- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
adama iş bile bulmuşşş.çekirdeğimi aldım izlemedeyimm konuyuuuBence evlidir . Evli olmasa nolucak , gel sen açıkta kalma seni nikahıma mı basayım diyecek. O alabildiğine bakar , bu yüzden de kadınların böyle zayıf olmalarına çok kızıyorum .
Yakalandım üzülmesidir o.Benim gibi üzülüyorsa evet. Affederdim.
H Heytttt be eski sevgili evliymiş ...Tesadüf karşılaşmadık. Ben ona bir iş ayarlamıştım. Çocukları ile zor durumdaydi. Kocam biliyir bunu yaptığımı.
Bi biz söyle eski sevgili edemedik . Ne hayırlı exler var yahuadama iş bile bulmuşşş.çekirdeğimi aldım izlemedeyimm konuyuuu
Yok. Bikere affetmstim. Eski k8z arkadasi msj aymıştı gece musaitsen yazayimmi diye. Irdelemedim. Yapma dedim sadece eşime.Yakalandım üzülmesidir o.
Ben aldatıp sonra yakalandıktan sonra uzulenleri hiç samimi bulmuyorum.
Düzeninin bozulmasi hasebiyle g... korkusu diyorum ben ona.
Benimle beraber olmadığı için bir hata yapacakmıyim diye olabilur.Ayni konuyu iki kez açmışsınız.
Neden sürekli bakıyor? Öncesinde de güven problemi mi vardı size karşı?
O da seni irdelememis zaten.Yok. Bikere affetmstim. Eski k8z arkadasi msj aymıştı gece musaitsen yazayimmi diye. Irdelemedim. Yapma dedim sadece eşime.
Acaba adamı kocanız mi ayarladı, karıma bu teklifte bulun diye, sürekli takip edip, hata yapacağını biliyordum demesi, bu kadar sakin olması, konu oraya gidiyor benceTesadüf karşılaşmadık. Ben ona bir iş ayarlamıştım. Çocukları ile zor durumdaydi. Kocam biliyir bunu yaptığımı.
Yalnızlık çok kötü bişey arkadaşım. Bir ailemde yok oğlundan başka.Siz neden boşanmak istemiyorsunuz biz onu merak ediyoruz?
Çocuğum var, seviyorum vs demeyin
50 yaşında adamin eski kiz arkadasi dediginiz 25 sene onceki falan heraldeYok. Bikere affetmstim. Eski k8z arkadasi msj aymıştı gece musaitsen yazayimmi diye. Irdelemedim. Yapma dedim sadece eşime.
Siz detay verdikçe, ben hata veriyorum.Tesadüf karşılaşmadık. Ben ona bir iş ayarlamıştım. Çocukları ile zor durumdaydi. Kocam biliyir bunu yaptığımı.
adamla hala nasıl iletişimde.adamın işsizliğinden konu sahibine ne.iş bulurken kendi eşine adamı kim diye tanıttı?kafamda delii sorularrrrBi biz söyle eski sevgili edemedik . Ne hayırlı exler var yahu
adam boşanmak istiyordu bence, konu sahibi boşanmiyordu.Acaba adamı kocanız mi ayarladı adamı karıma bu teklifte bulun diye, sürekli takip edip, hata yapacağını biliyordum demesi, bu kadar sakin olması, konu oraya gidiyor bence
Tatlım bana değil konu sahibine sor , sanki ben tanıştırdım onlarıadamla hala nasıl iletişimde.adamın işsizliğinden konu sahibine ne.iş bulurken kendi eşine adamı kim diye tanıttı?kafamda delii sorularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?