Ah kv ah!!!!!

Seni cildirtmak icin soyledigi besbelli. Esin bundan sonra ayni olay yasanirsa yine cevabini versin, bana ne elalemin guzelliginden gibi... Kv konussun dursun bosver sen.
Bu arada beraber mi yasiyorsunuz kayinvalide ile?

Aynı durumun benzerini babannem anneme yapmıştı annemde uzun süre konuşmadı hem babannemle hemde babamla. Babam yüz verdiği için babannem bu kadar rahatmış öyle demişti

Bence.. Birgun kv nin yaşını sor. Sobra da bir daha bir ara ya geldiğinizde aaa anne ajda pekkan seninle yasıtmış ama ne kadar fark var değil mi deyiver. Ya da başka bir ornek......

hiç aldırış etmeyin duymamazlıktan gelin hatta o öyle deyince kocanızla birlikte hakketen güzelmiş diyin sinir olduğunu belli ederseniz iyice üstünüze gelir

hasta senin kv
ben olsam saçını başını yolardım heralde
yada git hemen kızı al gel oglunun koynuna sok sende bende rahat ediyim derdim

hep dediğim şeyi söyleyeceğim,,, hiçbir yorum yapma eşine,,, kv nide aklı ermeyen bir insan olarak göre misal 3 yaşında bir çocuk,,, vede sağır ol,,,,saygıda kusur etme,,,,
demekk, kıskanıyor kv seni,,, senin içinde senin güzel gelinin d,yorlarsa,,,,

Kaynanalik yapacaklar ya şaşırmışlar artik sacmaliyolar ne yaptiklarini dediklerini bilmiyolar te allahim ya ne diyelim gitme evine anlasin kırıldığıni

benim kaynanamda yapardı aynısını..eşim sesini çıkarmazdı bende çok bozulurdum..eşime derdi bak bu kız ne kadar güzel diye

Merhaba canım bende kv yana cak dertliyim bizimki de durmadan agizimi aramaya kalkar herseyi sorar her b*ka maydanoz eşim de gormuyo sinir bozucu lohusayken neler yaptı ne geldiğim yere yani baba evime nede okuduğum uni laf etmediği şey kalmadı nefret ediyorum ondan bebeğime dokunmasina bile tahammül edemiyorum neyseki esin arkanda ya benim ki gibi olsa ne yapardın

Inanirim soylediklerine eski esimi kenara cekip kizlari gosteren psikopat bir eski kv vardi bendede hatta benim oglumun pesinden bu sehirdeki butun kizlar kosar derdi oglunuda bi gorseniz bulunmaz hint kumasi sanki ! Ne manyak insanlar varmis su dunyada ! esin senin bu konuda arkandaysa gerisini bosver diyicem ama insanin bir noktadan sabri tasiyor gercekten !

Benimkide zorla oğlunun cebine tel noso koyuyormuş birde ara ha ara sakın unutma diyormuş oğlum söyledi cocugun bile tuhafına gitmiş bana anlatıyor

Bir gün otururken hayatim gel gel su kiza bak nasil güzel değil mi vs de ayni kaynanan gibi.. Artik kiskanmadigini anlayinca vazgececektr.

Benim kayınvalidem TRT 1 de eşimin eski konuştuğu kız çıkınca yavaş kısık sesle eşimi çağırdı "oğlummm oğlummm gel gel bak senin eski kız arkadaşın çıktı,hülya idi dimi ismi ayy hala aynı değişmemiş" (hülya trt de solistti) bende odada çocuğumu emzirirken bunu duydum...kafamdan soğuk sular dökülmüştü..utanmadan oğlunu çağırıyor hemde kısık sesle....bende bıraktım çocuğu yatağına direk eşimin arkasından odaya daldım elimi bellerime koydum ve direk kaynanaya baktım!! Gözlerimle bakışlarımla yedim onu...kadın korktu valla eşim de şaşırdı..NE İŞ??? der gibi bakmıştım

kadına bak oğlu evlenmiş halaaa eski arkadaşlarını gösteriyor bide hiç değişmemiş dimi oğlum? Diyor mal !!!

O bence kendince oğluna saydırmamış, size saydırmış , bu duruma alındığınızı eşinize söylediğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…