ah kpss

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Gerçekten artık yoruldum şuanki atamada sıralamanın içindeyken 2017 kpss puanıyla alımlar yüzünden 250 kişi önüme geçti atanamıyorum. Bugün sınavım istediğim gibi geçmedi alan kaldı geriye ama moralim çok bozuk neden olmuyor. Bir türlü anlamıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü çok yoruldum.

Şubat atamasında atanmış bir öğretmen olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. ben de siz gibi gecen sene sınavda çıkarken gkgy istediğim gibi geçmemiş eğitim eh işte demiştim ama moralimi bozmadan 2 hafta alana odaklanmıştım çünkü 1 sene evden çıkmadan gece gündüz çalışmıştım emeğimi heba edemezdim sonuçta 84 puan alıp atanmak nasip oldu.. hiç moral bozmayın önünüzdeki ÖABT sınavına bakın derim.. İnş emeğinizi alırsınız.

Şubat atamasında atanmış bir öğretmen olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. ben de siz gibi gecen sene sınavda çıkarken gkgy istediğim gibi geçmemiş eğitim eh işte demiştim ama moralimi bozmadan 2 hafta alana odaklanmıştım çünkü 1 sene evden çıkmadan gece gündüz çalışmıştım emeğimi heba edemezdim sonuçta 84 puan alıp atanmak nasip oldu.. hiç moral bozmayın önünüzdeki ÖABT sınavına bakın derim.. İnş emeğinizi alırsınız.
darısı bana inşallah emegimin karşılıgını alamadım alana bakıcam artık

Ya hiçbir şey gelmiyor elimizden. Keşke elimde olan bir şey olsa da tüm öğretmenleri ait oldukları yere, okula yerleştirsem. Benim de içimde bir yara bu konu. Sadece manevi destek olabiliyoruz böyle. Allah yardımcınız olsun. ❤
Allah yardımcımız olsun inşallah yorumunuz için teşekkürler

Ahh ne mutlu size maşallah 😊 branşınız neydi acaba ?

Bizimkiler koydu bence bu ismi de :D

Evet araştırdım da öyleymiş, bizimkilerin başının altından çıkma :D

Taylan Kümeli'nin web sitesinde şöyle yazıyor: Türkiye'de bitkiye ve meyvesine avokado ya da bitkinin anavatanının Amerika olması ve meyvesinin armuda benzemesi nedeniyle Amerikan armudu denmektedir.

Avakadonun etkisinden çıkamıyorum.
Ya o amerikan armudu olan soru değil mi ben de avokado yaptım ya bi sorum doğru çok şükür 😂
Ben sadece genel yetenek kısmını yapabildi. Ama kültür kısmı cok fena. Bana göre ilk bölümde çok zordu.yani yetenek kısmı. Zaten bir saatten az kaldı bitirince ilk kısmı.

Evet araştırdım da öyleymiş, bizimkilerin başının altından çıkma :KK70:

Taylan Kümeli'nin web sitesinde şöyle yazıyor: Türkiye'de bitkiye ve meyvesine avokado ya da bitkinin anavatanının Amerika olması ve meyvesinin armuda benzemesi nedeniyle Amerikan armudu denmektedir.
Biz gerçekten çok kendine özgü bir milletiz :D sorularımiz bile kendini ele veriyor :D

Back
X