ah kaynana vah kaynana

bide bi çözümü yok gerçekten. eşim annesi konusunda kara büyüyle büyülenmiş gibi. yani görmeniz lazım normal bi durum değil. günde 10 kere annesine iyimisin der. hatta daha fazla. ama kadından kaynaklanıo bence. çünkü öyle bi davranıo ki ne hastayım deyip oğlunu bıuktırıyo nede ben sağlıklıyım dio. oğlu gelince sesi otomotikmen değişio. sesini inceltio. inleyerek konuşuyo. o kadar bariz fark var ki. duysanız güler misiniz ağlarmısıjnız bilmem. işini çok iyi bilio. mesela bişeyi istemiosa asla istemem demez ama allem eder kallem eder kendi dediği olur. hep fedakar anne rolünde. halbuki çalışmamış bile doğru düzgün.mesela bişiyi istemiyorsa sayar döker ama olsun oğlum ben yaparım veya giderim der. yani benim eşimin bilinç üstüne hiç hitap etmez. hep bilinç altına işler. ve bu yüzden eşimle ne kadar konuşursam konuşayım bilinçüstünde bişi olmadığı için anlamıyo. kadının dolduruş biçimi de öle. mesela gelin şöle gelin böle dese eşim bir dinler iki dinler üçünçüde bişi der. ama bu öyle yapmıyo. daha 4 günlük evliyiz oğlu gelince suratını ekşitio.sanki gündüz ben ona işkence ediyom.daha 4 günlük gelinim ne yapabilirm ki ben ona. sonra depresyonda havaları üzülüyorum havaları. herşeyi yapan kıskançlık eden kendisi bide hanım depresyona giriyormuş. tansiyonu çıkmalar falan. bişi etsem gam yemeyecem. sırf kıskançlığından. tuhaf bi sürü şeyler. şimdi şimdi biraz normal gibi ama benim sinirlerim yıpradı bi kere. ve eşim hala dengesiz. o kadar dua ediyorum ki. inşallah kadın birine aşık olur kocasıda iyi çıkar ve birbirlerini o kadar çok svesin ve mutlu olsunlar ki bana bulaşmasın. gerçi bu aralar eşime de öfkeliyim. sorun hep eşten oluyo zaten bence. 3. şahjıslar bişi yapamaz eş adam gibi adam olsa. velhasıl yüzde 70 mutsuz ve pişmanım.

ben eşimi çok sevıyorumm.
evet bende cok mutsuzum..
aslında eşimle ilgili hıç bir sorunum yok.
gezmelere gıdederız benı hıçbıseyden mahrum bırakmadı.
dengeyı çok iyi kurar.
hiç benı ezdırmedı annesınıde ezdırmedı tabi..
eşime ben çok mutsuuzm dedıgımde noldu ben sana naptım neyını eksık ettım elımden gelenı yapıyorum dıyor.
halbukı sorun sen degılsınkı anne dıyorum. busefer tartışma baslıyor.
ben seneye ayrı eve cıkıyorum zaten..
ayrı ev olmassa boşanırım....

dengeyı çok iyi kurar.
eşime ben çok mutsuuzm dedıgımde noldu ben sana naptım neyını eksık ettım elımden gelenı yapıyorum dıyor.

bende eşim beni tutsun demiom zzaten. dengeli olsun yeter. nasıl ki bana annem öle şey yapmaz yanlış anlamışındır dio. annesine de öle demesi lazım. ben öle diyor zannediyordum. ama bi konuşmalarını duydum ki eşim sırf annesi üzülmesin die birlikte konuşup konuşup çoşuyorlar.sonra bana gelip hiç bişi olmamış gibi davranıo. bende çok seviyordum eşimi ama artık çok yıprandım. en son evlilik yıl dönümümüzde yıprandım yine. ve bu aralar kredi çekmeye uğraşıyorum bir kere sormuyor bile ne yaptın die. sorumsuzluğuda cabası. ve ondan ne kadar çok bişi beklersem o kadar üzülüyorum. artık ondan beklentim olmaması için uğraşıyorum. yoksa çok üzülüyorum.

dengeyı çok iyi kurar.

inşallah bana da nasip olur ayrı ev.

