Ah kocam ah!!

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
işkolik bir eş ilgisiz zaman ayırmayan eve geç gelen geldiğinde ilgi beklerken telde oyuna girişen bir kocadan kocaman ilgi, ''beni seviyor musun, ne kadar seviyorsun?'' Sorusunu sormadan o sevgiyi duymamak, hamilelik bahaneydi şimdi ne ise az dokunmak... Ne saymalı ki insan içindekileri döksün diye? Gözyaşı mı? Onu zaten şu anda yapıyorum. Sessiz , sesli çığlıklarımı hiç duymadan devam ediyor hayat. Bazen de aklımdan çıkmayan şüpheler aldatılıyor muyum?! Hayır diyorsun çünkü hem güveniyor hem de hiç kuşkusu yok ? Ama hal ve hareketleri neden öyle sergiler ki? Dağınık bir anne dağınık bir çocuğum hala ve ben hala annemin o saçını ördüğü küçük kızım, çaresiz gibiyim ne yapmalı ? Ne yapılmalı...??

Büyümelisin.

Ağlamadan, derdini anlatmaya muktedir olmalısın.

Günlük hayat telaşı, dışarda kibar ve naziğiz, nazımız sadece evdekilere geçiyor olabilir. İş stresimiz yoğun olabilir.

Lakin kimse de günah keçisi değil, hayat arkadaşından, manevi destek beklemek pek tabi hakkın.

Konuşarak çözülmeyecek değil gibi duruyor.

Hep mi boyleydi sonradan mi oldu ve en onemlisi kendisiyle bu konuyu konustun mu nasil acikliyor? Su an hamile misin belki o yuzden cok duygusalsindir.

Konuluncada olmuyor gülüyor adam ciddiye almıyor şakaya vuruyor

Sanirim siz fazla duygusalsiniz. Esiniz de fazla rahat bir insan.

Belki bu duygu durumlari gecicidir. Yarin bir gun siz de bunlarin aslinda o kadar da kafaya takilacak seyler olmadigini anlarsiniz.

Sürekli eşinizle ilgili konu açıyorsunuz şu bu diye ama burada insanlar ne yapabilir ki yorumdan başka.Eşinizle konuşacaksınız küçük bebeğiniz var belki.eve tıkıldınız ama biraz başbaşa vakit geçirin film izleyin

Hep mi boyleydi sonradan mi oldu ve en onemlisi kendisiyle bu konuyu konustun mu nasil acikliyor? Su an hamile misin belki o yuzden cok duygusalsindir.
Hayır canım Doğum yaptım 3 ay olacak, yani kısmen diyelim yavaş yavaş huyları farklılaşıyor tabi sevgiliyle ki haliyle şimdiki çöl çok farklı yani bana en çok dokunan şey ilişki olmaması yani deneyince dikişten kan geldi açıkcası onu bahane edip yaklaşmıyor ayrıca ben demesem yapmayacak aklına gelmiyor adamın ya

Sorunlarınıza hep bu kadar dramatik mi yaklaşırsınız? Bence evlilikte daha akılcı ve çözüm odaklı olmakta fayda var 27 yıllık evli bir kadın olarak yorum yapıyorum. Bunun için de ilk olarak sorununuzu bize daha net ve somut bir şekilde yazmayı deneyebilirsiniz ; bu hem sizin için bir alıştırma olur hem de biz sizi daha iyi anlayıp yardımcı olabiliriz.

Hayirli ugurlu olsun bebeginiz evinize ask mutluluk nese getirsin insallah canim hic kimsenin esi sevgiliykenki gibi kalmiyor insallah her sey duzelir yeni dogum yaptin saglik sorunlarin da varmis belki ondan cekiniyordur zamanla duzelir insallah her sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…