Konuluncada olmuyor gülüyor adam ciddiye almıyor şakaya vuruyorBüyümelisin.
Ağlamadan, derdini anlatmaya muktedir olmalısın.
Günlük hayat telaşı, dışarda kibar ve naziğiz, nazımız sadece evdekilere geçiyor olabilir. İş stresimiz yoğun olabilir.
Lakin kimse de günah keçisi değil, hayat arkadaşından, manevi destek beklemek pek tabi hakkın.
Konuşarak çözülmeyecek değil gibi duruyor.
KesinlikleBu telefonlar tabletler sosyal aglar iliskilerimizi mahvetti.
Sanırım en büyük nedeni ilişkiye girmemesiBöyle şairane ruha kapılıp kitap gibi yazmak yerine daha açık yazsanız ? Sizi aldatılmaya iten düsünce ne tam olarak olay nedir
Arada oralı olmayınca farkında oluyor da yapım gereği devam ettiremiyorum kiYa konusacaksin net bir tavirla
Ya da sen de onun sana davrandigi gibi davranacaksin.
İçimi dökeyim derken kaptırdım sanırımKitap özetimi yazıyorsun bu ne çogu insan ne demeye çalıştıgını pek çıkaramaz . Derdine çare arıyorsan daha net ve açık sözlü olmalısın bence.
Bunu konuştunuz mu peki neden böyle olduğunuSanırım en büyük nedeni ilişkiye girmemesi
Hayır canım Doğum yaptım 3 ay olacak, yani kısmen diyelim yavaş yavaş huyları farklılaşıyor tabi sevgiliyle ki haliyle şimdiki çöl çok farklı yani bana en çok dokunan şey ilişki olmaması yani deneyince dikişten kan geldi açıkcası onu bahane edip yaklaşmıyor ayrıca ben demesem yapmayacak aklına gelmiyor adamın yaHep mi boyleydi sonradan mi oldu ve en onemlisi kendisiyle bu konuyu konustun mu nasil acikliyor? Su an hamile misin belki o yuzden cok duygusalsindir.
Hayır canım Doğum yaptım 3 ay olacak, yani kısmen diyelim yavaş yavaş huyları farklılaşıyor tabi sevgiliyle ki haliyle şimdiki çöl çok farklı yani bana en çok dokunan şey ilişki olmaması yani deneyince dikişten kan geldi açıkcası onu bahane edip yaklaşmıyor ayrıca ben demesem yapmayacak aklına gelmiyor adamın ya
Valla 2 sayfalık yorum içinde, tek anlamayan sensin.Kitap özetimi yazıyorsun bu ne çogu insan ne demeye çalıştıgını pek çıkaramaz . Derdine çare arıyorsan daha net ve açık sözlü olmalısın bence.
Hımm olabilir.İçimi dökeyim derken kaptırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?