ya zaten sorun eşimin dengesizliğinden kaynaklanıo. ve ben gerçektten saflık derecesinde anlayışlıyım. taki bıçak kemiğe dayandı, artık herşey sinirlerimi bozuyo. boşanamayacağım için düşünmemeye çalışıyorum. yaptıklarını unutmaya çalışıyorum . ama mutsuzum. bir gün mutluysam 3 gün mutsuzum. boşanamam çünkü ben evlenirken ailemi dinlemedim. herkes bişiler dedi kimseyi dinlemedim. şimdi ayrılırsam bütün sülale biz demiştik diyecek. ve eşimle evlenirken üzdüğüm ailemi iyice üzeceğim. evlendikten sonra ailemin kıymetini anladım. benim için hep onlar uğraştı hala uğraşıyorlar. onlar üzülmesin yeter. beni mutlu bilsinler istiyorum. mutluyum diyorum

bide bi çözümü yok gerçekten. eşim annesi konusunda kara büyüyle büyülenmiş gibi. yani görmeniz lazım normal bi durum değil. günde 10 kere annesine iyimisin der. hatta daha fazla. ama kadından kaynaklanıo bence. çünkü öyle bi davranıo ki ne hastayım deyip oğlunu bıuktırıyo nede ben sağlıklıyım dio. oğlu gelince sesi otomotikmen değişio. sesini inceltio. inleyerek konuşuyo. o kadar bariz fark var ki. duysanız güler misiniz ağlarmısıjnız bilmem. işini çok iyi bilio. mesela bişeyi istemiosa asla istemem demez ama allem eder kallem eder kendi dediği olur. hep fedakar anne rolünde. halbuki çalışmamış bile doğru düzgün.mesela bişiyi istemiyorsa sayar döker ama olsun oğlum ben yaparım veya giderim der. yani benim eşimin bilinç üstüne hiç hitap etmez. hep bilinç altına işler. ve bu yüzden eşimle ne kadar konuşursam konuşayım bilinçüstünde bişi olmadığı için anlamıyo. kadının dolduruş biçimi de öle. mesela gelin şöle gelin böle dese eşim bir dinler iki dinler üçünçüde bişi der. ama bu öyle yapmıyo. daha 4 günlük evliyiz oğlu gelince suratını ekşitio.sanki gündüz ben ona işkence ediyom.daha 4 günlük gelinim ne yapabilirm ki ben ona. sonra depresyonda havaları üzülüyorum havaları. herşeyi yapan kıskançlık eden kendisi bide hanım depresyona giriyormuş. tansiyonu çıkmalar falan. bişi etsem gam yemeyecem. sırf kıskançlığından. tuhaf bi sürü şeyler. şimdi şimdi biraz normal gibi ama benim sinirlerim yıpradı bi kere. ve eşim hala dengesiz. o kadar dua ediyorum ki. inşallah kadın birine aşık olur kocasıda iyi çıkar ve birbirlerini o kadar çok svesin ve mutlu olsunlar ki bana bulaşmasın. gerçi bu aralar eşime de öfkeliyim. sorun hep eşten oluyo zaten bence. 3. şahjıslar bişi yapamaz eş adam gibi adam olsa. velhasıl yüzde 70 mutsuz ve pişmanım.

Bak canım kayınvalidenle melek olsa geçinemez, aileme mutsuzum diyemem demişsin anne baba çocuğu ne yaparsa yapsın affeder, bağrına basar unutma.
Emin ol birgün dayanamayıp patladığında ailen daha çok üzülecek. Ne demek ailemi üzmemek için ayrılamam. Sen böyle konuşursan eşin de kaynanan da istediği yapar sana, sanıl olsa ayrılmaz derler. Eşinde kaybetme korkusu yoksa, annesini tutar tabi. Bu kaynanalar hepsi öyle mi ya. Benimki de sadece doğurmuş, ablası büyütmüş diğer kardeşleri iş bile yapmamış ama şimdi fedakar anne modunda, ilgi saygı bekliyor. Oğullarını başlarına çalıp çekip gitmek geliyor insanın içinden. Ben ayrıl demiyorum ama dayanamadığın bir gün al bavulunu git annene, ailen üzülür ama en azından biraz değerini anlarlar.

