Yok artık, o nasıl bir kayınvalide
size göre çirkin biri çıkınca aaaa anne bak kız bu aynı sen nasılda benziyor den...
kısasa kısas yaşasın kötülükk
öyle işte.....
Eşinin seni bu kadar sevmesine katlanamiyor belli. Başka kızları göstererek hem seni uzmeye çalışıyor hemde oğlunu sogutabilecegini sanıyor ilginc
Aç Esra Erolu Orada Yaşlı Amca Çıktımı Eşine Seslen Gel aşkım bak amcaya ne tonton keşke kayınpederim olsaydı de.
hic siddet yanlisi biri degilimdir lakin parcalayasim geldi kvdenimrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
Belli ki eşiniz de laf anlatamıyor o zaman takmıyormus gibi davranın evet çok güzelmiş kaynım olsaydı onada onu alırdin anne diyin gülün. Hem eşimden umudu kes anlamında gelir. Yada benm neyim eksik anne elime su dokemezler diyin oda sen çirkinsin diyemez nasılsa susar herhaldeaynen öyle farkındayım ama bende katlanamıyorum artık(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?