ah şu benim öküz sevgilim..tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Canım böyle şeyleri duyunca soğuyorum bütün erkeklerden resmen. bazen bu bencillikleri gerçekten katlanılmaz oluyor. ahh canım sen ameliyat olmuşsun kalıp destek olsun dimi ne işi var tatilde. Gözü kara olcaksın işte ya takmıyor mu sende takmıcaksın,, hala mı umursamıyor dönüp gitceksin sevsende.. insan nelere alışıyor anneni babanı kaybedip yine yaşıyorsun, onsuzda yaşarsın 5 6 ay ağlarsın. güçlü olmak gerek işte. Valla burda erkeklerin yaptıklarını okudukça tiksindim erkek soyundan iyice ya kimi hamile eşini aldatır, kimi kaç yıllık sevgilisine sırt çevirir. Biliyorum zor ama işte sende kendini başka şeylere yönelt hayatında köklü değişimler yap mesela. örneğin benim uğruna çabalamam gereken bir amacım olduğunda pek umursamam erkek arkadaşımı yani üzülsemde dayanmak daha kolay oluyor. işte tek sorun o amacı bulup kendini ona vermende. sende bir düşün bakalım neler yapabilirsin. tanısam şu yap bunu yap derdim canım ama malum bilmiyorum. bol şans

Of bu erkeklerrr offfff.. canım şu istemediğin kız arkadaşı meselesi dışında öküzlükleri güvenip merak etmemesi ilgisizliğe doğru ilerlemesi bunun falan bende de hep aynı inan ki ben de napcamı bilmiyorumm..bazen çok katlanılmazken onu sevmekten hiç vazgeçmiyo kalbim, hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama nolcak bilemiyorummmm...

Ama telefon kapatma olayını yapmamalı bence bana sadece o biraz fazla umursuz imajı çizdi, yoksa dedim ya gerisi aynı yaa..

Aslında bence biraz soğuk kalabilsek çok daha iyi sonuçlar elde edebiliriz diye düşünüyorum ama ne yazıkki bunu kendim de yapamıyorum, iyi de dvranmıyorum çok ağır laflar ediyorum hemen sorun çözülsün diye kendimi harap ederek sadece her şeyi daha kötüye götürüyorum.. ama bunun temeli erkeklerin davranışları bunu da çok iyi biliyorum inan ki ben de artık napcam etcem bilemez oldum ve yakında ailelerimz tanışacaktı normalde ama artık eskisi gibi kesinlikle eminim ben bu çocuğu istiyorum çok mutlu olucam diyemiyorum ne yazıkkii

aynı sorunlar bende de var kızlar...peşimden çok koştu,hiç yüz vermedim,bizden bir şey olmaz dedim,ben de inanmıyodum böyle olacağımıza ama biz seninle her engeli aşarız dedi...neyse bi ara başladık,sonra yapamadık,çok sinirli bi anda parlıyo, ben de ayrıldım. 6 gün konuşmadık,ben whatsappta sürekli arkadaşlarımla konuşuyodum bu beni takip etmiş hep,6 günün sonunda yazdı bana sürekli çevrimiçisin,başka biri mi var neden böyle yapıyosun falan :) sonra yeniden başladık,bana çok güvendiği için kıskanmaz oldu beni,ben de tam tersi aşırı kıskanç biriyim çok bunaltmaya başlamıştım onu,sonra hatalarımı anladım,kıskandığımı ona hiç söylemez oldum bu sefer o beni kıskanmaya başladı,ama en son kavgamızda beni çok kırdı üzdü,bu yüzden ayrıldım,her yerden sildim engelledim,ama biliyorum geri döneceğini çünkü bensiz yapamaz o...kızlar sonuç olarak şöyle yapmak lazım 1. vazgeçilmez olduğunu hissettirin,sabredin,özleminizden geberseniz de yazmayın aramayın sormayın,siz çok mutluymuşsunuz izlenimi yaratın,sizin gezdiğinizi tozduğunuzu bi şekilde ona mutlaka işittirin. 2. normal ilişkinize devam ederken bile bazen mesajlarına geç cevap verin,onunla telefonda konuşurken beklemeye alın ya da onun arayacağını önceden biliyosanız hemen yakın arkadaşınızı arayın,o aradığında telefonunuz meşgul olsun,bu küçük şeyler bile onun ilgisini uyandırıyo ve sizin gitme ihtimalinizi aklına getiriyo 3. kıskandığınızı belli etmeyin,çatlasanız da belli etmeyin,ağzından küçücük laflar almaya çalışın belli etmeden... benim tavsiyelerim bunlar kızlar...gerisi size ve sabrınıza kalmış...

