Ya bellide haklısınız belki de Yen'i evlendim hemen çocuk oldu ve iş kolik gezme yok dolaşma yok birazda bunlar sıktı evliliğimi anlamıyorumSanirim siz fazla duygusalsiniz. Esiniz de fazla rahat bir insan.
Belki bu duygu durumlari gecicidir. Yarin bir gun siz de bunlarin aslinda o kadar da kafaya takilacak seyler olmadigini anlarsiniz.
Doğrudur sorun şu ; 24 yaşındayım eşimde öyle ve iş kolik geç geliyor arada erken gelirse işte sorunları konuşmakya kalkınca ciddiye almıyor gülüyor ya da ses çıkarmıyor. Evlendiğimden beri evliliğimi anlamadım birlikte vakit geçirmedik düzgün nerdeyse. Eşimi seviyorum ama bazen onun sevgisini hissedemiyorım çünkü beni seviyor Muş'un ne kadar seviyorsun diye sorunca duyuyorum o iki kelimeyi kendiliğinden söylemiyor yoruldum ilgisizlikten. 3 ay oldu Doğum yapalı normaldir yani ilişki esnasında kanama bir kez oldu onu bahane ediyor sanki ve yakınlaşmıyor zaten 9 ay nerdeyse hiç olmadıda şimdi bile şakalaşıp ben söylüyorum utanıyorum artık ben mıyım o mu erkek bilemiyorum ay o kadar yordu ki belki size bu dertler hiç gelir ama bana göre büyük. Umarım derdimi anlatabildimSorunlarınıza hep bu kadar dramatik mi yaklaşırsınız? Bence evlilikte daha akılcı ve çözüm odaklı olmakta fayda var 27 yıllık evli bir kadın olarak yorum yapıyorum. Bunun için de ilk olarak sorununuzu bize daha net ve somut bir şekilde yazmayı deneyebilirsiniz ; bu hem sizin için bir alıştırma olur hem de biz sizi daha iyi anlayıp yardımcı olabiliriz.
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHayirli ugurlu olsun bebeginiz evinize ask mutluluk nese getirsin insallah canimhic kimsenin esi sevgiliykenki gibi kalmiyor insallah her sey duzelir yeni dogum yaptin saglik sorunlarin da varmis belki ondan cekiniyordur zamanla duzelir insallah her sey.
Ne şekilde yazarsan yaz ben seni anladım ...yazım şeklin gayet açıklayıcı ..
Bu türler değişmiyor, sen onun kalibina sığmaya çalışıyorsun değiştirmeye çalışıyorsun , belki aylar alıyor belki yıllar.. sonra kafana dank ediyor degismedikleri ...kabullenmek ya da gitmek yoksa sessiz çığlıkların seni boguyor, yoruyor, yavaş yavaş kendin olmaktan çıkıyorsun .[/QUOTE
Sanırım beni anlamak için yaşamak gerekir yaşayanlardansın sanırım Rabbim sabır versin... evet bende onlardan korkuyorum işin kötü yanı da sen isteyerek evlenmiyorsun severek evleniyorsun halbuki hep görücü usulüyle evleneceğim dersimNe şekilde yazarsan yaz ben seni anladım ...yazım şeklin gayet açıklayıcı ..
Bu türler değişmiyor, sen onun kalibina sığmaya çalışıyorsun değiştirmeye çalışıyorsun , belki aylar alıyor belki yıllar.. sonra kafana dank ediyor degismedikleri ...kabullenmek ya da gitmek gerek yoksa zamanlar sessiz çığlıkların seni boguyor, yoruyor, yavaş yavaş kendin olmaktan çıkıyorsun .sonra ne özgüven kalıyor sana ne de dolu dolu gülebilen bir sen.
Banada basit diyorlar yaşadığında ne var gibi görünüyor ama bence sorun büyükAllah razi olsun evet onlardan biriyim bitecek yakında Allah in izniyle ....seni nasıl anlamayım ki o kadar tanıdık ki... bence sen benim yıllar onceki halimsin .Allah sana da kolaylıkla versin.
Ay sen çok yaşa vallaDoğum sonrası böyle şeyler olabiliyor üzülmeyin... erkekler çekinebiliyor bazen.. bir de kanama olduysa iyice çekiniyordur adamcağız. Zamanla düzene oturur.
Ama şöyle bir durum var sevgisini de göstermiyor söylemiyor diyorsunuz, o konuda haklısınız
Açık açık söyleyin, ben sormadan söylemiyorsun sevgini, üzülüyorum kırılıyorum, bu şekilde yaşamak istemiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum vs.
