- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
Bence.. Birgun kv nin yaşını sor. Sobra da bir daha bir ara ya geldiğinizde aaa anne ajda pekkan seninle yasıtmış ama ne kadar fark var değil mi deyiver. Ya da başka bir ornek......mrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
hep dediğim şeyi söyleyeceğim,,, hiçbir yorum yapma eşine,,, kv nide aklı ermeyen bir insan olarak göre misal 3 yaşında bir çocuk,,, vede sağır ol,,,,saygıda kusur etme,,,,mrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
Buna ne denir ki bilemedim..
Kocası yokmu..kendine kuma baksın madem okadar istiyor
Merhaba canım bende kv yana cak dertliyim bizimki de durmadan agizimi aramaya kalkar herseyi sorar her b*ka maydanozmrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
mrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?