Bak canım kayınvalidenle melek olsa geçinemez, aileme mutsuzum diyemem demişsin anne baba çocuğu ne yaparsa yapsın affeder, bağrına basar unutma.
Emin ol birgün dayanamayıp patladığında ailen daha çok üzülecek. Ne demek ailemi üzmemek için ayrılamam. Sen böyle konuşursan eşin de kaynanan da istediği yapar sana, sanıl olsa ayrılmaz derler. Eşinde kaybetme korkusu yoksa, annesini tutar tabi. Bu kaynanalar hepsi öyle mi ya. Benimki de sadece doğurmuş, ablası büyütmüş diğer kardeşleri iş bile yapmamış ama şimdi fedakar anne modunda, ilgi saygı bekliyor. Oğullarını başlarına çalıp çekip gitmek geliyor insanın içinden. Ben ayrıl demiyorum ama dayanamadığın bir gün al bavulunu git annene, ailen üzülür ama en azından biraz değerini anlarlar.

Ben geri dönülecekse eğer yola çıkılmamasını tavsiye ederim.Sonra gider tıpış tıpış döner denir.

bende eşim beni tutsun demiom zzaten. dengeli olsun yeter. nasıl ki bana annem öle şey yapmaz yanlış anlamışındır dio. annesine de öle demesi lazım. ben öle diyor zannediyordum. ama bi konuşmalarını duydum ki eşim sırf annesi üzülmesin die birlikte konuşup konuşup çoşuyorlar.sonra bana gelip hiç bişi olmamış gibi davranıo. bende çok seviyordum eşimi ama artık çok yıprandım. en son evlilik yıl dönümümüzde yıprandım yine. ve bu aralar kredi çekmeye uğraşıyorum bir kere sormuyor bile ne yaptın die. sorumsuzluğuda cabası. ve ondan ne kadar çok bişi beklersem o kadar üzülüyorum. artık ondan beklentim olmaması için uğraşıyorum. yoksa çok üzülüyorum.

off yaaa senın çıkış yolun yok gibi gozukuyor.
anca dubleks alıcaksın.
millet altlı üstlüden nefret edıyor kımse oturmasın dıyor.
şuraya bak bız ona bıle razıyız kapımız ayrı olsun ona bıle razıyız düşün.

bıde ben eşime ayrı eve cıkmadan coocuk yapmam dedim.
burdan okuyorum lohusayken yok sütün az yok coocuk öyle olmaz boyle olur falan...
dedim bunlar olacak! bana sımdı karısan o zamanda karısacak elbet..

işte kocalarımızın tek farkı.benımkının annesıyle arası bozuktur bıraz.
aralarında sevgi yok öyle (ah evladım dıye omzuna sarılmalar) yani bu şekılde bı sevgı gösterısı yok.
çünkü öz çoocugu değil.
belkı bununda etkisi vardır.soğuklar bıraz bırbırıne karşı.
tabı onu baktıgı buyuyttugu için ona karşı bi minnet duygusu var..
benım eşim benle evlenmek için 10 yıl bekledı çok sevdı sabrettı o yuzden benı bırakamaz ne dersem yapmaya calısır.
senınkı annesının laflarını kabul etmıyo ama benımkı ediyor cunku annesının huyunu iyi biliyor.
konu komşu bile helal olsun bu gelıne valalhı kusura bakma ama annen bıraz cok konuusyo kımse annenle kolay kolay oturmaz dıyen oluyor eşime bu yuzden de eşim biraz anlıyor benı.

o zamanlar borcumuz vardı mecbur beraber oturdum ama ev alıcam annemlerden mıras kalıyor evim varken neden kaynana derdi çekeyım ki.
kaynanamada soyledim kiraya cıkmak ayrı ev alıp çıkmak ayrı dedım.
kıraya cıkınca aaa gelın anlasamamdıda kıraya cıktı gitti derler ama ev alınca gelın evını aldıda cıktı derler dedim.

Niyeyse hep biz yanlış anlarız zaten, başkalarını niye yanlış anlamıyorsak.
Allah sabır versin size inşallah en yakın zamanda sen de tekerlek te ayrı eve çıkarsınız.
Valla ben aynı semtte bile oturmak istemiyorum, kayınvalidemler ev aldılar bize de yakınlarında evler var onları söylüyorlar
asla ordan ev almak istemem, eşim niye diyor hem semtini beğenmiyorum hem yakın olmak istemiyorum diyorum.
Bir akrabası yakından alın yakın olmak iyidir birbirineze faydanız dokunur falan dedi, ben de valla önceden çok yakında oturuyorduk ben bir avantajını göremedim yakın olmanın dedim.
Yani eminim yakınlarına taşınsak benim için değil onlar için avantaj olucak, üstelik benim iş yerime çok tars bir yerde.

