- 24 Ocak 2019
- 6
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi cezayirkita
-
hmm ilginçmişİngiltere'de yapılan bir araştırmada erkek ve kadın beyinlerinin olgunlaşma dönemleri incelendi. Araştırma sonunda erkek ve kadın arasında olgunlaşma açısından 11 yıl aralık olduğu görüldü. Kadınların beyni 32 yaşında olgunlaşırken erkeklerin beyni 43 yaşında olgunlaşıyor.
Nickelodeon UK tarafından finanse edilen araştırmada kadınların tam duygusal olgunlaşmaya gelmesinin erkeklerden 11 yıl önce yaşandığı ifade edildi. Araştırmada erkeklerin iki kat daha fazla kendilerini kadınlardan daha az olgun hissettiği belirlendi. Erkeklerin dörtte biri kendini aktif olgunlaşmayan olarak tanımlıyor.
Kadınların onda üçü ilişkiyi sonlandırıyor, çünkü erkeğinin gelişmemişliğine karşı sabredemediğini söylüyor.
Kaynak:http://gazeteport.com/haber/index.php?id=136671
Bu çıktı karşıma
hmm ilginçmiş
Ah vardir farkli zamanlarda ve farkli konularda cikar ama sizin konunuz farkli ve sanki tatil girdiginden belli degisik konular aciliyor ve yeni uyelerin ilk konulari oluyor..
Haaa sen ondan yaşıtın birini istiyorsun Ama sende o yaştayken o yaşta bi adamla sevgili olman bunlara sebep. Yoksa kimsenin ahını aldığından değil. Sapık hayvan 32 yaşında 19 yaşında kızla. Senden ayrılıncada başka bir 19 luğun aklını çelmiştir. Şrref yoksunuEskiden bende böyle düşünürdüm 19 yaşındayken 32 yaşında sevgilim vardı ama geçmişindeki tüm kızlarının hatalarının beddelini bana ödetti resmen tüm psikolojimi alt üst etti . O zamanlar da kendi yaşıtlarım olan erkekler çok çocukca geliyordu . ama bu 32 yaşındaki sevgilim beni 5 sene sonra ben 24 yasındayken terk etti gitti
30 uygun ama 35 yas ve üstü 35-40 yas arası kart geliyor bana, kendi yaşıtım olan biri olsa 27 yasında cok mutlu olurum cunku aynı seyı ızlemısız cocukken aynı jenerasyon 27-300yas arası böyle hadi 32 ye kadar bir nebze,
4 yıllıga tamamlayacağım, kendi yasıtım olan erkeklerin beni begenmeyip benden daha genc kızlara bakması zoruma gidiyor. 7 sene once boyle değildi .
Aaa meşhur laf vardı değil mi erkekler geç olgunlasir. Sahi kim söylemiş bu sözü, bunu anlatan tek bir atasözü bile bilmiyorum mesela ben... Var mı bilen? Belki de gunumuzdeki bu erkekler geç olgunlaşır klisesi erkeklere iyi geldiği için öyleymiş gibi yapıyorlardır. Güzel ve kolay iş sonuçta...
4 e tamamla.Lisedeyken ve üniversitedeyken karşıma gelen yaşıtlarım olan erkeklerle takılmazdım.Bana ilanı aşk ederlerdi ama kalplerini kırardım alay ederdim. Son 2 senedir evlilik niyetim var ama yaşıtlarım olan erkekler bu sefer beni ezmeye çalışıyor. 18lik kızları örnek göstererek bana kart muammelesi yapıyorlar . 1 değil 2 değil 3 değil hep böyle ,35 yaş civarı da bana yaşlı geliyor yaşım 27 . Ne yapacağımı şaşırdım. Hayata dair hiçbir fikrim yok . 2 yıllık üniversite mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum . Akıl verin bana.
hahah. gayet de haklısın .ya bu arada alakasız ama ben kendimden genç istemeye başladım kızlaryaşımdan baya bi küçük gösteriyorum ve yaşıtlarım bile gözüme yaşlı gelmeye başladı napacaz? kendimi çok aşırı olgun ne bileyim yaşıtım olan 2 çocuklu kadınlar gibi de hissetmiyorum zaten bana sorsan hala 21im içim öyle.
hahah. gayet de haklısın .
genç al.
daha iyi . çıtır daha iyidir . boş ver .
benim eş de benden 1 yaş küçük .
ama büyük görünüyor . ona aldandım . o da benim küçük göründüğümden büyük olduğumu anlamamıştı.
böyle başlamıştık . evlendik vallahi.
15 yıl oldu.
Şu kart lafı bana mı itici geldi sadece. Paylaşımımızın olamayacağını düşünüyorum,ortak noktada buluşamayız falan desen anlayacağım da kart nedir yani. Çok uçuk bir yaş farkı olmadığı sürece erkeklerin yaşça büyük olması daha iyi oluyor .30 uygun ama 35 yas ve üstü 35-40 yas arası kart geliyor bana, kendi yaşıtım olan biri olsa 27 yasında cok mutlu olurum cunku aynı seyı ızlemısız cocukken aynı jenerasyon 27-300yas arası böyle hadi 32 ye kadar bir nebze,
4 yıllıga tamamlayacağım, kendi yasıtım olan erkeklerin beni begenmeyip benden daha genc kızlara bakması zoruma gidiyor. 7 sene once boyle değildi .
belki sizin yasitiniz erkekler liseli kizlara bakiyorlardir, lisedeyken sizin yaptiginiz gibiiEskiden bende böyle düşünürdüm 19 yaşındayken 32 yaşında sevgilim vardı ama geçmişindeki tüm kızlarının hatalarının beddelini bana ödetti resmen tüm psikolojimi alt üst etti . O zamanlar da kendi yaşıtlarım olan erkekler çok çocukca geliyordu . ama bu 32 yaşındaki sevgilim beni 5 sene sonra ben 24 yasındayken terk etti gitti
Lisedeyken ve üniversitedeyken karşıma gelen yaşıtlarım olan erkeklerle takılmazdım.Bana ilanı aşk ederlerdi ama kalplerini kırardım alay ederdim. Son 2 senedir evlilik niyetim var ama yaşıtlarım olan erkekler bu sefer beni ezmeye çalışıyor. 18lik kızları örnek göstererek bana kart muammelesi yapıyorlar . 1 değil 2 değil 3 değil hep böyle ,35 yaş civarı da bana yaşlı geliyor yaşım 27 . Ne yapacağımı şaşırdım. Hayata dair hiçbir fikrim yok . 2 yıllık üniversite mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum . Akıl verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?