Ah kaynana kaynana acilllll

Sustukça yüz bulmuşlar artık ne düşündüğünüzü doğru bi üslupla söylemenin vakti gelmiş...
Kesinlikle öyle ama kaynanam benden daha baskın karakter onun yüzündende esimle aram acilmasin istiyorum ama galiba ben yıpraniyorum

Cok taviz vermissin. Yanlis anlama ama esinin hanimimisin yoksa köle mi? Affedersin ama esim bana git yardim et dese; madem o kadar düsünüyorsun,yardimci tut derim. Ve asla ama asla kimsenin beni bu sekilde kullanmasina izin vermem. Hele görümce hanim kim olacakta bize emir verecek. Hoooooop orda dur!! Demesini bileceksin arkadas.

Eşime baskı kurup benden sogutabilir cunku asiri duskun bi evimize gidrken surat asmasıyla 1 gün daha kalıyoruz ve surekli maduru oynuyor

Evet haklisiniz peki ona karsi nasil bir uslup kullanmaliyim beni anlamasi icin

Niye bu kadar sineye cekiyorsun?
Lutfen tavrını koy herkes mesafesini bilsin.
Evlilik yıldönümünde sizde kalacak kadar nasıl düşüncesiz bu insanlar anlamıyorum.
Seneye başbaşa geçirin esinizle.

Cnm ya ozur dilerim son cumle de guldum ya allah seni eşinle konuş artk surekli surekli sıkıldm de ben soyledm artk kv ile ztn konşmuyorum işime gelio vala :)

Kadınlarımız neden hakkını aramakla saygısızlık yapmayı karıştırıyorlar?

Duygu ve düşüncelerinizi bildirmeniz, gerektiğinde "Hayır" diyebilmeniz sizi saygısız yapmaz.

Hayır demek kol kırmaktan daha mı zor cidden?

Evlenmeden önce Eşiniz in ana kuzusu olduğunu bilmiyor muydunuz ??

Ben kolumu kıracağıma kaynanamın kalbini kırmayı tercih ederim.
Kalp kırmak da değil aslında, "hayır" demeyi öğrenirim. O kırılır mı çatlar mı orası da onun meselesi. Kafam rahat olur.

Öncelikle eşinizle konuşun. Ama ciddi, sonuca bağlanacak bir konuşma olsun. Havada kalmasın.
Sizin aileniz 2 kişilik. Bunu anlasın herkes. Bu noktada bir hemfikir olun, sonra diğer insanların mesafesini kendiniz belirlersiniz

Niye kalıyosunki orda? Ay ne saçma. Sen susarsan, gidip kalırsan tabi tepene binerler. Kavga çıkar başka şansın yok.

Kolunu tek başına kıramazsın zaten. Zor yani.

biraz sert olacak ama bazi kadinlar nedense esinin ailesine kul kole olmayi saygi (!) olarak adlandiriyor, ne kadar garip degilmi?
ne yazikki gorudugm kadariyla sende onlardan birisisiniz.
esinin zaten anne sozuyle hareket etmesi, gunlerce orda kalmaniz, git anneme yardim et demesi basli basina bir olay.
3 yasinda cocugu varsa demekki genc kadin, her isini kendi yapabilir ki ne isi olabilir oda ayri konu?
yapamayacagi ne isleri var mesela? yardimci tutusn, olmadi oglu gitsin yapsin hic dayanamiyorsa annesine.
sen ipleri basta kaptirmissin orasi ayri ama su andan itibaren sana is buyuran gorumceyede esinede ben yapamam kendi evimin isini anca yapiyorum diyip kesip at.
esin suratmi asiyo sen ondan beter as.
otur konus anlat, anlayabilirmi bilemedim ama yinede dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…