Ah kızım,evdeki çiçeklerle süt kardeş oldun!!

teşekkür ederim arkadaşlar,bahsettiğiniz yöntemlerin hepsini denedim ama yok malesef,olmuyor.artık beni emmesini falan istemiyorum,geçtim ondan.mamayı bari alsa...piyasadaki bütün mamaları denedim,hiçbirini istemiyor.uyumazsa asla ve asla karnı doymuyor.dışarı çıksak eve biri gelse bitti artık.uyku düzenimiz değişiyor ve bütün gün bir daha bir yudum içiremiyorum.son günlerde iyice abarttı.önce yine iyi kötü uykuda alıyordu.son 1 haftadır iyice beter olduk.
sabah 6 da 130 cc süt verim uyurken.bakın tam 8 saat geçmiş üstünden,ancak 90 cc içirebildim,uyuyor ama yine de içmiyor.Allah beterinden korusun ne diyeyim,artık ağlamak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum.o aç dururken ben yemek yiyemiyorum.bi kısır döngüye doğru gidiyoruz sanırım.
gitmediğim doktor,emzirme uzmanı,denemediğim yöntem kalmadı.hiçbiri tutmadı malesef.
acaba diyorum,açlıktan çıldırana kadar beklesem..o zaman alır mı uyanıkken?8-9 saat beklemişliğimiz var gerçi,onlarda kabul etmedi.daha fazlasını beklersem de günde en fazla 3 öğün doyurabilirim.bi ara günde 800-850 cc kadar verebiliyordum uyurken,o dönemde tekrar kilo almaya başlamıştı.bugünlerde 600lere düştü rakam.bakalım nereye kadar gidecek böyle.

bebeklerin hemen hepsi 2-3 aylıkken memeye karşı isteksiz oluyo ben kızımdada oğlumdada aynı sorunu yaşadım oğlum bi tarafı emiyo bi tarafı emmiyodu ucuna reçel filan sürdüm bi zaman sonra düzeldi sende memeni dayat bi taraftan yoksa hepten bırakır. biberonla beslemeden önce emzirmeye çalış

evet üzücü bir olay, benimde karde$im maalesef senin bebegin gibiydi, tüm gün aç kalsa biberon veya meme istemezdi, sadece uykuda annem veriyordu, oda zaten çok az içiyordu. Annem pes etmedi, ve karde$im 4 aylikken baktiki ba$ka çare yok içmiyor, bu sefer ka$ikla süt içirmeye ba$ladi bu sayede içiyordu, ve hemen toparlanmaya ba$ladi, zaten 1 ya$indan sonrada bardaga az az koyarak içiriyordu taki 2-3 ya$ina gelene kadar böyle devam etti, sonradanda koskocam oldu zaten arkada$larindan hiç farki yoktu, hatta hem boyu uzundu hemde kilosu iyidi, yani merak etme, annelerin çaresi tükenmez, sütü biberona koy ordan al yemek ka$igina bo$alt bo$alt ver, hatta agzini elinle açta ver, belirli bir zaman sonra zaten midesi büyüyecektir, MUTLAKA DENE, cevabini bekliyorum :) :)

leyyacım çok sağol.
kaşık deniyorum,anında geri çıkarıyor.hatta şırıngayla da verdim,onu da aynen...ağzında biriktirip tükürüyor.
kızım boy ve kilo olarak şu an gayet iyi.çünkü doğum kilosu yüksek ve ilk 2 ay çok güzel kilo aldı.2. aydan sonra yavaşladı bir hayli kilo alımı,ama boyu uzuyor çok şükür.şu an 4 aylık.
uykudayken ne verirsem kar diye uğraşıp duruyorum işte..

ah arkadaşım güzel söylüyorsun biberondan önce emzir diye ama yok almıyor işte.biberonu bile uykudayken zorla veriyorum,yoksa onu da almıyor.uykudayken emzirmeye uğraşınca bir iki çekiyor,sonra uyanıyor.bu sefer biberonu da veremiyorum.o yüzden artık emzirmeye zorlamıyorum uyurken..uyanıkken uğraşıyorum,sinir krizine giriyor adeta.

sakın üzülme ,benım bebeğımde emmedı bende sağdım doğru olur mu bu yöntem bılmıyorum ama annem bıberonun ağzının delıını bıraz daha açmıştı benım emmeyen üşeyen bebeğım sağdığım sütü resmen kana kana ıçtı .bağ konusuna gelınce sadece bıberondan sütü sen ver bıde emmese bıle çıplak tenıne dokunsun bağ emme ıle değıl dokunma koku ıle ılgılı bağ anne karnından kokunu tanıyor zaten....

kendını suçlama bu herkezın başına gelen sorun ama asla bebeğın ıle senın bağının kopması olamaz ...

bu arada oğlum 4 ay sonra 3 e gırecek ınan kı anne aşığı ve gözümün ıçıne aşık gıbı bakar bende onun.. annelığınden asla şüphe duyma. ınan bu konuya üzülmen bıle, ne kadar ıyı anne olduğunun kanıtı....

elcin çok sağol..
üzülmemeye çalışıyorum artık,kısmet değilmiş emzirmek napıyım.ben elimden gelen her şeyi yaptım hala da uğraşıyorum ama istemiyor inatla.biberonu da uykudayken veriyorum.en yavaş akışlı emziği kullanıyoruz,biraz fazla akandan içemiyor.belki her çektiğinde biraz daha fazla yutar diye denedim çok akışlıları falan ama genzine kaçırıyor küçük hanım.
bağ konusunda artık endişelenmiyorum.gittikçe bağlanıyor bana farkındayım.elimi tutmadan uykuya dalamıyor:)))

Allah yardımcın olsun ne kadar çok üzdü seni bu kız ama üzme kendini iştahsız bebek hep aynı gidiyor benim oğlum bir buçuk yaşında sadece emmek istiyor bende çok pişmanım keşke biberona alıştırmadığım içi tam bir haftadır nerdeyse hiç birşey yemedi sade emdi ve benim hiç sütüm yok malesef ve oğlum çok zayıf her dr kontrolünde dr emzirme çok zayıf diyor ama bıraktıramıyorum sen elinden geleni yaptın o gelişimini güzel götürdükten sonra gerisi için yapacak bişey yok

araccım,çok sağol
demek seninki de emme bağımlısı,bu da kötü tabi.inşallah sen de çözüm bulursun.
dün kontrolümüz vardı,gelişimi iyi gidiyor şu an çok şükür.tabi eskiye göre daha az kilo alıyor ama hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter.
ek gıdaya geçeceğiz yavaş yavaş artık,inşallah sorun yaşamayız.

inşallah yaşamazsın bebek büyütürken her şey zor eskiler biz hiç bunları bilmezdik yerse yer yemezse acıkınca yerdi diyorlar bend ebırakıyım vermeyim diyorum ama onun aç olduğunu bilirken benimde hiç huzurum olmuyor emerken hep tırnaklarını geçiriyor çekmeyim diye görseniz kavgadan çıkmış gibiyim her türlüsü zor ben artık bugün mecbur şırıngayla iştah şurubu yani bi antihistaminik verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…