ah mı aldım

hmm ilginçmiş
 
Niyeki? illa yaşıtın olmak zorunda değilki. Önemli olan kafa yapınızın, hislerinizin uyuşması. Ben de evlenmeden önce hep kendimden yaşça büyük olsun isterdim ama gel görki eşimle aynı yaştayız. Yani demem o ki yaş mühim değil.
Ve emin ol evlnince başın göğe ermiyor. Kasma , hayatı akışına bırak ve yaşadığın anın tadını çıkar , senin olan vakti gelince seni bulur
 
Son düzenleme:
Reactions: 000
Haaa sen ondan yaşıtın birini istiyorsun Ama sende o yaştayken o yaşta bi adamla sevgili olman bunlara sebep. Yoksa kimsenin ahını aldığından değil. Sapık hayvan 32 yaşında 19 yaşında kızla. Senden ayrılıncada başka bir 19 luğun aklını çelmiştir. Şrref yoksunu
 

Eee, siz 35'lige kart derseniz 27'lik adam da size kart der.

Bu kafayla zor zaten.
 
arz talep meselesi işte.

ben de o yaşlarda etrafımda hayran kitlemle gezerdim. şimdi de taliplim çok ama eskisi gibi vazgeçilmez olmadığımı bana hissettiriyorlar :) bu toplumun dinamiğinden böyle. çok sinir olduğum bir şeydir benim de ama ben bunun farkındaydım. o yaşlarda aklımca efendi birini seçerek bu normu bypass edecektim güya ama efendi değilmiş adam işte şans.

kendini olabildiğince geliştirip basit erkeklerden uzak durursanız bu bayağı önyargıları görmezsiniz siz de. seçici olan siz olun yaşınızın ilerlemesi sizin değerinizi düşürmedi. bir de spor yapıp fit güzel kalmaya çalışmak kendine bakmak önemli bence. erkeklerin en zekisi bile tipe bakıyor ne yazık ki.
 
Reactions: 000

hay bin yaşa. aynen ben de böyle düşünüyorum. erkekler bi yaratmış olgunlaştıkça yakışıklı oluyoruz yok beyazlar karizmatik. biz niye kendimize bunu yapıyoruz? yaşı büyük kadınlara laf sokan genç kızlar olurdu ben gençken de hep kınardım biz yaşlanmıcaz mı sanki derdim al işte teyze dedikleri yaşlara geldik biz noldu şimdi? bu kadın milleti de akılsız mirim.
 
ya bu arada alakasız ama ben kendimden genç istemeye başladım kızlar yaşımdan baya bi küçük gösteriyorum ve yaşıtlarım bile gözüme yaşlı gelmeye başladı napacaz? kendimi çok aşırı olgun ne bileyim yaşıtım olan 2 çocuklu kadınlar gibi de hissetmiyorum zaten bana sorsan hala 21im içim öyle.
 
Reactions: 000
4 e tamamla.
kart diyenlere de takılman ise çok gereksiz .
4 e tamamla. geç kalmışsın bile . 27 yaşındasın çünkü.
üniye git . ve yaşıtın olan insanlarla tanış .
35 yaş sana yaşlı geliyor olabilir . ve yine onları küçük görmüşsün . sen de 35 li yaşlara gelince ne diyeceksin yalnız . yaşayıp sağ olunsan o yaşları da göreceksin . küçümseme o yüzden sakın .
 
Reactions: 000
hahah. gayet de haklısın .
genç al.
daha iyi . çıtır daha iyidir . boş ver .
benim eş de benden 1 yaş küçük .
ama büyük görünüyor . ona aldandım . o da benim küçük göründüğümden büyük olduğumu anlamamıştı.
böyle başlamıştık . evlendik vallahi.
15 yıl oldu.
 

ya valla makyajsız gezdiğimde bazen ergenler göz hapsine alıyor bi garip hissediyorum. o kadar da değil. ama 3-5 yaş küçük olsa hayır demem sanırım eskiden büyük olsun diye uğraşırdım aman olgun olsun beni üzmesin diye. anladım ki hepsi aynı bari dinamik olsun yanımda enerjik olalım diyorum artık.

ne güzel daim olsun mutluluğunuz böyle evlilikler duyunca seviniyorum en azından umudum oluyor sevgiye dair
 
Şu kart lafı bana mı itici geldi sadece. Paylaşımımızın olamayacağını düşünüyorum,ortak noktada buluşamayız falan desen anlayacağım da kart nedir yani. Çok uçuk bir yaş farkı olmadığı sürece erkeklerin yaşça büyük olması daha iyi oluyor .
 
Lisede ergenliğin verdiği hormon salgılarıyla yaptıklarınla edilen ahlar tutmaz bence. sana kart muamelesi yapanların karaktersizliği sadece.
 
35 yaşındakilere yaşlı diyorsunuz. sizin yaşıtınızdakiler de size yaşlı diyor demek ki böyle düşünün bir de.

ayrıca ah tutması diye bir şey yok. şimdikiye kadar ah ettiklerim tutsaydı oooo.
 
bende de tam tersi, yaşım 35 ama gelen hep 29-30. ben de yaşıma göre birini bulamıyorum malesef. Hep küçükler denk geliyor.
 
belki sizin yasitiniz erkekler liseli kizlara bakiyorlardir, lisedeyken sizin yaptiginiz gibii
 

Öncelikle 4 yıllığa tamamlayın.
Ve başınıza gelen her istemediğiniz olayda ah mı aldım diye düşünmeyin.
Bu sizi çok yıpratır.

Erkeklerde yaş konusuna da gelirsek benim önceki erkek arkadaşım benden 2 yaş küçüktü ve hiçbir faydasını görmedim.
Hatta bana sanki benden 10 yaş küçük gibi gelirdi.
Öyle olgunlaşmamış biri olacağına keşke 5 yaş büyük olsaydı da uyuşsaydık.
Evet genç erkekler daha enerjik ama daha toylar.
Hele bazıları aynı çocuk gibiler, bunun aksini ben kişisel tecrübelerimde görmedim.
Çok yaşa takılmayın bence kafalar, dünya görüşü uyuşsun daha önemli.
Mesela ben 31 yaşındayım.Eğer uyuşacağım biri çıkarsa 41 yaşına kadar olur.
Ama tabi 10 yaştan sonrasını da kendim için fazla buluyorum.
Tabi isteyen hiç yaşa bakmaz bunlar kişisel kararlar.
Ama genelde sizden genç erkek sizin kadar olgun olmaz, toy olur benden demesi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…