatı yaşıyorum

Tab insanlar kamera arkasından habersiz. Sosyal medya iyi gün dostu. İyi gün mü kaldı diye kapadım gitti orayıda zaten. Gerçek hayatı yaşıyorum

Ben de hiç instagram açmadım bugüne kadar
Birkaç kez arkadaşlar gösterdi
Dedim ki ben bu kadar cool değilim neyin fotoğrafını atacağım

Başlığı görünce istemsizce güldüm. Komik geldi açıkçası. Kimsenin ahı yerde kalmazdı, kötülük eden kötülük bulurdu hani. Biz hep böyle öğrenmedik mi?
Benim de ahlarım ters etki yaptı . Kime ah ettiysem yükseldikçe yükseldi maşallah :))) Yaptıkları yanlarına kâr kaldı. Ama şunu düşünüyorum. Yine de ah alan taraf olmak istemezdim. Her ne kadar sürünen taraf ben olsam da vicdanım rahat ayrilicam bu hayattan. Son nefesimi kimsenin ahını almamış olmanın huzuru içinde vericem.

Dışardan herkes mutlu herkes aşık herkes deli gibi seviyo...içini bilemezsin...

Ah ettiklerimiz daha da mutlu hayatlarına devam ediyorlar değil mi? Ben de aynı durumlardan geçtim. Ama bunu beklemenin anlamı yok. Bırak o hayatını yaşasın bir gün karşına çıkar merak etme.

Hangi bölümü ve üniversiteyi bitirdiniz?

Ah ettiklerimiz daha da mutlu hayatlarına devam ediyorlar değil mi? Ben de aynı durumlardan geçtim. Ama bunu beklemenin anlamı yok. Bırak o hayatını yaşasın bir gün karşına çıkar merak etme.
Bekleye bekleye bi hoş oldum hatta kanser oldum artık her dakika onu düşünmekten usandım yaşama amacım sanki o. Hayatım ona bağlıymış gibi napıcam ben hayattan zevk alamıyorum

Bayıldım, bayıldım, bayıldım. Nasıl da ihtiyacım vardı böyle bir dönemde böyle bir yazıya, bir bilseniz. İlaç gibi geldi.

Bayıldım, bayıldım, bayıldım. Nasıl da ihtiyacım vardı böyle bir dönemde böyle bir yazıya, bir bilseniz. İlaç gibi geldi.

Benim de o halimi hatırlamaya ihtiyacım var sanırım son yaşadığım saçmalıkları düşününce, geriye dönüp bakıyorum, sen bunları aşmışsın şimdi saçmalama diyorum :)

bırakın yükseleceği yere kadar yükselsin. sonra da o yükseklikten nasıl yere çakıldığını çekirdek çitleyerek seyredersiniz :) eee hayat bu....

Benim de o halimi hatırlamaya ihtiyacım var sanırım son yaşadığım saçmalıkları düşününce, geriye dönüp bakıyorum, sen bunları aşmışsın şimdi saçmalama diyorum :)

Valla hikayeniz bana öyle iyi geldi ki yarından itibaren deli gibi çalışmak adına şu an planımı yapıyorum. Çok mutluyum. İyi ki varsınız ve iyi ki o yorumu yaptınız. :)

Bu hikayeyi yazan başarılı bir kadın için son yaşadıklarınız öyle basit ki... Ben bile yaptığınız yorumdan ilham almışken sizin yaşanmışlıklardan almış olduğunuz o güç şu anki sorunlarınızın üstesinden nasıl gelemez ki? Gücünüzün farkına varın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…