Ah ölucem Sanırım

Seni anliyorum ama hayatin amaci sevgili degil sadece sana hayatta eslik etmek icin var.

Zamani vardir dogru insan icin bilemezsin.

Sen once kendi hayatini kurmaya calis hayatin anlami bir erkek icin olmicak kadar derin anlam iceriyor ki onlar da degisken bugun seni seven yarin sevmeyebilir sen degismeyecek seylere tutun sevgi ve kazanmak uretmek calismak gibi..

Son düzenleme:
Yaaa çok teşekkür ederim sende benim gibi çok zor şeyler yasamissin sende böyle oluyor mu böyle nasıl desem yıkılmış bir nina gibi hissediyorum yaşamak istemiyorum hiç birşeyin önemi yok artık yorgunum ne iyi gelir bilmiyorum

Bazen istemediğimiz şeylerle karşılaşabiliriz umudunu kaybetme derim. Daha yolun çok başındasın herşey yoluna girecek inan buna. Her insan psikolojik sorunlar yaşayabilir. Hepimiz azcık deliyiz. Boşver kardeşim gül geç. Geleceğini düşün.

Evet dogru değişmeyecek şeylere odaklanmaliyim da iste bu zorlu hayatta tek tutunagimdi evlenecek diyordu seni o evden kurtaracam tüm geçmişi unutturacm falan yalan oldu hepsi sağlığım duzelse yaşama sevincim olsa inanın bu okul işini yoluna koyarım bugün teyzemi aradim öz teyzem allah yardimcim olsun dedi kapattı hiç kimsem olmayınca ne abla kardeş arkadaş hayata daha bir kusuyorym annem başımda olsaydı böyle olur muydu diye dusunuyorum

Bölümüne devam et. Evden ayrıl. Tekrar sınava o şekilde gir. Baban sana destek olmuyor. Güçlü ol. 4-5 kritik yıl var önünde. Çok gayretli ol. Mutlaka üniversiteyi bitir.

Ah benim canım nereden biliyorsun dualarının kabul olmadığını... Belki de Allah senin dualarına karşılık seni daha kotu durumlardan koruyor.ya önüne çok güzel kapılar açılacak bunu bilemeyiz sen sabretmeye devam et canım...

bayılıyorum böyle güçlü kadınlara ya kelimenin tam anlamıyla bayılıyorum.

Üzülme başına gelenlerin hepsi takdir. Ama senin verdiğin tepki senin iraden. O yüzden isyan etme sabret. Elbet bu karanlığında aydınlığı vardır. İnşallah bu dünyada mahrum olduğun şeylerin karşılığını asıl hayat olan öbür alemde alacaksın. Bazen olayların üstesinden kendi başımıza gelemeyiz destek almamız gerekir.iyi bir terapiste gidebilirsin. İlaçla değil terapiyle tedavi ol ama. hobi olarak yapmayı sevdiğin birşey var mı? Kursuna gitsen belki sosyal çevren olur kafan dağılır özgüvenin düzelir

Inançlı bi kızım namaz kiliyorum da düşününce allah hiç bir dua mi kabul etmedi konudada yazdım ya yirtinircasina ettim daha iyi bi şehirde hazirlaniyim diye ama kabul olmadı ve o kadar emek verdim kötü bi bölüm ve kötü bi şehire düştüm neden böyle oldu diye düşünüyorum sürekli

Canim bazen bizim icin ne hayirdir bilemiyoruz belki kazandigin bolum senin icin iyidir ve ondan mutlu olcaksin.

Ben de yakinimdaki bazi insanlarin istediklerinin oldugunu gordum fakat hic mutlu degillerdi ve pisman oldular kendileri soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…