Ah kaynana kaynana acilllll

Surekli birşey demedim diyorsun. Amannnn kocamla kotu olmayayım kafasındasın. Konuşacaksın.. Gerekirse kocanla çatır çatır kavga edeceksin. Kölesi değil karısısın.

Okumak eşşekliği alır ama cahillik baki kalır demişler çok doğru.
Görümce 7 sene okumuş doktor olmuş ama kardeşimle karısının ilk yıl dönümü baş başa kalsınlar diye düşünemiyor.
1 sene sesinizi çıkarmamışsınız bunu da marifet gibi anlatıyorsunuz.Şu saatten sonra sesinizi çıkartırsanız daha çok olay çıkacak emin olun.
Aman sesinizi çıkarmayın köle gibi yaşamaya devam edin allah muhafaza kocanızla aranız bozulur falan.

One ya öle gitmek zorunda değilsin kesinlikle demekki cokta beceriklisin kaynanan seni çağırıyor ben yaptıgım işi yapamıyor gibi davrandım bi kaç kez kaynanam bi daha çağırmadı ayak bağı oluyormuşum eşimede öle demiş

Kolunu kiracagina ağzını aç da iki laf et. Bahane bulmak nereye kadar çözüm?

Eşimle aram bozulmasın diyorsun ama evliliğini bile yaşayamıyorsun. Eşin neden seninle arasının bozulmasından endişe duymuyor. Çünkü sessizsin ve belkide seni memnun sanıyor. Biraz sesini çıkardın diye aranız bozulacaksada bozulsun. Yada sessiz ol böyle yaşamaya devam et.

Böyle erkekler evlenmesin ya , keşke bi sistem falan olsa da seçilebilse , ayıklansa bunlar .
Kolumu kırıcam diyor dimi ?
Ben yanlış okumuyorum , ciddi ciddi kolumu kırıcam diyor...
Kolunu kırmak "Gitmek istemiyorum" demekten kolay nasıl olabilir qwewqeqe
Sayko deli mod on bende şu konudan sonra ...

Evet haklisiniz peki ona karsi nasil bir uslup kullanmaliyim beni anlamasi icin
Sende kv gibi herşeye ağla bence
Hatta durumu öyle bir hale getirki sorunun kv olduğunu asla anlamasın eşin.
Yani en iyi çözüm psikolojinin bozulması.
Durup dururken ağlamaya başla ansızın sana kal gelsin öyle uzaklara dalıp dalıp git eşin bişey anlatırken dinleme vs gibi şeyler yani.
Sana hadi anneme dediğin de sen git ben uyuyacağım falan de boş boş bakınıp.
Evde sürekli uyu numaradan.
Aklıma bunlar geliyor

Ne demek bir sürü is var ablan da yok bakalım napicaksin az yesin de kendine bi hizmetçi tutsun gelemem de kapat konuyu eşinde zamanla alışır bu duruma senle Kocanla evlisin annesiyle değil canın isterse gider yardım edersin mecbur değilsin kullandirma kendini

Ya bizler genel olarak hayir diyemiyoruz bu tip durumlarda.her seferinde 'bu kez gitneyecegin,yapmayacağım, banane,istemiyorum' demek icin kendimize cesaret versek de ne hikemtse agizdan cikmiyor.ve sonrasinda bdv boyle konularla dolup tasiyor.ben hamileyken soyle yapsam biri bisey der mi kim ne der diye dusunmekten artik kafayi yemistim.ama simdiki aklim.olsa kocaman bi SIZE NE der keyfime bakardim ki su an bunu yapabiliyorum.
Siz de lutfen vakit gec olup ipleri iyice kaptirmadan sadece kendi hayatiniz icin adin atin ve pisman olmayin

önce kocana sonra kaynana "BEN SİZE HİZMETÇİLİK YAPMAK İÇİN EVLENMEDİM" diye çemkireceksin

kolunu kırmak cevap vermekden hayır demekden daha kolay gelıyorsa yapacak bırsey yok
gecmıs olsun sımdıden .

