- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi purpleflowers4
-
Evet dediği
gibi cahil insanlar deli derler sağlığım yerinde olsa keşke okul işini halledecem ama iste hayatta kimsem yok tapayanlizim içimden birşey yapmak gelmiyor Sevgilim de terk edince ne anlamı var yaşamanın diyorum hiç bir istediğim olmadı
Yaaa çok teşekkür ederim sende benim gibi çok zor şeyler yasamissin sende böyle oluyor mu böyle nasıl desem yıkılmış bir nina gibi hissediyorum yaşamak istemiyorum hiç birşeyin önemi yok artık yorgunum ne iyi gelir bilmiyorum17 yaşında babamı kaybettim.. Unu menzunu 2 yilliktim. Ayrıca felç hastası bi annem var.. Başımızda bizi tutan bisey yokken 400 tl maaşa çalıştım. Acikogretimle okula devam etmek istedim ama harçları param yetmiyordu. Arkadaşlarım aralarında toplamışlar düşün.. Kalan 2 yılı da öyle bitirdim. Çalıştıkça tecrube kazandıkça maaşım arttı.. Bi sürü dert atlattım.. Ablam annem ben di dünyamız.. Akrabalar sadece manevi destek.. Hayat böyle büyüttü bizi.. Benim bi halam var.. Gerçi bi sürü akraba var da neyse.. Bi gün bana dediki "Siz orospu olursunuz diye bekliyordum ama beni utandirdiniz" Abimde "yengen herkese sizi anlatiyor ayaklarinizin ustunde nasil durdugunuzu"
Kimse destek olmadı biliyor musun?
Sonra biraz daha cesaret kazandım. Müşavirlik sınavlarına girdim. Kazandım.Meslegim de daha gucluyum artık.
Ha bu arada aşk hayatımda çok sevdiğim bi adam oldu.. EVlilik için oyaladi beni.. O kadar aşık oldum ki ona her gel dediğinde gidiyordum. Evlenmek için bi gün sesimi "Hasta bi anne, Sorumsuz abla sen bu haldeyken olmaz ailem de karşı cikar" resmen duygularımı kullandı hiç acimadi.. Hayat devam etmez dedim. EDIYORMUS. iyiki ayrılmış benden.. Şu an karşıma çıkan adam eşim iyiki onunla evlenmisim.. Iyilik karşıma çıkmış.. Allah bu sınava tabi tutmuş beni demekki Kıymetini bileyim dı.. eşimin anneme bi sarilisi var. Görsen mutluluktan delirirsin..
Bunları niye anlattım biliyor musun?
Hayat öyle büyük bi sınav ki!! Sen sınıfta kalmamak için cabalaman gerek.. Herşeye ve herkese rağmen.. Sana deli gözüyle bakan babamı bile utandirmak senin elinde..
Ha bu arada benim de psikolojim bozuldu tabi.. Psikologlara da gittim. Hatta bi doktor bana sen herşeyi kabullenmissin inancın da tam... Senin benimle yapabilecegim bisey yok.. Bana boşuna para verme Ne biçim doktor diyordum o zaman.. Çok büyük kaygı bozukluğu yaşadım. Ya anneme bisey olursa, falan filan ınter milan..
Sen dik dur.. Yılma ... Yıkılma.. Kader olgusunu kabul edecek kadar inancliysan mücadele edecek kadar cesaretin olur zaten.. Önce iyi bi psikolog ile basla..
Bazen istemediğimiz şeylerle karşılaşabiliriz umudunu kaybetme derim. Daha yolun çok başındasın herşey yoluna girecek inan buna. Her insan psikolojik sorunlar yaşayabilir. Hepimiz azcık deliyiz. Boşver kardeşim gül geç. Geleceğini düşün.Herkese merhaba 21 yaşındayım baştan söyleyim çok kötü durumdayım elestirilerinkze dikkat edin.21 yıldır hiç bir isim rast gitmiyor üvey anne ve sorumsuz bir baba ile büyüdüm üvey annem ve ailesi ben çocukken hep psikolojik baskı yaparlardı ozguvensiz oldum sonucunda ortaokulda ve lisede arkadaşlarım hep beni ezdi hiç unutmam bir kız eglencesine tokat atmıştı bana bir başkası da tekme siniftaki erkekler sakasina (!)kabloyla beni boğmaya çalışıyorlardı.lise böyle bitti artık iyi bi yere girmem gerek bu evde yaşayamam diye çok sıkı bi şekilde sınava hazirlandim hedefim dış hekimliği idi kazanmadim bir yıl daha bekledim tabi ben 4 yıldır namaz kilip dua ederdim yirtinircasina dua ettim allahım bu kadınla bu evde hazırlanmak istemiyorum bir kapı ac da başka bi şehirde iyi bi dershaneye gidiyim yatılı hazirlanayaim olmadı geçen yıl babam da dahil o kadın ile birlikte psikolojimi bozdular sınavda kriz geçirdim neyse iste yerleştim bi yere artık daha da dayanamazdim baskılara.Bölümü sevemedim şehri sevemedim hastalığım da tekrar nüksetti babam da gel tekrar gir kızım dedi bu yıl daha rahatsin iyi puan alır gidersin ikinci dönem geldim tekrar hazırlanıyorum babamın o kadına deli bir kiz uğraşma dediğini duydum.babam o kadına tek değil herkese kızımın akli dengesi yerinde degil diyor arkadaslar bir insanin hiç mi bir işi yolunda gitmez allaha inancımı kaybedecek gibi oluyorum zaten hiç arkadaşım da yok canım çok sıkılıyor.Sevgilim de beni terk etti hiç bişey mutlu etmiyor hiç bişey yapmak gelmiyor içimden yalnızlıktan da oluyorum doktora gittim ilaç yazdı yolladı yaşamak anlamsız geliyor 21 yıldır yüzüm gulmedi intihar etmek aklımdan geçiyor ama manevi olarak ölüme hazır değilim zaten allah inancimda azaldı o kadar dua ettim hiç biri tutamadı özetle dertledmek istedim
Evet dogru değişmeyecek şeylere odaklanmaliyim da iste bu zorlu hayatta tek tutunagimdi evlenecek diyordu seni o evden kurtaracam tüm geçmişi unutturacm falan yalan oldu hepsi sağlığım duzelse yaşama sevincim olsa inanın bu okul işini yoluna koyarım bugün teyzemi aradim öz teyzem allah yardimcim olsun dedi kapattı hiç kimsem olmayınca ne abla kardeş arkadaş hayata daha bir kusuyorym annem başımda olsaydı böyle olur muydu diye dusunuyorumSeni anliyorum ama hayatin amaci sevgili degil sadece sana hayatta eslik etmek icin var.