Kızlar ben birkac gundur ilgimi azalttim ciddi anlamda. Canim cicim bebegim askim tek bir sevgi kelimesi bile kullanmadim ve sevgiliyle konusur gibi değil de samimi olmadigin bi arkadasla konusur gibi yaptim yani mizacimi o yonde degistirdim. Kiskandirdim onu hatta cok kizdi bana. Her gun geziyorum dedim ufak yalanlar soyledim bugun suraya gittim onceki gun su kisiyle birlikteydim falan. Bi kismi dogru bi kismi yalan ama napiyim artik yalan soylemek zorunda kaldim iliskim icin... O su an arkadaslariyla tatilde benle cok az konusur oldu gitti gideli...ben de onsuz da bi hayatim oldugunu hatta bu siralar cok mutlu oldugumu hissettirdim. Icim kan ağlarken ona karsi cok mutlu rolü yaptim.

Dun ben face e ikimizin icin anısı olan bi foto koydum o da foto hakkinda bana kotu bi yorum yapti. sakayla karisik kizdim ona ve fotografi sildim. Vee dun gece ben uyurken face de ikimizin resmini profil fotografi yapmis... simdi bu ne demek ben yorumlayamadim kizlar ya. Ama sanirim birkac gundur geri çekilme politikam ise yaradi ha ne dersiniz?

Ben de aynen öyle düşünüyorum arkadaşım, benm sevgilim de aynı başta deli gibi peşimden koştu, çok güzel mesajlar atardı falan.. sonra askere gitti bekledim zaten beklentilerim azaldı ama dönüşü için beklentilerimi çok artırmıştım karşılayamadı ve daha az aramaya başladı, ilgiilik sezdim, bu şekilde yapamam dedim inanmaadı hatta dalga geçti ben de çok kıskancım ve farkında onu ne çok sevdiğimin.. ben de farkındayım ama onun güveni arttıkça kıskançlık azaldı aynı hepsi... neyse bu durum daha kötüye gitti ve ben ayrılık kararı aldım, 3 gün anca sabretti :) ama öyle kararlıydım ki arayıp sormadım yazmadım tabi ki ve aramazsa yazmazsa ayrılığa kararlıydım ezmesine izin vermeyecektim.. dank etti sonra.. seçim senin dedim başlarken, aynı devam etceksek hiç başlamayalım ben her türlü üzülüyorum deidm bari sensizliğe üzülürüm... ama bu sefer koca kafasına dank etmiş olamlı ki değişti...

Şimdi daha az ilgilenmeye çalışıyorum ben yazmayınca neden yazmadın bu kadar saat diyo, bugün ne giydin falan diye sormaya başladı tekrar, güven arttıkça sormaz olmuştu..ailemle tatile gittim sakın kısa giyme diye söylendi... bende de hata vardı belki de onların ilgilenmesi için daha mesafeli durmaktan başka çare yok ne yazıkki bundan anlıyorlar sadece..

Canım yalan söylemen ne kadar mantıklı bilemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum.. arkadaşlarıyla tatile gitmesine bile izin veremezdim ben baya kıyamet koparırdm ben duruken burda hı ama iyi yapmışsın koy mesafeni muhakkak işe yarar..

