Birde bizim aile kuyumcumuz var ve adamın bilgileri çok iyi altın fiyatları hakkında ne derse doğru çıkıyor diyebilirim .Kuyumcumuz dedi ki elinizdeki altınları 2023 tarihine kadar bozdurmayin o zaman çok yükselecek demişti ve birde demişti ki gram zarar ettirir çeyrek almanız daha mantıklı demişti .Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
İyi düşünün iyi olsun, benim de yatırımım var altında. Belki ihtiyaç olmayacak, ya da ihtiyaç olunca yükselecek.Çocuklarımın eğitimi için aldım
Ama acil bir ihtiyaç anında bozdurmak zorunda kalabiliriz
Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Çok haklısınız . Çeyrek altın 880 i gördü yani bir anda bu kadar düşmesi mantıklı değil .Bu düşüşler suni.
Pandemi var, ekonomiler alt üst, millette para yok ama dolar ve altın düştü.
Kim buna inanır ? Kadir İnanır
İşin şakası, bu düşmeler cidden suni çünkü millete panik yaptırıp amaç herkesin elinde ne var ne yok satılması.
O yüzden hiç korkma.
Ağustosta en yüksek yeri görüyor zaten.
Bende senin gibi tersteyim ama bozmadığımız sürece zararımız yok.
Hem ons hem dolar düştüğü için bu kadar hızlı düşüyor.Bu düşüşler suni.
İşin şakası, bu düşmeler cidden suni çünkü millete panik yaptırıp amaç herkesin elinde ne var ne yok satılması.
O yüzden hiç korkma.
Çok haklısınız . Çeyrek altın 880 i gördü yani bir anda bu kadar düşmesi mantıklı değil .
Hem ons hem dolar düştüğü için bu kadar hızlı düşüyor.
İnşallah:)Mart ayında altına zam gelecek diye duymuştum üzülmeyin . Zaten bir laf vardır "altın çıktığı yeri unutmaz"diye yani tekrar yükselir diye düşünüyorum.
Panik oldum nedenseSiz yine düşünce almışsınız. 490 bandında alan çok kişi var
Neden stres yapıyosunuz ki çıkacak tabi ki. Zararına bozdurmayın
Canınızı sıkmayın .herşey gönlünüzce olsunİnşallah:)
İnşallah acil bir durum olmazda bozdurmak zorunda kalmamBu düşüşler suni.
O yüzden hiç korkma.
İnşallah acil bir durum olmazda bozdurmak zorunda kalmam
Banka hesabından alıyoruzBirde bizim aile kuyumcumuz var ve adamın bilgileri çok iyi altın fiyatları hakkında ne derse doğru çıkıyor diyebilirim .Kuyumcumuz dedi ki elinizdeki altınları 2023 tarihine kadar bozdurmayin o zaman çok yükselecek demişti ve birde demişti ki gram zarar ettirir çeyrek almanız daha mantıklı demişti .
İnşallah kızlar haklısınız ama sürekli ekrandan takip ediyorummillet 500den aldı siz iyi yerden almışsınız stres yapmayın.
Bir şey olmaz geri gelir aynı yerlere.
İnşallah kızlar haklısınız ama sürekli ekrandan takip ediyorum
Nerdeyse işime odaklanamıyorum
Çok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .Banka hesabından alıyoruz
Gramı evde muhafaza etmek istemedik
O yüzden çeyrek almadık
Teşekkür ederimÇok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?