Heee siz ciddi ciddi konuşurken o gülüp şakaya vuruyorsa, bu da ıslak odunla dövülesi adamlardan demektir
Kaç yıllık evlisin? Çocuk var mıydı? Olan ona oluyor aslında üzülüyorum ama kendinde önemlisin yaşanmayacak hale gelince zor oluyor hayatHa bu adamlara ne zaman dank eder kadın kadın gerçekten kafada bitirdiginde... adam şoka girdi resmen çabalıyor ama benden giden gitti.
Rabbim boşanacak kadar kötü etmesin artık kendi ailem düşünüyorum ailem öyle olsa yıkılır ha eziyet görürsem sorun yok ama olmasın Rabbimin izin veripte en sevmediği şeydir boşanma Rabbim kötü şeyler göstermesin kimseye. Belki de haklısın bekliyorum sabrediyorum şuanlık hayallerime sarılıyorum.doğru arada soğuk davranayım minimum 5 dk o da nasıl peşinde dolanıyor fazla uzatınca bizim ki kısasa kısas yapıyor misilleme gibi o zaman uzatır dıye bende üstelenmiyorum yani soğuk davranırım ama o da aynısınınyapıyor bu sefer ben daha çok üzülüyorumEvlilik zamanla oturuyor en az beş sene ve daha çok genç eşiniz bide baba olmuş sizde öyle ama erkekler çok geç olgunlasiyor ilgisizlik zor bendede var ama benimkinin neden öyle olduğunu ben öğrendim ustelemiyorum ben ilgili olunca oda oluyor ben olmayınca oda olmuyor çoğu erkekte var galiba bu bosanm gibi bişey dusunmuyorsunuz sanırım zaten bosanmak için bi sebepte yok biraz sabır diliyorum size ümmetin kendinizi bebeginize odaklanin kaçan kovalanir diyorum yapabiliyorsaniz öyle yapin
Amin cnmmm amin rabbim hepimizin evine mutluluk huzur aşk versin uzuldugunu ona belli etme takmıyor gibi yap umarım en kisa zamandan hersey gonlunuze olurRabbim boşanacak kadar kötü etmesin artık kendi ailem düşünüyorum ailem öyle olsa yıkılır ha eziyet görürsem sorun yok ama olmasın Rabbimin izin veripte en sevmediği şeydir boşanma Rabbim kötü şeyler göstermesin kimseye. Belki de haklısın bekliyorum sabrediyorum şuanlık hayallerime sarılıyorum.doğru arada soğuk davranayım minimum 5 dk o da nasıl peşinde dolanıyor fazla uzatınca bizim ki kısasa kısas yapıyor misilleme gibi o zaman uzatır dıye bende üstelenmiyorum yani soğuk davranırım ama o da aynısınınyapıyor bu sefer ben daha çok üzülüyorum
Aksine de belli ediyorum belkidenondan oluyor çok diyen oldu umursama diye ne bileyim bende korkuyorum bu sefer öyle yapıp soğutursam ya kendimden diyeAmin cnmmm amin rabbim hepimizin evine mutluluk huzur aşk versin uzuldugunu ona belli etme takmıyor gibi yap umarım en kisa zamandan hersey gonlunuze olur
koca bir 11 yıl.. 8 yaşında kızım var.Kaç yıllık evlisin? Çocuk var mıydı? Olan ona oluyor aslında üzülüyorum ama kendinde önemlisin yaşanmayacak hale gelince zor oluyor hayat
Amin cnmmm amin rabbim hepimizin evine mutluluk huzur aşk versin uzuldugunu ona belli etme takmıyor gibi yap umarım en kisa zamandan hersey gonlunuze olur
Oo ne çok geçmiş .. Rabbim çocuğunu hayırlı uzun ömürlü evlat etsin. Boşanma sebeplerin bu yanikoca bir 11 yıl.. 8 yaşında kızım var.
Valla Esinizi bilmediğim için bişey diyemem yanlış olur bende ise yarıyor esimin sevgisinden eminim o beni kaybetmekten korktugu için simarmiyim diye ilgisizmis nasıl bir kafa yapisiysa ben umursamayincada korkuyo ilgi gösteriyor sogudunmu ne oldu mutsuzmusun benimle filan diyo sizinki nasıl hepmi ilgisizdiAksine de belli ediyorum belkidenondan oluyor çok diyen oldu umursama diye ne bileyim bende korkuyorum bu sefer öyle yapıp soğutursam ya kendimden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?