ben altlı üstlüyüm evet çıldırdığım anlar çok oluyor eşim kiraya gidelim diyor ama ben çalışmadan geçinemeyiz.burda ev dururkende kiraya gitmek istemyorum bilmiyorum,belkide çalışmak zor geliyor,okulum henüz bitmei ancak özel kurumlarda çalışablirim bu da beni çok yıpratır.aynı evde olsam büyük konuşmim ama kesin ayrı ev yada boşanalım derdim.ömür boyu mutsuz olucama ya hep ya hiç olsun,tabiki herkezin konumu farkı benim annem babam arkamda birazda ona güveniyorum allah yardımcınız olsun.

ben altlı üstlüyüm evet çıldırdığım anlar çok oluyor eşim kiraya gidelim diyor ama ben çalışmadan geçinemeyiz.burda ev dururkende kiraya gitmek istemyorum bilmiyorum,belkide çalışmak zor geliyor,okulum henüz bitmei ancak özel kurumlarda çalışablirim bu da beni çok yıpratır.aynı evde olsam büyük konuşmim ama kesin ayrı ev yada boşanalım derdim.ömür boyu mutsuz olucama ya hep ya hiç olsun,tabiki herkezin konumu farkı benim annem babam arkamda birazda ona güveniyorum allah yardımcınız olsun.[/QUOTE

en iyisi ayrı ev..ben iyiki oturmadım.otursaydım şimdiye kesin boşanırdım..şimdi eltim oturuyorr.hergün birlikteler..insanın da bi özeli olur canımm...

ben altlı üstlüyüm evet çıldırdığım anlar çok oluyor eşim kiraya gidelim diyor ama ben çalışmadan geçinemeyiz.burda ev dururkende kiraya gitmek istemyorum bilmiyorum,belkide çalışmak zor geliyor,okulum henüz bitmei ancak özel kurumlarda çalışablirim bu da beni çok yıpratır.aynı evde olsam büyük konuşmim ama kesin ayrı ev yada boşanalım derdim.ömür boyu mutsuz olucama ya hep ya hiç olsun,tabiki herkezin konumu farkı benim annem babam arkamda birazda ona güveniyorum allah yardımcınız olsun.[/QUOTE

en iyisi ayrı ev..ben iyiki oturmadım.otursaydım şimdiye kesin boşanırdım..şimdi eltim oturuyorr.hergün birlikteler..insanın da bi özeli olur canımm...

keşke bende en başta kabul etmeseydim eşim beni bıramazdı beni evlenmeye rağzı edene kadar cenı çıktı kirasını alıp başka yerde otururduk verirlerdi kirasını oğullarını üzmek istemezlerdi ama şimdi iş işten geçti keşke kabul etmeseydim çaışıp karı koca çoktan almıştık bi ev şimdi ancak keşkelerle yaşıyorum,yapıcakta pek bişey yok

doğrudan bana bişi yapmıyorlar ama psikolojik olarak kötü etkileniyorum. boşancak seviyede değil ama çekilecek yada mutlu oluncakda bişi yok. sonuçta kayınvalide ile oturmak hata. melek olsa bile kötü dediğim şu, mesela hiç bi zaamn kendi düzenin olmuyo. illa ki evde başka bi kadın oluyo ve senin düzenin bozuluyo buda sinir bozucu

off yaaa senın çıkış yolun yok gibi gozukuyor.
anca dubleks alıcaksın.
millet altlı üstlüden nefret edıyor kımse oturmasın dıyor.
şuraya bak bız ona bıle razıyız kapımız ayrı olsun ona bıle razıyız düşün.

bıde ben eşime ayrı eve cıkmadan coocuk yapmam dedim.
burdan okuyorum lohusayken yok sütün az yok coocuk öyle olmaz boyle olur falan...
dedim bunlar olacak! bana sımdı karısan o zamanda karısacak elbet..

