One ya öle gitmek zorunda değilsin kesinlikle demekki cokta beceriklisin kaynanan seni çağırıyor ben yaptıgım işi yapamıyor gibi davrandım bi kaç kez kaynanam bi daha çağırmadı ayak bağı oluyormuşum eşimede öle demişSelam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
Kolunu kiracagina ağzını aç da iki laf et. Bahane bulmak nereye kadar çözüm?Selam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
Sende kv gibi herşeye ağla benceEvet haklisiniz peki ona karsi nasil bir uslup kullanmaliyim beni anlamasi icin
Ne demek bir sürü is var ablan da yok bakalım napicaksin az yesin de kendine bi hizmetçi tutsun gelemem de kapat konuyu eşinde zamanla alışır bu duruma senle Kocanla evlisin annesiyle değil canın isterse gider yardım edersin mecbur değilsin kullandirma kendiniSelam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
Nasil bir uslupmu? HAYIR GELEMIYORUM ISIM VAR VEYA CANIM ISTEMIYOR. Bizimkide basta surat asti ama simdi alisti. Hizmetci tutsun kendine!!Evet haklisiniz peki ona karsi nasil bir uslup kullanmaliyim beni anlamasi icin
Yeni konu açın isterseniz, o şekilde daha çok cevap alırsınız.Bende burdan derdimi sizlere anlatmak istiyorum. Kaynanam oğlunun benimle evlenmesini istemedi.kendi istediği biri olsun istiyordu.neyse bu yönetici gibi zaten dugun dernek işlerinde hiç kayinpederimin sesi cikmadi.hep kayinvalidem yonetti.bize ne alınacak ne edilecek diye sormadilar bile.bütün evin esyasini esim kredi çekip aldı .beyaz eşyaları ve mutfak esyasini biz aldık. Kayinvalidem sadece 5 bilezik aldı okadar.bide iki hali ve evindeki kendi halilarindan verdi. Dugun paralarını da bize vermedi. Esim 2 yildir calismasina ragmen birikim yapamadi ailesine gonderiyordu.krediyle dugun yaptk.Ilk gun eve gittigimzde cebimizde 5 kuruş paramız yoktu esimde birşey demiyor.bana bilezikleri satip harcayalim dedi.Bende kızdım zorla 3-5 altın aldı annesinden.anca maaşa kadar yemeye yetti.maddi durumdan balayını iptal ettik bu yılda biyere gidemedik hala borcumuz var.bileziklerde bi sekilde satilip harcandi.okadar skılıyorumki maddi sknti çektikçe o kadın aklıma geliyor.ettiği laflarda cabası. Bi kere teyzesinin yanında başkasının üstünden bana laflar edio.bana dioki seni oğlum almasaydi kimse almazdı dio.hic birşey de yapmiorm bu laflarına karşılık bile vermiorm.kendi kizina baski yapmiyor onun kiligina kiyafetine karismiyor benmkine laf ediyor.esimin bana baski yapmasini istiyor.esimde bi kere bu hataya dustu buyuzden surekli kavga edioruz. Ben kilo verdim bana diyoki evlilik zayiflatti seni .evlilikmi guzel bekarlikmi guzel diye soruyo.ne demek istiyosa.daha bir suru laf soyledi.soyledigi laflari eşime söyledim uyardı.artik pek fazla laf etmiyor ama ben bi kere sinir oldum hala kinliyim sizce abartiyormuyum.
Ah kaynana kaynana kaynar kazanda kaynaaa Tabiki dusunduklerinizi soylemelisiniz soylemezseniz basiniza cikmaya devam ederler. Bizde iki senelik evliyiz ilk baslarda karismaya basladi esime tavir yaptim annesine soyledi haksiz oldugunu o gun bu gun hic birsey demez ama gorumcelerim oyle degil en basindan beni kabul etmediler durduk yere tavirlar suratlar offff onlari dusundukce kendimi kaybebiyorum
Simdi iki gorulcemlede konusmuyorum kafan bosaldi cok rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?