Ah kocam ah!!

Sen umursamadıgın zaman araya daha çok soğukluk girer bazı kadınlar görüyorum konuşmuyor kusuyor kocası etrafında pır donuyor ben kussem eşim bir iki laf atar konuşmam yine oda naparsan yap çeker gider hiç nazımı çekmez yanı

Demi cunku adam isiyle aldtiyor . Hayir yani erkek nasil dayanır iliskisiz anlamis deilim. Evet hic ayirmaz hep yorgungelir kendi isi olunca oyle oluyor.

Ay ayni ayni ondan zaten umursamaz olamiyorum

Kesin ayni denedim cunku dedigin gibi de yapiyor

Sizde onunla ilgilenmeyin alın elinize telefonu oyalanın, giyinin süslenin dışarı çıkın keyfinize bakın, film açıp izleyin.. sizde o sizinle konuşmak istediğinde ciddiye almayın şakayı vurun tıpkı onun gibi oralı bile olmayın. Sonra eşiniz didiklemeye başlar nasılsa neden benimle ilgilenmiyorsun konuşmuyorsun diye. Aynısını ona yapın ki nasılmış anlasın

Bence fazla dramatiksin.

Açıkça söyleyin sözünüzü geçirin biraz Eve geldiğinde telefonları bir kenara bırakın biz bir aradayken böyle yapıyoruz eşimle beraber taş kağıt makas bile oynuyoruz bazen kahkahalarla Yeri geliyor bulmaca çözüyoruz tavla oynuyoruz fılm ızlıyoruz bazen çocuklaşmak da lazım bir şey olmadığı sürece telefonu almıyoruz alacaksak da beraber anlaşıp alıyoruz belli bir süre zarfında. Buna da yanıt vermiyorsa bir gün yemek yapmayın telefona daldım yemek yapmayı unuttum kbakma deyın bu onu sınırlendırır ve uzer. İşte tam bu noktada Ben de her telefonla uğraştığında böyle üzülüyorum deyin. empatı yapsın

Geçen hafta eşim ve çocuğum ile dışarı çıkmak istedim. Eşim bir sürü bahane buldu çünkü çocukla rahat edemiyor dışarıda. Genel hali bu. Bu mevzu dramatize etmeye çok müsait mesela. Sen bizimle zaman geçirmek istemiyor musun, eskiden benimle buluşmak için çırpınırdın şimdi ne değişti, benimle dışarıda görünmek istemiyor musun, yoksa başka biri mi var vs. İçimdeki Türk kadını beni böyle konuşmaya teşvik etse de ben giyindim oğlumu hazırladım ve kapıdan çıkarken "biz gidiyoruz gelmek istersen gelirsin gelmiyorsan kendi başına takıl geç geliriz" dedim. Nihayetinde paşa paşa geldi. Şu adamlardan sevgi ve ilgi bekleyip totolarını arşa değdirmeyin lütfen. Kendi başınıza mutlu olursanız "bu kadın bensiz nasıl bu kadar mutlu, ben de ortak olmalıyım bu mutluluğa" diye düşünecektir. Ama siz mutluluğu ona bağlarsanız, sıradan bir kocanın yapmak zorunda olduğu eylemleri bile külfet olarak görecektir.

Kitap özetimi yazıyorsun bu ne çogu insan ne demeye çalıştıgını pek çıkaramaz . Derdine çare arıyorsan daha net ve açık sözlü olmalısın bence.
Anlasilmayacak bir durum göremedim ben?
Insanlarin nasil anlatim dili kullanacagina da karisin madem bir o kaldi mudahil olmadiginiz!

Son düzenleme:
Arada dener gibi oluyorum bi umursuyor sonra oralı ol ayıp o da aynısını yapıyor

Deniyim ben onu bak :) ne güzel maşallah barekallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…