Demi cunku adam isiyle aldtiyor . Hayir yani erkek nasil dayanır iliskisiz anlamis deilim. Evet hic ayirmaz hep yorgungelir kendi isi olunca oyle oluyor.Bu sorunlar tanıdık geldi aynı durumdayız konuşsanızda anlamazlar çünkü ciddiye almıyor benımkıde işkolik işiyle yatıyor işiyle kalkıyor sadece beni değil kendınıde ihmal ediyor uyumak için bile vakit ayırmıyor kendine ama ne soylersenız soyleyın degısmıyolar 6 senelik evliyim cinsel hayatımız hep bir bahanelerle geldi geçti sadece sen kendini yıprattıgınla kalırsın yorulursun seni aldatma ihtimali en son ihtımal
Ay ayni ayni ondan zaten umursamaz olamiyorumSen umursamadıgın zaman araya daha çok soğukluk girer bazı kadınlar görüyorum konuşmuyor kusuyor kocası etrafında pır donuyor ben kussem eşim bir iki laf atar konuşmam yine oda naparsan yap çeker gider hiç nazımı çekmez yanı
Kesin ayni denedim cunku dedigin gibi de yapiyorSen umursamadıgın zaman araya daha çok soğukluk girer bazı kadınlar görüyorum konuşmuyor kusuyor kocası etrafında pır donuyor ben kussem eşim bir iki laf atar konuşmam yine oda naparsan yap çeker gider hiç nazımı çekmez yanı
Bence fazla dramatiksin.işkolik bir eş ilgisiz zaman ayırmayan eve geç gelen geldiğinde ilgi beklerken telde oyuna girişen bir kocadan kocaman ilgi, ''beni seviyor musun, ne kadar seviyorsun?'' Sorusunu sormadan o sevgiyi duymamak, hamilelik bahaneydi şimdi ne ise az dokunmak... Ne saymalı ki insan içindekileri döksün diye? Gözyaşı mı? Onu zaten şu anda yapıyorum. Sessiz , sesli çığlıklarımı hiç duymadan devam ediyor hayat. Bazen de aklımdan çıkmayan şüpheler aldatılıyor muyum?! Hayır diyorsun çünkü hem güveniyor hem de hiç kuşkusu yok ? Ama hal ve hareketleri neden öyle sergiler ki? Dağınık bir anne dağınık bir çocuğum hala ve ben hala annemin o saçını ördüğü küçük kızım, çaresiz gibiyim ne yapmalı ? Ne yapılmalı...??
Upuzun yazim yanlislariyla dolu ve paragrafsiz bir yazidan iyidir.Kimseye yazim seklinizi,tarzinizi begendirmek zorunda degilsiniz.İçimi dökeyim derken kaptırdım sanırım
Anlasilmayacak bir durum göremedim ben?Kitap özetimi yazıyorsun bu ne çogu insan ne demeye çalıştıgını pek çıkaramaz . Derdine çare arıyorsan daha net ve açık sözlü olmalısın bence.
Arada dener gibi oluyorum bi umursuyor sonra oralı ol ayıp o da aynısını yapıyorSizde onunla ilgilenmeyin alın elinize telefonu oyalanın, giyinin süslenin dışarı çıkın keyfinize bakın, film açıp izleyin.. sizde o sizinle konuşmak istediğinde ciddiye almayın şakayı vurun tıpkı onun gibi oralı bile olmayın. Sonra eşiniz didiklemeye başlar nasılsa neden benimle ilgilenmiyorsun konuşmuyorsun diye. Aynısını ona yapın ki nasılmış anlasın
Kesinlikle sonumuzu getiriyorAhh su telefonlar sosyal medyalar bütün ikili ilişkileri sonlardirdi
Malesef insanoğlu hiç bir şeyden memnun kalmaz Çan'ları sağolasın :)Anlasilmayacak bir durum göremedim ben?
Insanlarin nasil anlatim dili kullanacagina da karisin madem bir o kaldi mudahil olmadiginiz!
Belkide insanları bu kadar önemseyişlerimden mutsuzluğum :)Upuzun yazim yanlislariyla dolu ve paragrafsiz bir yazidan iyidir.Kimseye yazim seklinizi,tarzinizi begendirmek zorunda degilsiniz.
Deniyim ben onu bak :) ne güzel maşallah barekallah :)Açıkça söyleyin sözünüzü geçirin biraz Eve geldiğinde telefonları bir kenara bırakın biz bir aradayken böyle yapıyoruz eşimle beraber taş kağıt makas bile oynuyoruz bazen kahkahalarla Yeri geliyor bulmaca çözüyoruz tavla oynuyoruz fılm ızlıyoruz bazen çocuklaşmak da lazım bir şey olmadığı sürece telefonu almıyoruz alacaksak da beraber anlaşıp alıyoruz belli bir süre zarfında. Buna da yanıt vermiyorsa bir gün yemek yapmayın telefona daldım yemek yapmayı unuttum kbakma deyın bu onu sınırlendırır ve uzer. İşte tam bu noktada Ben de her telefonla uğraştığında böyle üzülüyorum deyin. empatı yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?