işte kocalarımızın tek farkı.benımkının annesıyle arası bozuktur bıraz.
aralarında sevgi yok öyle (ah evladım dıye omzuna sarılmalar) yani bu şekılde bı sevgı gösterısı yok.
çünkü öz çoocugu değil.
belkı bununda etkisi vardır.soğuklar bıraz bırbırıne karşı.
tabı onu baktıgı buyuyttugu için ona karşı bi minnet duygusu var..
benım eşim benle evlenmek için 10 yıl bekledı çok sevdı sabrettı o yuzden benı bırakamaz ne dersem yapmaya calısır.
senınkı annesının laflarını kabul etmıyo ama benımkı ediyor cunku annesının huyunu iyi biliyor.
konu komşu bile helal olsun bu gelıne valalhı kusura bakma ama annen bıraz cok konuusyo kımse annenle kolay kolay oturmaz dıyen oluyor eşime bu yuzden de eşim biraz anlıyor benı.

o zamanlar borcumuz vardı mecbur beraber oturdum ama ev alıcam annemlerden mıras kalıyor evim varken neden kaynana derdi çekeyım ki.
kaynanamada soyledim kiraya cıkmak ayrı ev alıp çıkmak ayrı dedım.
kıraya cıkınca aaa gelın anlasamamdıda kıraya cıktı gitti derler ama ev alınca gelın evını aldıda cıktı derler dedim.

benim eşimi babası küçük yaştayken terketmiş. o yüzden annesine çok düşkün. dubleks alcak durumum yok şu an. ufak bi ev almaya çalışıyorum o bile çok zorluyo şu an. ama dediğin gibi kapım ayrı olsa yeter razıyım. şimdi ev alırsak onun odası oturma odası gibi olcak. ayrı salon kalacak. o bile bana bi umut veriyo. şimdiki evde odası ayrıydı. hep salonda duruyo. ve salon giriş gibi bizim. yani ayrı salon kalcak die bile seviniyorum düşün yani. altlı üstlü dubleks düşündüm ama kurtarmıyo. taksitlerini ödeyemeyiz

off off dertlendım bak gene.
allah herkese ayrı ev nasip etsin inşalalh.
bı arkadasında deıdıgı gıbı benım ailemde arkamda.. durumları iyi.
annemde cok üzülmüştü hala daha üzülüyo olmaz yapamassın dedi.
dinlemedım tek kişi erkek yok idare ederım dedim.
annem kıyamaz bana.babamda...
eşim sevgı gormemiş o yuzden bıızm aileye özenır hep.kalabalık dıye.
onların kımsesı yok.
mutsuuzm diyim dagları deler ev alır ayrı çıkartır benı.
kocamdanda alalh razı olsun.çok sevdık 1 senede butun borçları temızledik.
allah yardımcı oluyo.ailem destek oldu ben işe gırdım.eşiminde maaşı iyi.
şimdi dediğim gibi hem ev hem araba alıyoruz az bı parayla hak düştü annemlerden..
ama aynı zamanda eşimin kredısını oduyoruz.
seneye bıtecek.alacagımız evde kiracı var.
bı sene gelen kırayı o kredıye verecez az kredı odeyerek evıme gecıcem inşallah..
toplam 3 sene 500 ödicem :34:
rabbime şükürler olsun..allah herkese nasıp etsın...

off off dertlendım bak gene.
Allah herkese ayrı ev nasip etsin inşalalh.
Bı arkadasında deıdıgı gıbı benım ailemde arkamda.. Durumları iyi.
Annemde cok üzülmüştü hala daha üzülüyo olmaz yapamassın dedi.
Dinlemedım tek kişi erkek yok idare ederım dedim.
Annem kıyamaz bana.babamda...
Eşim sevgı gormemiş o yuzden bıızm aileye özenır hep.kalabalık dıye.
Onların kımsesı yok.
Mutsuuzm diyim dagları deler ev alır ayrı çıkartır benı.
Kocamdanda alalh razı olsun.çok sevdık 1 senede butun borçları temızledik.
Allah yardımcı oluyo.ailem destek oldu ben işe gırdım.eşiminde maaşı iyi.
şimdi dediğim gibi hem ev hem araba alıyoruz az bı parayla hak düştü annemlerden..
Ama aynı zamanda eşimin kredısını oduyoruz.
Seneye bıtecek.alacagımız evde kiracı var.
Bı sene gelen kırayı o kredıye verecez az kredı odeyerek evıme gecıcem inşallah..
Toplam 3 sene 500 ödicem :34:
Rabbime şükürler olsun..allah herkese nasıp etsın...

