ben ah etmem pek Allah sorsun derim. o da ah etmek mi oluyor acaba :44:
şimdilerde " neden ben" yazıyor twitterına, bilmem ki
Ah ettim mutlu olmasın en azından benim yaşadıklarımı o da yaşasın dedim içim acıyarak dedim bunları ama umarım tutar yoksa sönmeyecek yüreğimdeki bu alev
Bende zamanında ah ettim tuttu ne acılar çekti her fırsatta kapıma geldi istemedim.
Çok dualar ettim hayırlı birini karşıma çıkar Ya Rabbim diye. Bi anda ona o kadar itiraz ederken hayatıma tekrar dahil oldu. Vardır bir hayır dedim başladım.Daha ağır bir hata yaptı. Dönülmez akşamın ufkundayız. Şimdi Ah etmeye yüzüm yok. 'Rabbim içim yandı hakettim mi etmedim mi bilmiyorum bu acı senden geldiyse ne mutlu bana' deyip rahatladım. Bu dünya sınama yeri. Ne isyan ederim ne sızlanırım. Yandım hem de çok ama yandığımla kalmadım.
eski erkek arkdaşıma etmiştim aldattığı için . cok cok fazla canım yanmıştı dayanamayacak boyutta . sonra bi öğrendim sevgilisi de onu aldatmış çok pişman oldu çok acı çekti dönmedim ama bi daha . bana ahın tuttu demişti . çok acı çektim nolur helal et alan dedi kaç kez . ama bi daha barışmadım
​gerçketen içiniz yana yana hiç ah ettiniz mi ? ya da tuttuğunu gördüğünüz mü ? son olarak da buna inancınız var mı ? :44:
Bu konuyu görünce yazmadan edemedim..İşte size ibretlik hikayem...
2003 yılında üniveriste sınavına girmiştim ve öğretmenliği kazanmıştım..O yıl içinde annemin ailesi antalyadan bize geldiler dayımı evlendirceklerdi kız bakıyorlardı..Bizim ilçenin köylerinden bir kız buldular ve onunla nişanladılar..Aradan bir hafta geçti bunlar antalyaya geri döndüler ve yüzük attılar..Kızın ailesi durmadı namusumuz kirlendi dediler ve kızın erkek kardeşi beni tehditle zorla kaçırdı..Kaçırdığı ilk gece dövdü ve dediği kelime seninle bacımın intikamı için evlendim dedi ve namusunu alıp arkadaşlarıma satacağım dedi..Herkes sevipte evlendiğimi düşündü..Kimseye birşey diyemedim ve ben bu insanla 64 gün evli kaldım...Hergün dayak hergün işkence..Ama aht etttim ya kızoğlan kız çıkacaktım bu evden yada ölüm çıkacaktı asla kendimi teslim etmedim ona..Ve tam 64 gün sonra beni geri götürdü..İçim yandı bittim kül oldm hayallerim geleceğim mahvoldu..Annemin annesi yani nişanı bozan kişi hepsi ohhh çektiler..Ama yüreğimden geçen tek birşey vardı kendi kendi başşınızı yiyin dedim..Allahım ahımı bırakma dedim o soysuzlara..Bunlar nişan attıktan sonra annemin dayısının kızını aldılar dayıma ve o kız bana telefon açıp sana oh oldu daha beter ol dedi..Annemler 10 kardeştir..hepsi ayrı birşey dedi..Herşeyi içime attım sinir hastası oldum...Ayrıldıktan sonra tekrar üniversite sınavına girdim ve iyi bir bölüm kaandım 4 yıllık ouyamadım ailemin imkanı yokt..Devletten burs alıp okudum...Ve tam 11 yıl sonra ne oldu biliyormusunuz anneannem olacak kadın ciğer kanserinden öldü çekmediği acı kalmamış kan kusarak ölmüş..En büyük dayımın kızı düğünden bir hafta önce yüzük attılar..Aynı dayım inşaattan düşüp kaburgalarını kırmış..Teyzemin kızlarından birisi nişandan döndü... Yine teyzemin kızlarından birisi evlendi ve çocuğu sakat doğdu...nişan atan dayım noldu biliyormusunuz Rabbmin adalaeti çok büyük öyle bir şaşırtırki ne olduğunu anlamazsın..Antalyada bir avukatı fidye için kaçırdı ve vurdular avukatı şimdi hapishanede o karısı olacak kadın hepsi rezil rüsva yaşıyorlar...Beni kaçırıp namusumla oynayan soysuza gelincede 4 kez evlendi ve şimdi kaçak gibi yaşıyor yuva tutmadı...Yani rabbim serçenin ahını bile yılana bırakmıyor...yılanıda atmacaya yem ediyor...