Zamani vardir dogru insan icin bilemezsin.
Sen once kendi hayatini kurmaya calis hayatin anlami bir erkek icin olmicak kadar derin anlam iceriyor ki onlar da degisken bugun seni seven yarin sevmeyebilir sen degismeyecek seylere tutun sevgi ve kazanmak uretmek calismak gibi..
Tesekkur ederimCok uzuldum (((
ALLAH yardimciniz olsun ...
bayılıyorum böyle güçlü kadınlara ya kelimenin tam anlamıyla bayılıyorum.17 yaşında babamı kaybettim.. Unu menzunu 2 yilliktim. Ayrıca felç hastası bi annem var.. Başımızda bizi tutan bisey yokken 400 tl maaşa çalıştım. Acikogretimle okula devam etmek istedim ama harçları param yetmiyordu. Arkadaşlarım aralarında toplamışlar düşün.. Kalan 2 yılı da öyle bitirdim. Çalıştıkça tecrube kazandıkça maaşım arttı.. Bi sürü dert atlattım.. Ablam annem ben di dünyamız.. Akrabalar sadece manevi destek.. Hayat böyle büyüttü bizi.. Benim bi halam var.. Gerçi bi sürü akraba var da neyse.. Bi gün bana dediki "Siz orospu olursunuz diye bekliyordum ama beni utandirdiniz" Abimde "yengen herkese sizi anlatiyor ayaklarinizin ustunde nasil durdugunuzu"
Kimse destek olmadı biliyor musun?
Sonra biraz daha cesaret kazandım. Müşavirlik sınavlarına girdim. Kazandım.Meslegim de daha gucluyum artık.
Ha bu arada aşk hayatımda çok sevdiğim bi adam oldu.. EVlilik için oyaladi beni.. O kadar aşık oldum ki ona her gel dediğinde gidiyordum. Evlenmek için bi gün sesimi "Hasta bi anne, Sorumsuz abla sen bu haldeyken olmaz ailem de karşı cikar" resmen duygularımı kullandı hiç acimadi.. Hayat devam etmez dedim. EDIYORMUS. iyiki ayrılmış benden.. Şu an karşıma çıkan adam eşim iyiki onunla evlenmisim.. Iyilik karşıma çıkmış.. Allah bu sınava tabi tutmuş beni demekki Kıymetini bileyim dı.. eşimin anneme bi sarilisi var. Görsen mutluluktan delirirsin..
Bunları niye anlattım biliyor musun?
Hayat öyle büyük bi sınav ki!! Sen sınıfta kalmamak için cabalaman gerek.. Herşeye ve herkese rağmen.. Sana deli gözüyle bakan babamı bile utandirmak senin elinde..
Ha bu arada benim de psikolojim bozuldu tabi.. Psikologlara da gittim. Hatta bi doktor bana sen herşeyi kabullenmissin inancın da tam... Senin benimle yapabilecegim bisey yok.. Bana boşuna para verme Ne biçim doktor diyordum o zaman.. Çok büyük kaygı bozukluğu yaşadım. Ya anneme bisey olursa, falan filan ınter milan..
Sen dik dur.. Yılma ... Yıkılma.. Kader olgusunu kabul edecek kadar inancliysan mücadele edecek kadar cesaretin olur zaten.. Önce iyi bi psikolog ile basla..
Inançlı bi kızım namaz kiliyorum da düşününce allah hiç bir dua mi kabul etmedi konudada yazdım ya yirtinircasina ettim daha iyi bi şehirde hazirlaniyim diye ama kabul olmadı ve o kadar emek verdim kötü bi bölüm ve kötü bi şehire düştüm neden böyle oldu diye düşünüyorum sürekliAh benim canım nereden biliyorsun dualarının kabul olmadığını... Belki de Allah senin dualarına karşılık seni daha kotu durumlardan koruyor.ya önüne çok güzel kapılar açılacak bunu bilemeyiz sen sabretmeye devam et canım...
Inançlı bi kızım namaz kiliyorum da düşününce allah hiç bir dua mi kabul etmedi konudada yazdım ya yirtinircasina ettim daha iyi bi şehirde hazirlaniyim diye ama kabul olmadı ve o kadar emek verdim kötü bi bölüm ve kötü bi şehire düştüm neden böyle oldu diye düşünüyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?