Ah şu cadı kaynanam

Bebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi

Bebegin zayif diye hic dert etme. Kimisi istahli olur kimisi az yer. Ben bebekken o cok az yiyenlerdenmisim. Zayif, kuru, cöp gibiymisim. Ilk cocuk oldugum icinde annem haliyle tecrubesizlikten dolayida uzuluyormus bu duruma. Bi kasik fazla yemis olsam aninda geri cikarirmisim hepsini. Gel gör ki suan ortalama türk standartlarina göre oldukca uzun boyluyum. Annem simdi bosuna dert etmisim diyor. Sen de kafana takma yani. Bos konustuklarinin bi kaniti olsun sana bu aciklama.

Yeri geldiginde de lafini esirgeme. Hak ediyor boyleleri.

Çok zorunda gidiyor ben öğretmenim bakarken evde fazla vakit geçirmezdm bu yüzden çoğu yemeği blmyrm ama hevesliym öğrenmek için çabam var eşim kuru fasulye çok sever dün gelirken yanında fasulye getirmişti bi hava atıyordu oğlum çok sever onun için getirdim yemeği üstüne verdikten sonra sohbete dalışı yanık kokusu. Evi sardı fasulyesi yanmşti o kadar bozuldu ki. Suratı

Ben yapsaydım yemeği yapsaydı her yerde bu konuyu açardı mutlaka

Zamanla takmamayi, görmezden gelmeyi, gerektiği yerde ağzının payını vermeyi ogreneceksin..
Şimdi zor gelir sana zaman zaman zaman..

Benimki kadar karışan olacağını sanmıyorum kadın nasıl korunacağımızı da karışmıştı. Doktorun odasına girip konuşmuştu

Soğusan da konuş bence
Kayınbabam görümceler iyi ama kayınvalide bi tuhaf sırf bu yüzden bi daha oraya gitmeyi düşünmüyorum acaba eşinin ailesiyle görünmeyen var mı bi akıl verin

Back
X