ah şu benim öküz sevgilim..tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

mustafa hocanın tel numarası bir ara istersen bir arkadaşın durumu aynıydı suan düzeldi denemeyle bir sey kaybetmesin bir danis

Son düzenleyen: Moderatör:
yillar uzadikca iliski fazlasiyla yipraniyor.cok benzer bi iliski bende yaşadim 6 yil sürdü.sonuc ayrıldım 1 ay dil döktü barişmadim.7 ay sonra benden gizli yaptigi neler neler ögrendim.benim sevgilim bu olamaz diye inanamiyosun ama oluyormuş.Suan birinci bildigim ilişkini uzun tutmayacaksin.şuan beni benden fazla düşünen bi sevgilim var.ikinci bildigimde bu

Canım bence sende ilgilenme erkekler hep böyle değilmidir zaten birazcık ilgi göstersen kaçacak yer ararlar Belkide artık sevgisi bitmiştir

Herkeste benzer durum var galiba ben hep rest cektin yeri geldi konusmadim yeri geldi ayrildim aylarca konusmadigim oldu birde uzak mesafe iliskisi zaten zorluk var ve erkek tarafinin cevresi berbat nese.. acikcasi ise yariyor dönüyorlar veya uzaktan izliyorlar napmis ne etmis bu kiz diye ama iliskiyi duzeltmek icin henuz bi cabasibi gormedim unarim sizde oyle degildir ztn son durumumda gene ayrildim..nolcak bilmiyorum cok sert ve yuz yuze ayrildim ztn

ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım bu durum beni o kadar yıprattı ve üzdü ki artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapsam onu da bilmiyorum evet belki çok zor ama tek çaremiz daha umursamaz davranmak kıymetimizi bilmiyorlar Allahtan dilerim ki kıymetimizi anlasınlar akılları başlarına gelsin kendine başka uğraşlar bul telefonla fazla uğraşma

8 yıl sonra gelen editt. Hakliymissin arkadaşım evlendim ve hicbirsey değişmedi. Ben bunla napicam diye öyle düşünüyorum 6 yıldır..

8 yıl sonra gelen editt. Hakliymissin arkadaşım evlendim ve hicbirsey değişmedi. Ben bunla napicam diye öyle düşünüyorum 6 yıldır..
Sen ciddi misin, ayrıca bize böyle bir dönüş yaptığın için çok teşekkür ederim, biten ilişkimi gördüm bizim ki evliliğe de gidemedi neyse ki, nasıl suan hayatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…