Ah Gram:(

altın al sat ile para kazanabileceğiniz bir araç değil. al sat yapmak istiyorsanız bitcoin falan kovalayabilirsiniz, daha mantıklı oluyor.
Vallahi günlerdir kripto paralarla ilgili bişeyler okuyorum ama hiç bilgim olmadığı için almadım

Ben 5 senedir hiç dokunmadım. Aldım öyle kaldılar. Herkeste bi panik var şuan düşüşte diye ama yapacak bişi yok 5 sene daha beklerim ben.

Beterin beteri var ben 520 den aldım çok zararım var ama bozdurmadığın müddetçe zarar diyemiyorum çünkü bozdurmayı düşünmüyorum. Bu ortamda daha ne kadar tutabilirler gramı eminim yakın zamanda artacaktır . Canını sıkma belki biraz daha düşecektir ama sonra çıkacaktır .

Umarım bende bozdurma amaçlı almadım
Ama genede moralim bozuldu.

Dert etmeyin ya.. ben de 380 civarı aldım. Düştü o dönem biraz sinra 540 a kadar çıktı satmadim yine de. Şimdi biraz daha düşsün tekrar alacağım ama bu kez 500 üstünü görürse düşüşe geçer geçmez saticam. Altından zarar olmaz. Üzmeyin kendinizi. Şu süreçte takip etmeyin yoksa üzülürsünüz.

Bence de ben en iyisi bırakayım takip işini
Keşke diyorum elimize para geçtiği gibi almasadık
Biraz bekleseydik
zaten aldığımız günden beri sürekli düştü

Bence de ben en iyisi bırakayım takip işini
Keşke diyorum elimize para geçtiği gibi almasadık
Biraz bekleseydik
zaten aldığımız günden beri sürekli düştü
tek hatanız tüm parayı altına yatırmak olmuş dolar ile altın- dolar ile eusto- yada 3 birlikte eşit bölüp alsaydınız daha çok kar daha az zarar edersiniz uzun vadede

Özür mü dilemişimdikkat ederim artık .

Ben bugün çok uykusuzum onu özür dilerim diye okumuşum
Ay ben de şimdi bu konuyu okurken aynen özür mesajını gördüm sonra arkadaş özür mü dilemişim diyince nasıl yani diyip dönüp o sayfaya baktım gerçekten özür falan yokmuş bu nasıl bi göz yanılması oldu ikimizde de düzenlemeyle değiştimi aceba diyip bidaha baktım düzenleme de yok çok ilginç

konu sahibi ben sizden özür diliyorum ama konuyla alakalı bişey yazmadığım için

Hadi ben çok uykusuzum ya sen

Ben 409 dan aldığımı 415 ten sattım, canım çok sıkıldı yüksekten satmadım diye. Birazını borsaya girdim. Düşerse geri alırım

tek hatanız tüm parayı altına yatırmak olmuş dolar ile altın- dolar ile eusto- yada 3 birlikte eşit bölüp alsaydınız daha çok kar daha az zarar edersiniz uzun vadede
Bi yükselsin satıp öyle yapayım o zman

Ne demek efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…