Umarım bir oğlum olur ilerde. Sizin gibi saflar çokken ben de rahat edermişim haaa.. demek bu yüzden erkek çocuk bu kadar isteniyor! Ne kadar erkek çocuk o kadar hizmetçi eş! Ohh valla kebap iş! Şaka bir yana...
Yahu çocuk yapmayı biliyorsun da evde evlenecek başka çocukların varken(!) Peki niye ev işin zoruna gidiyor be kadın! Benim kaynanam asla demez bunu yap Vs. Ama eğer beraber yiyip içtiysek ben rahat edemem anca bu konuda yardım ederim. Bu ne ya köle miyiz biz. Sırf evlendik diye nedir bu yani? Senin sorumlu olduğun bir eşin bir de evin var. Başkası için endişelenme!

asla ses çıkarmadım, asla reddetmedim! bu saygı mı? sonra da kendini yiyorsun. patlama noktasına geldiğinde de, eşin ve ailesi ne olduğunu bile anlamaz. suçlu sen olursun, ki sensin de. sürekli halinden memnun profili çizmişsin, kendini ifade etmemişsin, anlaşılmayı bekliyorsun. kk'daki bir çok kadının saygını her denileni yapılması, ses çıkarılmaması olduğunu anlaması için, doğru iletişim kurma kurslarına falan gitmesi lazım. ya kabulleniş var, ya kavga gürültü. anlamadım ben bu işleri.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar

Bende burdan derdimi sizlere anlatmak istiyorum. Kaynanam oğlunun benimle evlenmesini istemedi.kendi istediği biri olsun istiyordu.neyse bu yönetici gibi zaten dugun dernek işlerinde hiç kayinpederimin sesi cikmadi.hep kayinvalidem yonetti.bize ne alınacak ne edilecek diye sormadilar bile.bütün evin esyasini esim kredi çekip aldı .beyaz eşyaları ve mutfak esyasini biz aldık. Kayinvalidem sadece 5 bilezik aldı okadar.bide iki hali ve evindeki kendi halilarindan verdi. Dugun paralarını da bize vermedi. Esim 2 yildir calismasina ragmen birikim yapamadi ailesine gonderiyordu.krediyle dugun yaptk.Ilk gun eve gittigimzde cebimizde 5 kuruş paramız yoktu esimde birşey demiyor.bana bilezikleri satip harcayalim dedi.Bende kızdım zorla 3-5 altın aldı annesinden.anca maaşa kadar yemeye yetti.maddi durumdan balayını iptal ettik bu yılda biyere gidemedik hala borcumuz var.bileziklerde bi sekilde satilip harcandi.okadar skılıyorumki maddi sknti çektikçe o kadın aklıma geliyor.ettiği laflarda cabası. Bi kere teyzesinin yanında başkasının üstünden bana laflar edio.bana dioki seni oğlum almasaydi kimse almazdı dio.hic birşey de yapmiorm bu laflarına karşılık bile vermiorm.kendi kizina baski yapmiyor onun kiligina kiyafetine karismiyor benmkine laf ediyor.esimin bana baski yapmasini istiyor.esimde bi kere bu hataya dustu buyuzden surekli kavga edioruz. Ben kilo verdim bana diyoki evlilik zayiflatti seni .evlilikmi guzel bekarlikmi guzel diye soruyo.ne demek istiyosa.daha bir suru laf soyledi.soyledigi laflari eşime söyledim uyardı.artik pek fazla laf etmiyor ama ben bi kere sinir oldum hala kinliyim sizce abartiyormuyum.

Yeni konu açın isterseniz, o şekilde daha çok cevap alırsınız.

Kız evi naz evi derler ama tam tersi. Erkek evi naz evi günümüzde. Yahu erkek anasını özlüyor da kadın özlemiyor mu? Onun annesi yok mu? Neden sürekli erkek annesine gidilir de kızın ailesine ayda yılda bir gidilir. Erkek annesine kıyamaz da neden kızın annesine kıyması beklenir.

Lütfen ezdirmeyin kendiniz. Bu sebepten kocanızla aranız açılacaksa bırakın açılsın. Neden taviz veren, idare eden, alttan alan hep kadın. Neden ezilen hep kadın. Ben artık ayda bir gideceğim ve kalmayacağım deyin net bir şekilde. Bırakın aranız kötü olsun. O biraz da alttan alsın. Taviz tavizi doğurur. Verdiğiniz her taviz bir sonrakinin öncüsü olur. Unutmayın. Sizde anne evladısınız, aynı durumu eşiniz kabul edermiydi. Etmezdi tabiki. Siz de etmeyin, ezdirmeyin kendinizi.

Ah kaynana kaynana kaynar kazanda kaynaaa Tabiki dusunduklerinizi soylemelisiniz soylemezseniz basiniza cikmaya devam ederler. Bizde iki senelik evliyiz ilk baslarda karismaya basladi esime tavir yaptim annesine soyledi haksiz oldugunu o gun bu gun hic birsey demez ama gorumcelerim oyle degil en basindan beni kabul etmediler durduk yere tavirlar suratlar offff onlari dusundukce kendimi kaybebiyorum
Simdi iki gorulcemlede konusmuyorum kafan bosaldi cok rahatim

Hem annesine okadar duskunse neden evlendi gitsin anasinin dizinin dibinde otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…