Tabi hayat hikayem bunla bitmedi..ben üniversiteyi okudum sonra güzel bir iş buldum ve kendi düzenimi kurdum ve annemin ailesi ile hiç görüşmüyorum..İçimde hayata dair birşey kalmadı kimseye muhtaç olmamak için çalıştım didindim..Sonra bir işyerine girdim orda kendi kendime kavrulup gidiyordum...Orda çalışan birisi bana dediki senle ciddi düşünüyorum..tanımak istiyorum dedi seni..Ben evliliği zaten hiç düşünmedim ama dedimki annem babam nereye kadar benim başımda durcak tamam dedim tanıyalım birbirimizi..Ama daha ilk konuştuğumuzda dedim ona ben bunları yaşadım diye...Benim için sorun değil dedi..Ve benim yüreğim ilk kez 2009 yılında kıpır kıpır atmaya başladı...Ben sevdim gerçektende çok sevdim..Bu insanla konuşmaya başladık ve 2 ay sonra bana dediki ailem seni istemiyor ben ailemi karşıma alamam dedi...Tamam dedim ayrılalım bu kelimeyi dememle bana demediği laf kalmadı sen nasıl bir insansın dedi neden sevginin arkasında durmuyorsun dedi..Düşündüm ilk kez mücadele etmek istedim ve tamam dedim mücadele edelim..Bne ailemi ikna edeceğim dedi..Devam ettik ve tam 2 yıl 2011 yılının mayısına kadar beni böyle kandırdı...Sonra bunun akrabasının düğünü vardı oraya gitti beni ne arıyor nede soruyor tekrar geldi işyerine arkadaşa deidm konuş bakalım neyi varmış konuşmuş demişki ben başka birisini seviyorum düğünde konuştuk anlaştık evleneceğiz demiş..Ben bunu duyunca yıkıldım mahvoldum kendimi oyuncak gibi hissettim ve intihar ettim gözümü açtığımda hastahanede burnumdan hortumlarla yatıyordumm..Ablasını aradım dedim böyle böyle oda bana en ağırını kullanı seni istemiyor dedi sende onu isteme..Ve hepsi danışıklı dövüş yapmışlar..Sonra bu beni yine aradaı ve çok pişman oldum dedi ben dedim benim sevdiğim öldü bitti dedim..O dönemde ankaraya sınava gittim çıktı geldi oraya ağladı zırladı affet dedi tamam dedim açtım sosyal paylaşım sitesinden o kızı hepsini sildirdi bana..Ve bu kız hakkındada bana dediği aynen şu o benim kuzenlerimle yattı kalktı onu kendime kadın yapacak kadar ş...siz değilim dedi..Ben bunu affettim herşeyi yapacağm dedi ikimiz için ve yaptıda bana bir hafta sonra mesaj attı s...ol git dedi seni istemiyorum dedii.O kişiyle konuşmaya başlamış kızın f...sini çökerttim kız almanyada hayat kadını gibi bir şey sitesinde içki masalarında sarhoş resimleri var ve ben bunun için terkedildim..Ağladım bitim öldüm öldüm dirildim çekmediğim kadar acı çektim..Kendimi oyuncak gibi hissettim ve benim çalıştığım yere gelip herkese almanyaya gidiyorum düğünüm var deyip duruyor..Ben bunalrı duydum her gün bin beter oldum..Evlendi o kişiyle şimdi Almanyada arayıp arkadaşıma beni soruyormuş nasıl durumu iyimi diye..Ve ben hayatımda ilk kez birisine beddua ettimm..Hergün belki yüz kez ed,yorum bunu...Ben öldü deyip ağladım öldü dedim kendi kendime ben böyle birini sevemezdim...Şimdi rabbimden tek dileğim o benle nasıl oynadı ise o kadında onla öyle oynasın ve rabbim ordan dönüşünü ceset torbalarında nasip etsin ve Allahım o bacısı olacak dinsize aynı şeyleri yaşatsın onla benim dünyamı nasıl dağıttısa onunkide dağılsın...İnanın için yanıyor...Mazlumun ahı ile Cenabı hak arasında perde yoktur çıkarmışş bende sabrediyorum çıkacak inşallah...( kızlar başka bir konuya yazmıştım ordan aldım kendi gerçek hikayemdir..)
vaay bu ne yaa?..bu adam almanya için evlenmiş o kızla..sana çok eziyet eden olmuş..peki siz kimin ahını aldınızda bunları size yaşatacak insanlarla karşılaştınız?..diye soracağım geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?