purpleflowers4
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 5 Ocak 2017
- 18
- 6
- 6
- 28
- Konu Sahibi purpleflowers4
-
hastalığım da tekrar nüksetti
Herkese merhaba 21 yaşındayım baştan söyleyim çok kötü durumdayım elestirilerinkze dikkat edin.21 yıldır hiç bir isim rast gitmiyor üvey anne ve sorumsuz bir baba ile büyüdüm üvey annem ve ailesi ben çocukken hep psikolojik baskı yaparlardı ozguvensiz oldum sonucunda ortaokulda ve lisede arkadaşlarım hep beni ezdi hiç unutmam bir kız eglencesine tokat atmıştı bana bir başkası da tekme siniftaki erkekler sakasina (!)kabloyla beni boğmaya çalışıyorlardı.lise böyle bitti artık iyi bi yere girmem gerek bu evde yaşayamam diye çok sıkı bi şekilde sınava hazirlandim hedefim dış hekimliği idi kazanmadim bir yıl daha bekledim tabi ben 4 yıldır namaz kilip dua ederdim yirtinircasina dua ettim allahım bu kadınla bu evde hazırlanmak istemiyorum bir kapı ac da başka bi şehirde iyi bi dershaneye gidiyim yatılı hazirlanayaim olmadı geçen yıl babam da dahil o kadın ile birlikte psikolojimi bozdular sınavda kriz geçirdim neyse iste yerleştim bi yere artık daha da dayanamazdim baskılara.Bölümü sevemedim şehri sevemedim hastalığım da tekrar nüksetti babam da gel tekrar gir kızım dedi bu yıl daha rahatsin iyi puan alır gidersin ikinci dönem geldim tekrar hazırlanıyorum babamın o kadına deli bir kiz uğraşma dediğini duydum.babam o kadına tek değil herkese kızımın akli dengesi yerinde degil diyor arkadaslar bir insanin hiç mi bir işi yolunda gitmez allaha inancımı kaybedecek gibi oluyorum zaten hiç arkadaşım da yok canım çok sıkılıyor.Sevgilim de beni terk etti hiç bişey mutlu etmiyor hiç bişey yapmak gelmiyor içimden yalnızlıktan da oluyorum doktora gittim ilaç yazdı yolladı yaşamak anlamsız geliyor 21 yıldır yüzüm gulmedi intihar etmek aklımdan geçiyor ama manevi olarak ölüme hazır değilim zaten allah inancimda azaldı o kadar dua ettim hiç biri tutamadı özetle dertledmek istedim
Öz kardeşim yok hayatta tekim hayalim hep şuydu gün gelecek çok iyi yerlere gelicem o kadın da babam da pisman olucak güzel bi hayatim olucak ama bunlar olmadıhayallerim altında ezildimCanımcım bence sen al babanı karşına konuş
Kadının biri senin evladından önemli mi yazıklar olsun de. Adam olsaydı seni ezdirmezdi
Sana tavsiyem iyi çalış iyi hazırlan güzel bir yere gir. Daha sonra da üvey annen denen o vicdansız cadıya ağzına geleni say.
Major depresyon kriz geçirdikten sonra ilaç kullanmaya başladım hala kullanıyorumBurayı sağlama almadan devam edersen, diğerleri dikiş tutmaz.
Şu kısmı biraz açar mısın Purple? Teşhis nedir?
Yaa istediğim bölüm için 3 ay daha bu kadını çekerim aldirmam diye düşündüm olmadı psikolojim kaldırmadıBölümün ne şu anki
Bence eğitimine devam et,not ortalamanı çok yuksek tut akademik kariyere kadar yürü
Baba ve üvey anne yanında devam etme sınav hazırlığına
Doğrudur bende egitimime önem veriyorum da bu dusunceleryuzunden çalışamıyorum delirecek gibi oluyorum zaten hiç kimsem yok hayatta ne öz kardeşlerim ne de arkadaşHastalığın nedir bilmiyorum ama,bu yaşta üvey anne,akli dengesi yok diyen baba ve terkeden sevgili üçlüsünden,hatta onlarla ilgili düşüncelerden uzaklaşmaya çalış.Okulunu düzene sok.Ettiğin duaların ne zaman kabul olacağını bilemezsin,bu konuya da çok takılma.
Major depresyon kriz geçirdikten sonra ilaç kullanmaya başladım hala kullanıyorum
Tamam ama sorulara net cevap verin ki ona göre yol çizmeye çalışalımYaa istediğim bölüm için 3 ay daha bu kadını çekerim aldirmam diye düşündüm olmadı psikolojim kaldırmadı
Pardon birden yazınca unutuyorum hepsini csvaplamayi matematik bölümü okuyorum bölüm çok zordu zaten sevmeden gittim dış hekimliği istiyorumTamam ama sorulara net cevap verin ki ona göre yol çizmeye çalışalım
Şu an okuduğunuz bölüm ve üniversite ne/istediğiniz bölüm ne
gibi cahil insanlar deli derler sağlığım yerinde olsa keşke okul işini halledecem ama iste hayatta kimsem yok tapayanlizim içimden birşey yapmak gelmiyor Sevgilim de terk edince ne anlamı var yaşamanın diyorum hiç bir istediğim olmadıCanim sen psikolojik olarak rahatsizlanmissin.Baban da bunu delilik olarak yormus ve cahillerin bir cogu boyle yapar.
Uzulmek ve depresyon delilik degil duygu gecisidir.
Babani ve baskalarini takma yoluna devam et yasadiklarin kotu ama anne babasi kotu muamele yapan bir cok evlat var ve cevremde de gordum ama onlar basarili oldu.
Kendine yuklenme takma insanlari kendine iyi bak ya oku ya da calis senin gibi olup kendine yeten gelistiren insanlar var ve aile kurup kendi hayatlari bile oluyor.
Matematiğe devam et.Pardon birden yazınca unutuyorum hepsini csvaplamayi matematik bölümü okuyorum bölüm çok zordu zaten sevmeden gittim dış hekimliği istiyorum
Pardon birden yazınca unutuyorum hepsini csvaplamayi matematik bölümü okuyorum bölüm çok zordu zaten sevmeden gittim dış hekimliği istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?