- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
ben hocama aşığım öyle böyle değil delicesine üniversiteye gidiyorum o 31 yaşında bende 20 yaşındaym ADAM EVLİ DEĞİL BEKAR NİŞAN SÖZ FALANDA YOK ADAMDA öyle böyle değil 3.5 aydır aklımdan çıkmıyor bir an bile olsun ona ihanet etmedim bir başkasına bakmadım beni sevmeyeceğini ble bile sevdim onu adam biliyor benim ondan hoşlandığımı ilk başlarda gözlerimin içine falan bakıyordu çok göz göze geliyorduk derslerde sonra bir gün imza kağıdının arasına seni seviyorum diye yazıp koydum bunu da sınıftan kızlar bulmuş sevdiğim adama söylediler bende bu olaydan 5 gün sonra sevdiğim adama itiraf ettim gülümseyerek ben okumadım o kağıdı dedi ve hızlı adımlarla dersine gitti sonra o gün öğleden sonra bir başka sınıfa dersi vardı bende izin istedim dersinize girebilir miyim diye gülümsedi ve gel dedi sınıfa girince imza kağıdını çıkarttı en önce benim önüme koyarken o sınıftan olmadığım aklına geldi arkadaşa uzattı kağıdı ders anlatırken hep yanımda falan duruyordu sonra aramızda 1 insan mesafesi varken konuyu falan mırıldanıyordum içimden yanımdaki arkadaşımın duymasına imkan yokken dönüp efendim dedi bende söyledim konuyla alakalı bir şeyler konuyu anlatmaya devam ederken gözlerimin içine baktı ve kekeledi ki bu adam benim bu yazdığım kocaman satırı okusa yada ezberden söylese kekelemez o kadar diksiyonu düzgün biri ders çıkışında hocam sizden çok hoşlanıyorum ya dedim gülümsedi sağol dedi ve arkamı döndüm gidiyordum anlıyorum seni dedi gülümseyerek bende gülümsedim ve gittim. o hafta numarasını buldum bir kaç kere özelden aradım ve mesaj attım mesajıma hiç bir şekilde cevap vermedi. bir kaç gün sonraki derste de göz göze geldiğimizde gözlerini kaçırdı birde yanımdaki arkadaş soru sorunca göz göze geldik uzun uzun baktı o zaman.bir yerden numarasını buldum mesaj attım 1 ayay yakın bir süre ama bir gün bna sakın bir daha mesaj atma hocan olarak seni ilk ve son defa uyarıyorum dye mesaj attı.bn o mesajdan sonra 2 hafta boyunca hiç mesaj atmadım cuma gnkü derstede çok sıcak oldu camı açın dedi tam kalktım açmaya sen açma üşütür hasta olursun dedi ve o gün ne zaman bna baksa yüzünde gülümse oldu dün nazım hkmetn tarih ile ilgli br şiirni okudu benim ona attğm ilk şiirde nazım hkmetndi ve bayapı nazım hikmetide övdü geçen akşm mesaj attım tek bir şey sormk istiyorum şansım olup olmadığını çnkü bu bendeki heves değil bunu çok iyi biliyorum geçen zaman bunu bana çok iyi anlattı bu mesajdan sonra numaranıda siliyorum iyi akşmlar dye hç brşekilde cevap atmadı cuma gnkü derstede beklyrdum kızsın bağırsın laf soksun dye ama aksine sıcak davrndı yne imza kağıdını en önce benim önüme koydu bayanlara öncelik diyerek birşey sölediğimde yada sorduğmda gülerek cevap verdi.geçen çarşambada yılbaşı diye buna hediye aldım ama asla kabul edemem dedi bugünkü derstede ben surat astıkça o bna bakıp gülümsedi bir ara klimayı kapatmak için zıpladı bnde onu izliyordum bna dönüp gülümsedi boyum yetişmedi deyip gülümsedi sonrada konuşmadğım halde bna bakıp sus dedi.bnde 2 tane resmi vrdı deftermn arasnda bnde dosyasına koydum o resimleri görsün diye. o hafta beni yanına çağırdı ve br daha mesaj atmamı peşnde dolaşmamı söyledi.tamam dedm bnde geçen hafta cuma bn tlfnda knşyrdm oda merdvneden çkyrdu sırtı bana dönktü brneden bahsedyrdm o bna aşıktı br zamanlar dedm dönp br baktı ama kıskanç br adam bakışı attı arkdş ble dedi kıskandı snn ki dye . derste kısada olsa geldi yanıma oturdu hç yanıma gelmeyen adam dünde sözlü yaptı hep bn elimi kaldırdım sorulara br kaç soruya kaldırdı sonra hç kaldırmadı bni ama şok oldu benim o kdr çalştğmı sanmyrdu konu anlatımlı kağıt vardı hocam konuları buldum dedim baktı güzel olmş bu yeterli falan dedi onun dşnda da hç br konuşmamız olmadı ragmen denk gelyrz ve her sefernde kısada olsa bna bakyr.final hftsında da bzm bölmde işi olmmsna rgmn glyr arada bana bakıyor gibi geliyor brde snki bkmmk içn çba hrcyr