- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Teşekkür ederim aydınlattıgınız için:)
Özür mü dilemişimÖzür dileyecek bir şey yok ama sende yanlış yönelme
Vallahi günlerdir kripto paralarla ilgili bişeyler okuyorum ama hiç bilgim olmadığı için almadımaltın al sat ile para kazanabileceğiniz bir araç değil. al sat yapmak istiyorsanız bitcoin falan kovalayabilirsiniz, daha mantıklı oluyor.
Özür mü dilemişimdikkat ederim artık .
Hiç önemli değil insanlık haliBen bugün çok uykusuzum onu özür dilerim diye okumuşum
Birazcık benimde rahatlamam lazım :)Ben 5 senedir hiç dokunmadım. Aldım öyle kaldılar. Herkeste bi panik var şuan düşüşte diye ama yapacak bişi yok 5 sene daha beklerim ben.
Ben ne yazmışım peki?ASİL uzun vadede kar ettirir kısa vadede ettimez
pardon yanlış okumuşumBen ne yazmışım peki?
Umarım bende bozdurma amaçlı almadımBeterin beteri var ben 520 den aldımçok zararım var ama bozdurmadığın müddetçe zarar diyemiyorum çünkü bozdurmayı düşünmüyorum. Bu ortamda daha ne kadar tutabilirler gramı eminim yakın zamanda artacaktır . Canını sıkma belki biraz daha düşecektir ama sonra çıkacaktır .
Bence de ben en iyisi bırakayım takip işiniDert etmeyin ya.. ben de 380 civarı aldım. Düştü o dönem biraz sinra 540 a kadar çıktı satmadim yine de. Şimdi biraz daha düşsün tekrar alacağım ama bu kez 500 üstünü görürse düşüşe geçer geçmez saticam. Altından zarar olmaz. Üzmeyin kendinizi. Şu süreçte takip etmeyin yoksa üzülürsünüz.
tek hatanız tüm parayı altına yatırmak olmuş dolar ile altın- dolar ile eusto- yada 3 birlikte eşit bölüp alsaydınız daha çok kar daha az zarar edersiniz uzun vadedeBence de ben en iyisi bırakayım takip işini
Keşke diyorum elimize para geçtiği gibi almasadık
Biraz bekleseydik
zaten aldığımız günden beri sürekli düştü
Özür mü dilemişimdikkat ederim artık .
Ay ben de şimdi bu konuyu okurken aynen özür mesajını gördüm sonra arkadaş özür mü dilemişim diyince nasıl yani diyip dönüp o sayfaya baktım gerçekten özür falan yokmuş bu nasıl bi göz yanılması oldu ikimizde deBen bugün çok uykusuzum onu özür dilerim diye okumuşum
Ay ben de şimdi bu konuyu okurken aynen özür mesajını gördüm sonra arkadaş özür mü dilemişim diyince nasıl yani diyip dönüp o sayfaya baktım gerçekten özür falan yokmuş bu nasıl bi göz yanılması oldu ikimizde dedüzenlemeyle değiştimi aceba diyip bidaha baktım düzenleme de yok çok ilginç
konu sahibi ben sizden özür diliyorum ama konuyla alakalı bişey yazmadığım için
Bi yükselsin satıp öyle yapayım o zmantek hatanız tüm parayı altına yatırmak olmuş dolar ile altın- dolar ile eusto- yada 3 birlikte eşit bölüp alsaydınız daha çok kar daha az zarar edersiniz uzun vadede
Ne demek efendimAy ben de şimdi bu konuyu okurken aynen özür mesajını gördüm sonra arkadaş özür mü dilemişim diyince nasıl yani diyip dönüp o sayfaya baktım gerçekten özür falan yokmuş bu nasıl bi göz yanılması oldu ikimizde dedüzenlemeyle değiştimi aceba diyip bidaha baktım düzenleme de yok çok ilginç
konu sahibi ben sizden özür diliyorum ama konuyla alakalı bişey yazmadığım için
Acele ettiniz sanırım benim gibiBen 409 dan aldığımı 415 ten sattım, canım çok sıkıldı yüksekten satmadım diye. Birazını borsaya girdim. Düşerse geri alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?