Haklısınız bende aynı düşüncedeyim uyandım son yaşananlarda, zor olacak ama en mantıklısı biraz mesafe koyup kendi hayatıma bakmam galibasende onun sana davrandığı gibi davranmakla başlayabilirsin mesala.. bukadar üstüne düşmeyin şımarmış..
Bir tane değil bir çok sorun yaşamışsınız ve hepsinde barışmışsınız.
Tartışmalarınız ne boyutta, konusu ne bilmiyorum ama nasıl olsa barışırız diye düşünüyor olabilir.
Ayrıl o zaman demesi de çok kırıcı, ona göre hava hoşmuş izlenimi verdi bana.
Senin istemediğin halde kız arkadaşıyla görüşüyor olması başlı başına bir problem.
Bence bu gibi sorunları halletmeden söz veya evlilik düşünmeyin.
Teşekkürler oneyou inşallah düzelir. Nişana gerek yok o şuan bile nasıl olsa benim benden vazgeçemez gözüyle bakıyor. en uzun ayrılığımız 9 gün sürdü. arada o kadar yasanmışlık var ki ne kadar sinir olsamda vazgeçemiyorum. Bende aynını düşünüyorum onun sayesinde kaybettiğim sosyal hayatımı geri kazanıcam, arasında bulsun beni ondan sonra. Yine değişmezse bakıcaz artık. Hoş beyefen sen bu kadar üstüme düşme ben herşeyi yaparım diyor ama..Erkek işte biz kadınlar kadar derin düşünemiyor çoğumerhaba oncelıkle ınsallah hersey duzleır ve eskı normal hayatınıza donersınız daha once hıc boyle bırsey yasamadım hatta benım nısanlım fazlasıyla ılglı ve bğgar benı ama sunu soluyım nısan olayını bırsure erteleyın cunku tahmın ettgımz gıbı hersey duzelmek yerıne nısandan snra erkeklerın nasıl olsa artık benım dıye dusunup tavrlrı cok degısıyor nısan atmakta oyle kolay degıl (benım ıcın en azından ) ıkıncı larak madem bu ıglısızlıgı sıze gvenmesınden kaynaklrınıyr sızde onun sıze olan guvenını hafıf zedeleyın bakalım yanı ustunuze dusebılır belkı boylelıkle.
Teşekkürler oneyou inşallah düzelir. Nişana gerek yok o şuan bile nasıl olsa benim benden vazgeçemez gözüyle bakıyor. en uzun ayrılığımız 9 gün sürdü. arada o kadar yasanmışlık var ki ne kadar sinir olsamda vazgeçemiyorum. Bende aynını düşünüyorum onun sayesinde kaybettiğim sosyal hayatımı geri kazanıcam, arasında bulsun beni ondan sonra. Yine değişmezse bakıcaz artık. Hoş beyefen sen bu kadar üstüme düşme ben herşeyi yaparım diyor ama..Erkek işte biz kadınlar kadar derin düşünemiyor çoğu
konuna ev arkadaşımla aynen bu durumu değerlendirirken rastladık
çünkü biz de aynı durumdayız..hatta o kadar aynı durumdayız ki ikimiz de seninle inanamazsın :2:
birimiz bunu ciddi şekilde ayrılarak çözmeye çalışıyor birimiz de senin dediğin yolla ilişkiye devam ama sınır koyarak...bakalım sonuçlar ne olacak:44:
çok üzücü ve karar vermesi zor bir durum..sevgilerinin eksildiğini düşünmüyorum ama bariz bi çantada keklik durumu var gerçekten galibaama hatayı biz de senin düşündüğün yerlerde bulduk..
durumundan haberdar et mutlaka,merak ederiz
aynen canım ya ben de senin gibi artık fazla üstüne düşmeden hayatıma bakıcam bi süre bakalım neler olacak:44: ev arkadaşımsa diğer seçeneği seçti hayırlısı hepimiz için..gelişmeleri bildirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?