Yok ilgiliydi ama git gide azaldıValla Esinizi bilmediğim için bişey diyemem yanlış olur bende ise yarıyor esimin sevgisinden eminim o beni kaybetmekten korktugu için simarmiyim diye ilgisizmis nasıl bir kafa yapisiysa ben umursamayincada korkuyo ilgi gösteriyor sogudunmu ne oldu mutsuzmusun benimle filan diyo sizinki nasıl hepmi ilgisizdi
düzelir ins ne diyimYok ilgiliydi ama git gide azaldı
Çünkü eskiden erkekler karşılarına şiirler okurdu ilgilenirdi sanki her zaman ayni lar en iyisi benimki o da pc diye 1 saat kalkmaz başından daha evli bile değiliz okuzlugunu erken gösterdiBu telefonlar tabletler sosyal aglar iliskilerimizi mahvetti.
Aynı aynı inşallah öyledirAynı şeyi yaşıyoruz şuan, bende doğum yapalı 3 ay oldu ve benim eşimde bana yaklaşmıyor eski ilgisi alakası kalmadı bana (fiziksel olarak), ikimizdede karşılıklı bi çekimserlik başladı nedense. Ben defalarca açıkca bunu dile getirdim ama karşılığı hep bende seni seviyorum vs vs vs gibi cvplarla dalgaya almak oldu.Doğru düzgün bişey söylemedi bende diyorum babalık sendromuna girdi heralde yoksa başka açıklaması olamaz bu durumun.
Evet dediğinizi düşünüyorumHer evliliğin dinamiği farklıdır. Her evlilikte ki kadın ve erkek farklıdır, farklı karakterleri vardır.
Biz kadınlar maalesef erkeklere nazaran daha duygusalız, onlar iste mantıksal.
Hep sözle anlatmaya çalışıyoruz karşı tarafa bir şeyleri ama bazen çözüm olmuyor.
Kendinizi ve isteklerinizi eşinize net bir şekilde anlattığınızı düşünüyorsanız, bence biraz geri çekilin artık, kendi haline bırakın. Belki sessizliğiniz ona da sorular sorduracak, onu da düşüncelere sevk edecek ...
Konuşacakta anlamıyor susacağım artık bu arada anlayışın için sağol. :)Kadın eşimden ilgi görmüyorum demiş, bence gayet güzel, açık ve net anlatmış. İlgisiz bir kocanın tavırlarını herkes tahmin edebilir.
Çoğu kişinin dediği gibi, eşinle konuş. Beklentilerini anlat. Direk söyle, kelime oyunlarına girersen devrelerini yakabilirsin.
Benimkide öyle. Çok çalışıyor geç geliyor sohbeti yok ve hamileyim diye daha çok kardeşi gibi davraniyor. Neyin var igimsn falan, bu halimi canı çekmiyor tabi, ama anneye saygi yapdığı gbi yapyorHayır canım Doğum yaptım 3 ay olacak, yani kısmen diyelim yavaş yavaş huyları farklılaşıyor tabi sevgiliyle ki haliyle şimdiki çöl çok farklı yani bana en çok dokunan şey ilişki olmaması yani deneyince dikişten kan geldi açıkcası onu bahane edip yaklaşmıyor ayrıca ben demesem yapmayacak aklına gelmiyor adamın ya
Doğrudur inşallah öyledir :)Benimkide öyle. Çok çalışıyor geç geliyor sohbeti yok ve hamileyim diye daha çok kardeşi gibi davraniyor. Neyin var igimsn falan, bu halimi canı çekmiyor tabi, ama anneye saygi yapdığı gbi yapyorama ben ce normalde böyle olmalı. Yanı fazla duygusala bağlama ya. Sende amnelik duygusu karman çorman olduğu gbi ondada babalık duygusu farklı etkilyo. Hem bebek masrafı fazla iş fazla stres yapiyor erkeklerinde babalık dönemi var yani
Bende onu diyorum ama kaaleye alan YÖK kiNe yapmalı?
Keşke ilk olarak konunu daha açık, anlaşılır ve noktalama işaretlerini kullanarak yazsaymışsın.
Kendi kendine ağlayıp sızlanmanın faydası yok. Alacaksın karşına konuşacaksın. Böyle pes etmek bunalımlara girmek yok
Doğru söylüyorsun ancak bu söylemleri biz anlarız sorsak herşeyimiz var sevgi gösteriyoruz ya da ne yapalım derlersende ilgi gosterme sende telefona dal.
ya neden su erkeklerin, erkekler kulubu gibi bi sitesi yok.
neden onlar ilgisiz karim diye konu acmiyor.
ne kadar cok kendimizi yipratiyoruz.
neden bu kadar ilgiye sevgiye açiz.
neden herseyi kendimize dert ediyoruz.
biz kadinlar anne olmaya calisirken ayni zamanda iyi bir es olmak icin cabalayip sonrasinda ya aldatiliyoruz yada eski bir esya gibi vitrine kaldiriliyoruz
WHERE İS THE ADALET???
Sorma ben doğrucu tavuğum hep ondan oldu.. e ben bunu tapmak istiyorum yani hiç olmazsa biraz uzak kalırsam özlerse az değişir diye düşünüyorum ailemin yanına gidip kalayım diyorum izin vermiyor gidip iki gün kaldığımız bana yetecekmişBence oturup düşünün ve kaybetme korkusunu yaşattırın sanırım eşiniz baya alışmış nasıl olsa garantilemiş ben sizin yerinizde olsam ona küçük bir ders verirdim hiç sebep sunup haber vermeden bir süre ailenizin yanına gidin aradığında ilişkimiz evliliğimizhakkında biraz düşünmem lazım fakat bu gidişle olmayacak gibi görünüyor deyin bir kaç gün sessiz kalın evdeki yokluğunuza karşı ne yapacak bakalım! Siz çok açık oynamışsınız kartlarınızı kafasında acabası bırakmayıp net olmuşsunuz tabikii dürüstçe davranmak güzel bir karakteristik özelliği fakat bazı ilişkilerde ters tepiyor herşeyi açık edip güven duygusunu sağlamak karşı tarafta bir rahatlık oluşturuyor.. Bunu yapmayın her zaman gizeminizi koruyun açık net olmayın her duygunuzu anlatmayın.. Ben bu zamana kadar olan beraberlijlerimde hep gizemli davranmışımdır ve bu yüzden üzerime çok düşülmüştür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?