ah kpss

Armuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soru 😃
Hayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliri 😡yazık ya hayatından olan insanlar var sizin 1 tane sorunuzla. El insaf. Yaptınız canım Türkçeyi her sayfaya iki soru iki soru. 1 bucuk saatini alıo oku ha oku. Matematik sorunun içinde 100 soru olmuş. Ne bekliolar bu insanlardan ben anlamıyorum.

Hayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliri 😡yazık ya hayatından olan insanlar var sizin 1 tane sorunuzla. El insaf. Yaptınız canım Türkçeyi her sayfaya iki soru iki soru. 1 bucuk saatini alıo oku ha oku. Matematik sorunun içinde 100 soru olmuş. Ne bekliolar bu insanlardan ben anlamıyorum.
Hayırlısı diyorum kendimi suçlamıcam atanmak için ben elimden geleni yapıyorum olmuyor. Artık tiksindim öğretmenlikten. Anne olup çocuk büyütecegim en azından canıma yoldaş olur

Hayırlısı diyorum kendimi suçlamıcam atanmak için ben elimden geleni yapıyorum olmuyor. Artık tiksindim öğretmenlikten. Anne olup çocuk büyütecegim en azından canıma yoldaş olur
Allah hayırlısını versin tabiki ama ben sonuna kadar gidin derim evli ve cocuk isteyen birisi olaraktan. Umarım güzel şeyler olacak zamanla

Gerçekten artık yoruldum şuanki atamada sıralamanın içindeyken 2017 kpss puanıyla alımlar yüzünden 250 kişi önüme geçti atanamıyorum. Bugün sınavım istediğim gibi geçmedi alan kaldı geriye ama moralim çok bozuk neden olmuyor. Bir türlü anlamıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü çok yoruldum.
Kısmetten öteye yol gitmiyor maalesef... Benimki de olmuyo ögretmen lik özellikle cok zoraldı

Gerçekten fazlası ile zordu ben s400 beklerken armut geldi :/

Allah hayırlısını versin tabiki ama ben sonuna kadar gidin derim evli ve cocuk isteyen birisi olaraktan. Umarım güzel şeyler olacak zamanla
Eşime hiç vakit ayırmıyorum hep kpss çalışıyorum. Beraber düzgün vakit geçirmiyoruz. Evleneli çok uzun zamanda olmadı. Aman atanıyım diye diye hayatımı bitiriyorum. Eşimde bugün çok üzüldü takma felan diyor. Çalışsamda olmuyoe artık evliliğime yönelicem..

Eşime hiç vakit ayırmıyorum hep kpss çalışıyorum. Beraber düzgün vakit geçirmiyoruz. Evleneli çok uzun zamanda olmadı. Aman atanıyım diye diye hayatımı bitiriyorum. Eşimde bugün çok üzüldü takma felan diyor. Çalışsamda olmuyoe artık evliliğime yönelicem..
Ben 2 senedir evlendim die saldım acıkcası. Benimde eşim der hep calış 😁

Ben de bu gün sinava giren bir arkadaşımla konuştum o da çok zordu diyor.
Benim de 4 çocuğum var hazirlanmayi düşünüyordum ama iyi ki yapmamışım zorlaya zorlaya verecegim emegim de bosa gidecekmiş demek ki

Uzulmeyin arkadaşa da dedim herkese zor gelmis se ona göre puanlama sıralama olur hayırlısı ile atacağıniz güzel bir puan gelir insallah :KK200:

Desenize sınavı LGS 'ye çevirmişler 13 yaşında ki çocuklara da bunu yaptılar 😕

Memurluga asırı yuklenme oldugundan bu sınavlar asırı sacmaladı.
Cok iyi Turkce, matematigin de olsa tıkanıyorsun artık.
Sacma buldugum sınavlardan biridir de ayrıca,
emek verdikten sonra hayırlısı olsun demekten baska yapabileceginiz bir sey yok.

Bir tanıdıgım 3. yılın sonunda kazandı bu sınavı :KK43:

Gerçekten artık yoruldum şuanki atamada sıralamanın içindeyken 2017 kpss puanıyla alımlar yüzünden 250 kişi önüme geçti atanamıyorum. Bugün sınavım istediğim gibi geçmedi alan kaldı geriye ama moralim çok bozuk neden olmuyor. Bir türlü anlamıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü çok yoruldum.

Hocam, size hocam diyorum çünkü bizler atanamamış olsak da bu bizim mesleğimiz. ❤️ Ben de 3. Kez giriyorum sınava. Çalışamadığım da oldu, çalışıp karşılığını da alamadığım da oldu. Çok da seviyorum, öğrencilerime kavuşmak istiyorum bir an önce ama olmadı. Yorgunluklarım çok oldu. Pes edip tekrar tekrar başladığım da. Sınavı da bilmiyorum atanmama yeter mi ama alana çalışacağım yinede 2 hafta boyunca. İnşallah nasip olur hocam, dua edeceğim sizin için. 🙏

Ya o amerikan armudu olan soru değil mi ben de avokado yaptım ya bi sorum doğru çok şükür 😂
Ben sadece genel yetenek kısmını yapabildi. Ama kültür kısmı cok fena. Bana göre ilk bölümde çok zordu.yani yetenek kısmı. Zaten bir saatten az kaldı bitirince ilk kısmı.
Ben mango yaptım ya :halay: Matematikte tıkandım ben de. Hem zordu hem de ben diğer kısımlarda çok vakit kaybettim. Genel olarak zor bir sınavdı . Nasipten öte yol yok ama napalım.

O degil de avokadoyu ben dahil dogru yazabilen kimse olmamis :KK70:astoria haric : )
Iyi bir turkce sorusu olurmus :KK70:

Ay iyiki girmemişim :) belki seneye anda umut da tükeniyor... nasip artik.

Back
X