Bence face olayında işe yaramış bile cicim doğru yoldasınn

canım bende böyleydim işte. hemen sorun çözülsün diye konuşurda konuşurdum o susardı bu sefer ben daha çok kızardım. o da daha da sinirlenir hiç konuşmazdı. en iyisi bazı şeyleri zorlamamak galiba artık o kadar yapmıyorum kızsamda iki laf edip susuyorum o geliyor ben öyle yapınca o konuşuyor tabi sabretmek de lazım. Ah cnm ne güzel söylemişsin hislerimiz aynı desene çok istesekte emin olamamak.

gönlü razı olmamış seni üzmeye demek ki canım =) ne güzel

valla hayatım ben nişanlıyım eski konularımdan bellii biz nişanlıyken ara verelim dedi . düşünsene nişanlıyız ve ara verelim diyor ya bir de evlensek böyle mi diyecek resmen 2 hafta konuşmayalım dedi 3 gün boyunca kafayı yedim senin ki gibi ilgisi kesilmiş mesajlar "he ok tm " dan ötesine geçmemeye başlamıştı eski hallerini özlemeye başlamıştım ama ara verelim diyince kabul ettim belki kendine gelir die . evet geldi kendine 3 gün dayanamayıp mesaj attı ben bir hata yaptım kabul et die bende tavrımı koydum ama ona olan sevgimden dayanamadım ve bağışladım inanırmısın şimdi eskisinden daha iyi :) eskisi gibi ilgili meraklı özlüyor :) kısacası onu biraz rahat bırak ara verelim deme ama üstüne gitme önemsemiyormul gibi yap bak nasıl da düzelcek herşey :) yaşlarınız kaç merak ettim ?

canım oncelıkle ınsallah hersey duzelır ve eskısı gıbı olur

sunu anladımkı cogu erkek aynı durumda benım sevgılımde arada odunlukları oluyor , bızım ılıskımz ılk başladığından berı bıraz cetrefıllı gectı aslında suan cok sukur durulduk arkadaş cevremızden sureklı bı müdahaleler oldu , anlıcanız bırlıkte olmamız ıcın elden gelenler yapıldı tabı bazen bende bu durumda sevgılıme cok fazla yuklendım guvenmedıgıme kadar herseyı soledım ,o hep evlılıkten bahsederdı ben ıse güven saglamadıgın surece evlılık dusunmeyecegımı falan solerdım ,neyse aradan bı zaman gectı bunun bı kız arkadaşı vardı kız nısanlı ama benımkıne mesaj atıyor , konuşuyorlar falan hele ılk zamanlarda kız bunu her gun arıyordu, gözümle görmesem benımkı arıyor dıyecem o derece, bı gun kızın bı mesajını yakaladım kız benımkıne mesaj atmış napıon nasılsın falan fılan dıye bızde o aralar o kızın konusunu yapmıştık , ben ıstemedıgımı falan solemıstım hata dırek demedım dedımkı dusun benm bole samımı bı erkek arkadaşım olmasına ne dersın dıye guzellıkle gırdım konuya tabı onun dedıgı cevap kesınlıkle ole bısey olamaz , bende o zaman kendımde bu hakkı gordum ve bende o kızla gorusmenı ıstemıyorum falan fılan neyse cok uzattım bızım konuşmamızdan 2-3 gun sonra mesaj atmış bızımkı ıyıyım duşa gırcem dıye mesaj atmış , mesajlaştıkları sırada bıztelde konuşuyoruz kız tamm demıs sonra aradan baya bı zaman gectıkten sonra attığı mesaj daha hala cıkmadınmı cabuk cık bak kotu emellerıne alet edemezsın benı tarzında mesaj atmış ertesı günde ben bu mesajları goruyorum gordugumde kan beynimden sıçradı , hatta o kadar sınırlendımkı olayı ya o ya ben safhasına bıle getırdım .oda tamam konusucam onunla falan dedı ama bızım aramız buz gıbı oldu 3-4 gun bole soğuk soğuk devam eettık ve bı daha o konuyu açmadım ben , neyse aradan baya bı zaman gectı başka bı olay olmuştu buda bana dedıkı bak yıne kıskanmafalan gıbısınden bısey soledı yanlış hatırlamıyorsan kız bayramda mesaj atmış , bende o an senı kısıtlamıyorum ıstedıgınle konusabılırsın özgürsün o gun fazla geldım ustune degınce bızımkının suratı bes karış asıldı ve ondan sonra ılgısıde baya arttı gercı bana gore hala odun ama cok sevıyorum onu yanı erkekler cok tuhaf hem ılgısız olurla ılgı beklerler ılgı görünce sıkılırlar açıkçası ne ıstedıklerını bılmezler oysakı bız bayanların ısteklerı bellıdrı ve o yolda ılerlerız

