canım yaa inş emer seni
üzülme cok acıksa mecbur emicek
Uzme canını canım bu cogu bebekte gorulen bısey sen bu yontemı uygulamaya devam et yatarken ver sag ama 6 ay hıc olmasa kullandır sakın kafana takma bole seyleree haklısın ama sonucta karnını doyuruysn sımdı anne sutyle es degerde aptamıller var ondan kullan depresyona gıreresen lohusasın bıdaha atlatamassın...uzme canını bu herkesın basında....ben hıc emmemısım annemın sutunu
sağol canım.kızım sadece bana değil mamayada inat ediyor.hiçbir şey almak istemiyor kısaca,yoksa mama da vermek istiyorum sırf doysun diye.
emzirmek anneyle bebek arasındaki bağı kuvvetlendiriyor diyorlar ya,sen de emmemişsin,ne bileyim kopukluk falan var mı aranızda?nasıl annenle iletişimin?
Şu an bebeğin üç aylıksa bir iştahsızlık dönemi geçiriyor olabilir. Bende ilk bir ay sağarak verdim daha sonra yaşına kadar emzirdim. İlk bir ay emse bile göğsümde süt kalıyordu tam ememiyordu bir ay hastane tipi pompa kiralamıştım iki saatte bir süt kesilmesin diye hep sağdım. Sütünün azalmaması için düzenli sağmaya devam et geceleri de sağmalısın. Benim gece sütü çok olurdu. Doktor gece süt salınımı fazla olur demişti.
Benim kızımda üç aylıkken bir iştahsızlık başlamıştı doktor geçer demişti. Ben ağlamaktan kendimi harap etmiştim doktor bir sürü test yaptı hiçbir şey çıkmamıştı. Bir ay iştahsızlık devam etti o ay pek kilo almadı sonra iştahı açılmıştı.
En güzel günlerini bunları kendine dert ederek geçirme hepsi geçecek annelik hiç kolay değil
benim kizimda 2.5 ayliktan itibaren sadece 5 dk emip birakiyordu, onada emmek denilebilirse tabii.. sutumu sagip vermeye çalisiyorum, biberonada alisik degildi onda da hep genizine kaçiriyordu.. gece uyurken bi lokma guzel emiyordu diyebilirim oda 7 dk falan oteki gogsumu hiç almiyordu bile.. off azmi ugrastim 3.5 aylikken ek gidalara basladim bu yuzden ne sutumu içiyo neden biberondan mama yada sut.. yinede bu sekilde 5 ayimiza kadar ancak emzirebildim.. sonrasinda emmeye emmeye sutum kesildi zaten çok uzgundum.. ama onlar istemedikçe elimizden bisey gelmiyor, nasil istiyorlarsa onu yaptiriyorlar bize... daha simdiden hemdecanini sikma yapacak bisey yok olmadi biberonla mama takviyesi yaparsin , onun aç yatttigini bilmek senin için çok çok daha zordur eminim.. hayirlisi olsun insallah hakkinizda... sevgiler
Benim oğlumda emzirirken bir ara öyleydi. Ben emzirmekte gecikince veya ağlayınca emzimeye çalışsamda aç olmasına rağmen emmiyordu ağlıyordu zamanla düzeldi.
Acaba boğazında,damağında veya midesinde bir problem olabilirmi. Aç olmasına rağmen emmiyorsa emerken acı hissediyor olabilceğini düşündüm ben.
Biberona alışma diye birşey yok ayına uygun başlık takarsanız memeye geçtiğinde yadırgamaz. Bebeklerin 3.4. aylarda bir iştahsızlık dönemi olabilir ama yine de idrar testi yaptırıp enfeksiyon var mı diye baktırabilirsiniz. Ara ara emzirmeyi dene belli olmaz bir gün aniden memeyi alabilir. Memeden çıkan sütle biberondan verilen süt aynı olmaz sağılan süte yorgun süt denir. Tüm çabalarına rağmen emmiyorsa da kendini üzme ve bu güzel günlerin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?