bide bi çözümü yok gerçekten. eşim annesi konusunda kara büyüyle büyülenmiş gibi. yani görmeniz lazım normal bi durum değil. günde 10 kere annesine iyimisin der. hatta daha fazla. ama kadından kaynaklanıo bence. çünkü öyle bi davranıo ki ne hastayım deyip oğlunu bıuktırıyo nede ben sağlıklıyım dio. oğlu gelince sesi otomotikmen değişio. sesini inceltio. inleyerek konuşuyo. o kadar bariz fark var ki. duysanız güler misiniz ağlarmısıjnız bilmem. işini çok iyi bilio. mesela bişeyi istemiosa asla istemem demez ama allem eder kallem eder kendi dediği olur. hep fedakar anne rolünde. halbuki çalışmamış bile doğru düzgün.mesela bişiyi istemiyorsa sayar döker ama olsun oğlum ben yaparım veya giderim der. yani benim eşimin bilinç üstüne hiç hitap etmez. hep bilinç altına işler. ve bu yüzden eşimle ne kadar konuşursam konuşayım bilinçüstünde bişi olmadığı için anlamıyo. kadının dolduruş biçimi de öle. mesela gelin şöle gelin böle dese eşim bir dinler iki dinler üçünçüde bişi der. ama bu öyle yapmıyo. daha 4 günlük evliyiz oğlu gelince suratını ekşitio.sanki gündüz ben ona işkence ediyom.daha 4 günlük gelinim ne yapabilirm ki ben ona. sonra depresyonda havaları üzülüyorum havaları. herşeyi yapan kıskançlık eden kendisi bide hanım depresyona giriyormuş. tansiyonu çıkmalar falan. bişi etsem gam yemeyecem. sırf kıskançlığından. tuhaf bi sürü şeyler. şimdi şimdi biraz normal gibi ama benim sinirlerim yıpradı bi kere. ve eşim hala dengesiz. o kadar dua ediyorum ki. inşallah kadın birine aşık olur kocasıda iyi çıkar ve birbirlerini o kadar çok svesin ve mutlu olsunlar ki bana bulaşmasın. gerçi bu aralar eşime de öfkeliyim. sorun hep eşten oluyo zaten bence. 3. şahjıslar bişi yapamaz eş adam gibi adam olsa. velhasıl yüzde 70 mutsuz ve pişmanım.
ben eşimi çok sevıyorumm.
evet bende cok mutsuzum..
aslında eşimle ilgili hıç bir sorunum yok.
gezmelere gıdederız benı hıçbıseyden mahrum bırakmadı.
dengeyı çok iyi kurar.
hiç benı ezdırmedı annesınıde ezdırmedı tabi..
eşime ben çok mutsuuzm dedıgımde noldu ben sana naptım neyını eksık ettım elımden gelenı yapıyorum dıyor.
halbukı sorun sen degılsınkı anne dıyorum. busefer tartışma baslıyor.
ben seneye ayrı eve cıkıyorum zaten..
ayrı ev olmassa boşanırım....