Son düzenleme:

Aynı taktikler her zaman ise yarıyor yahu aslinda mesele sabredemilmemizde

O kizla o mesajlarini gormezden mi geliyosun yaniiii ??? Aranizin duzelmesine cok sevindm ama ben bu kadarini yapamam iste bi kiz soz konusuysa taktik falan umrumda olmazz ne halin varsa gor der gecerim..bence sen asla o kizla gorusmesine izin verme sevgiliden baska bi arkadasa dustayim yazilir mi bu bir ikincisi kizin mesaji bana cok civik geldiii..

Son düzenleme:

Aynen canim susmayi ogrenmelisin bunlar zamanla oluyor sanirim ben azalta azalta agir laflarimi nir gun tamamen sustum sabrettim ve ustteki mesajlarimi okursan iseyaradi cacanım bu taktik sekmiyor karşıda seven biri varsa... susmana ilgisizligine asla tahammul edemiyorr..

hayır cnm tabıkı goz yumadım yumamda , sadece o bana o sekılde tekrar kıskanma konuşmuyoruz artık onla dıye soleyınce bende o sekılde soledım ,duştayım seklınde deıl duşa gırıyorum sekılınde solemıs ,evet kız cok cıvık cıvık olduğu ıcın bende zaten rahatsız oldum nısanlısıda ayrı bı cıvık nasıl kabulleniyor anlamıyorum umarım bu sefer anlatabılmısımdır ,

Anladım canımcımmm..yani çok da yerinde bir karar alınmış böyle insanlara hayatımızda hiç gerek olmadığını düşünüyorum da ben de kendi de cıvıksa ancak anlaşırlar zaten isabet olmuş

Canım ne güzel sen sabırlıymışsın baya, ben kız mevzularında çıldırıyorum resmen. Fazla üstüne gitmeden rahatsızlığını dile getirip takipte kalmak gerek.yapılması gerekenler ortada işte de insan bazen tutamıyor kendini hele ben

mecbur sabırlı oluyorsun cnm yapılması gereknı yapıp bekleyeceksın artık bende elden geldıgınce sabırlı ve anlamaya calısıyorum onu

mecbur sabırlı oluyorsun cnm yapılması gereknı yapıp bekleyeceksın artık bende elden geldıgınce sabırlı ve anlamaya calısıyorum onu

Haklısın canım, erkeğin üstüne çok gitmek iyi olmuyor ters tepiyor. Kendi haline bırakcaksın. Bu aralar ben de böyle yapıyorum, kendimle kıyaslamak yerine onu anlamaya çalışıyorum. kızsamda bişeye üstelemıyorum susuyorum.

ustune cok gıttıgımde oldu cnm oda bı cozum deıl ortayı bulmak gerekıyor bunuda tecrube ede ede anca bulabılıyoruz malesef

canım ev arkadaşım tekrar barıştı sevgilisiyle onlar da baya bi düzelme oldu açıkcası.yani tabi bambaşka bi adam olmadı ama daha dikkatli artık sevgilisi.

biz de yuvarlanıp gidiyoruz dönem dönem ilgili oluyo ama çoğunlukla öküz.ilgisiz dememin nedeni arayıp sormaması vs değil sürekli arar gün içinde boş bırakmaz hiç telefonumu ama ne biliyim ben seviyorum diye sırf bi çiçek alıp da gelmez gibi.yani aslında basit şeyler.ve bu basit şeyleri inatla yapmamasına sinir oluyorum.

siz ne durumdasınız geç gördüm mesajını kusura bakma:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…