• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah su derdim

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kizlar 5 ay once dogum yaptm ilk defa bekarkenki gunlerim gbi 54 kiloya dusmusken bugun bir arkim geldi hemen kendimi kaybettim .6 dilim pasta,3 porsiyon makarna salatasi,fındık,fıstık ne bulduysam yedim .off nasıl dengelesem... en az 3bin kalori almisimdir bugun. Emziriyorumda ayrica

Bir anda 10 kilo almayacağına göre bundan sonra dikkat edersin.

Bu arada 6 dilim pastayı nasıl aldı için hayret :KK57:

Kardeş bence sen hiç konuşma.
Doğum kilosunu verememiş, üstüne bir de kilo almış bir kadınım.
Hem de doğru düzgün bir şey yiyemeden aldım bu kiloları.
O saydığın şeyleri yesem 200 kiloydum.
O sebeple, benim gibi kadınların asabı bozulmasın bence, yarın biraz fazla hareket et bikaç gün de dikkat et, geçer.

Bi kereyle olmaz bi şeeeeey... tamam azıcık kaçırmışsın ama haftada bir gün istediğini ye zaten. Hiçbi şey yemeden de olmaz ki.

6 dilim pizza,3 porsiyon makarna salatası mı:KK70:
Mide fesadı geçirmediysen ne mutlu sana.

Ye ye süt yapar kuzum diyerek züğürt tesellisini şuraya bırakıyorum:KK5:

Kardeş bence sen hiç konuşma.
Doğum kilosunu verememiş, üstüne bir de kilo almış bir kadınım.
Hem de doğru düzgün bir şey yiyemeden aldım bu kiloları.
O saydığın şeyleri yesem 200 kiloydum.
O sebeple, benim gibi kadınların asabını bozma bence, yarın biraz fazla hareket et bikaç gün de dikkat et, geçer.
Bence oyleyim cnm ilk defa bekarligim gibi oldum o yuzden cok kiymetli tam 18 kilo verdim dogumdan sonra emzirerek o yuzden aklim cikiyor geri alcam diye vicdan azabi cekiyorum suan

Ben yiyorum istee .((. Cok pismanim suan
Uzun sure diyet yaptiginiz icin sanirim. Gozunuz ac kalms resmen. Haftada bir gun ödül gunu yapin. O gun caninizin istedigi seylerden azar azar yiyin. Boylesi daha iyi olur. Mesela bi tane kucufuk cikolata bir dilim pizza gibi. Haftada bir gun yapinca hem vucut onu tolore ediyo hem de gozunuz ac kalmamis oluyor.

Her gün bir ufak çikolata yesen bir oturuşta 6 dilim pastadan iyidir diye düşünüyorum. Gözün dönmüş resmen :D

Back
X