ah eymen!

Ben karnimdaki icin gobegim bir yere carpsa azicik acisa bisey oldu mu endisesindeyken insanlar nasil koyar. Sacinin teline dunyayi yakarsin be. Ah ahh.

hala yasiyorlar mi ben hapisde onlarin hakkindan gelirler diye tahmin etmistim

gerci özel korumalarida vardir

boyle seyleri gormek istemiyorum normalde siddete ne olursa olsun karsiyim ama su kadini iskenceyle oldurseler icim sogumaz.hadi elin adami yapti ya sen nasil kiydin yavruna toprak bile kabul etmesin bunun gibi anne musveddelerini

Allahımmmm uyuyamam ben bu gece böyle konuları hortlatmayın Allah aşkına
Deliricem ne acı çekmiştir zavallımm kafayı yicem bunu yapanlar her gün ölmek istesin de ölemesinler sürünsünler

Allahımmmm uyuyamam ben bu gece böyle konuları hortlatmayın Allah aşkına
Deliricem ne acı çekmiştir zavallımm kafayı yicem bunu yapanlar her gün ölmek istesin de ölemesinler sürünsünler
Hatırlattım çünkü duruşmasını izledim, adamın avukatı baba şevkati ile yaklaştı diye savundu adamı :(( daha neler neler yaşamış pis emelleri için pazarlamışlar çocuğu.. :((

boyle seyleri gormek istemiyorum normalde siddete ne olursa olsun karsiyim ama su kadini iskenceyle oldurseler icim sogumaz.hadi elin adami yapti ya sen nasil kiydin yavruna toprak bile kabul etmesin bunun gibi anne musveddelerini
İnsanı en çok yaralayan da bu.. annesinden gördüğü işkence.. kedilere bile kıyamayan annenin çoçuğuna bir mezarı çok görmesi.. onu diri diri ellerini ayaklarını bağlayıp valize koyup o ücra kuyuya atması.. kalbim dayanmıyor düşünmeye o çocuk nasıl dayandı

Söyle bir gerçek var: Bir cok çocuk şiddet görüyor ve bunun belirtileri olduğu halde ve bazen tanıklar olduğu halde insanlar susuyor, yüz çeviriyor. Eşim hastanede bir çocuğun şiddet gördüğünü düşündüğü zaman gereken yerlere bildiriyor, ama çocuğu zaman çocuklar şiddet uygulayan ailelerin yanında bırakılıyor (ağır yaralanmalar hariç tabi). Ama sistematik olarak şiddet gören çocukları da almıyorlar çoğu zaman. Sistem o konuda kötü. Türkiyede durumlar nasıl bilmiyorum tabi

Back
X