benimde ailem sdestek çıkıyor. Onlar olmasa napardım bilmem. Istemedikleri halde düğünümde herşeyle onlar ilgilendiler. Eşimi hiç dışlamadılar , hep ilgili davranıyorlar. Onlar için annemleri bi kere üzdüm daha üzmek istemiyorum.

kaynana beni gıcık ettttttiiii...bu gün malum karne günü benim çocukta ana okulunu bitirdi,karne alıcak diyoki gelim,dedim anne ne gerek var durup durmucamız belli diil,yok gerekirse sen ararsın niye arim ne işin var gelsen ne olcak orda bulunacakmış.bende gittim öğretmen sonra gelin dedi çarşıda dolaştık geç arkadaşlarla sonra gittik10 dk sınıfta durduk o kadar.çıkmış gelmiş kuyruk valla deliricem ne işin var anneler günü etkinliği yapılıyor,bende gelimi anneler günü ya ne işin var ilgisiz babannelere kızıyor kendisi ama bizimkide suyunu çıkarıyor haksızmıyım g:47::47::47:eldiler bana yine

neden bazı anneler. k.valide olduktan sonra bebekleşirler ???? benim k.validede böyle bi sızlanmalar bi çocuklaşmalar biz nazlar ben yeni gelin olcam ben

ondan daha olgun davranıyorum...:32:

neden bazı anneler. k.valide olduktan sonra bebekleşirler ???? benim k.validede böyle bi sızlanmalar bi çocuklaşmalar biz nazlar ben yeni gelin olcam ben

ondan daha olgun davranıyorum...:32:

karakterle alakalı heralde. geçenlerde kadın hastalıkları bölümünde muayene oluyordum. bi kadın 9-10 yaşlarında erkek çocuğuyla içeri girdi. doktor dio çocuğu niçin getiriyorsun izleyecek şimdi. kadın dio napim kendi gelmek istiyor. çocuğun bşi dediği yok. hiç konuşmuyo. annesi nerde o orda. sonra kadın muayene oldu. iç çamaşırını giymeden çıkıyordu. doktor dedi giyinmedin mi. kadın sonra giyerim dedi. doktor şurda tuvalet var orda giy dedi öle olur mu dedi. kadın tuvaletede çocuğunu soktu. doktor dio çocuğu nie tuvalete soktun. napim kendi gelio ayrılmaz benden falan dio. şaştım kaldım. bu kadın ilerde ne olur bilemiyorum. gelin kaynana çocuk ilişkisi nasıl olur acaba

karakterle alakalı heralde. geçenlerde kadın hastalıkları bölümünde muayene oluyordum. bi kadın 9-10 yaşlarında erkek çocuğuyla içeri girdi. doktor dio çocuğu niçin getiriyorsun izleyecek şimdi. kadın dio napim kendi gelmek istiyor. çocuğun bşi dediği yok. hiç konuşmuyo. annesi nerde o orda. sonra kadın muayene oldu. iç çamaşırını giymeden çıkıyordu. doktor dedi giyinmedin mi. kadın sonra giyerim dedi. doktor şurda tuvalet var orda giy dedi öle olur mu dedi. kadın tuvaletede çocuğunu soktu. doktor dio çocuğu nie tuvalete soktun. napim kendi gelio ayrılmaz benden falan dio. şaştım kaldım. bu kadın ilerde ne olur bilemiyorum. gelin kaynana çocuk ilişkisi nasıl olur acaba

ne kadar bilinçsizlik Yarabbim.. erkek çocuk neden bunları izlemek zorunda bırakılır ki... ilerisini düşünemiyorum.. kadınlara erken yaşta ilgi duymaya bile başlar.. şaştım kaldım yazdığına efsu...:47::47:

ne kadar bilinçsizlik Yarabbim.. erkek çocuk neden bunları izlemek zorunda bırakılır ki... ilerisini düşünemiyorum.. kadınlara erken yaşta ilgi duymaya bile başlar.. şaştım kaldım yazdığına efsu...:47::47:

valla kadınlara ilgi duysa iyi gene. bence tam tersi etki yapabilir. jinekolojik muayene hoş bi görüntü değil sonuçta. bide çocuk robota dönmüştü zaten. hiç konuşmadan annesi nereye o oraya. ilerisini düşünemiyorum ve kadının gelinine şimdiden üzülüyorum

Back
X