• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah su derdim

Bence oyleyim cnm ilk defa bekarligim gibi oldum o yuzden cok kiymetli tam 18 kilo verdim dogumdan sonra emzirerek o yuzden aklim cikiyor geri alcam diye vicdan azabi cekiyorum suan
Emzirmek işte, bütün iş burada bitiyor.
Benim gibi emzirmeyen kim varsa niyeyse üstüne kilo alıyor birde.
Ama canınızı sıkmayın, pazartesi gününe kadar sebze ağırlıklı beslenin.
Hava çok soğuk değilse bebeğinizle yürüyüşe çıkın.
Düzelmeyecek bir şey yok ortada, azıcık azimle bu durumu nötrlersiniz.
Bir de benden size tavsiye, yanlış anlamıyorsam her şeyden kısıtlıyorsunuz.
Onun yerine, canınızın çektiği şeyden 2 çatal yeme hakkı koyun kendinize.
Pasta mı, içi çatal, börek mi 2 çatal.
Yani gıdalardan uzak durup birden yemek yerine, böyle yaparsanız gözünüz dönmez diye düşünüyorum.
Çünkü her şeyden yiyiyor olacaksınız.

Ayy nasıl bir pastaydı, ben onu merak ettim:confused:

Bu ara çok iştahlıyım maşallah bana, pasta börek ne varsa indiriyorum :kk77:
Güzelse ben de yapayım diyeceğğdim :hamarat:

Emzirmek işte, bütün iş burada bitiyor.
Benim gibi emzirmeyen kim varsa niyeyse üstüne kilo alıyor birde.
Ama canınızı sıkmayın, pazartesi gününe kadar sebze ağırlıklı beslenin.
Hava çok soğuk değilse bebeğinizle yürüyüşe çıkın.
Düzelmeyecek bir şey yok ortada, azıcık azimle bu durumu nötrlersiniz.
Bir de benden size tavsiye, yanlış anlamıyorsam her şeyden kısıtlıyorsunuz.
Onun yerine, canınızın çektiği şeyden 2 çatal yeme hakkı koyun kendinize.
Pasta mı, içi çatal, börek mi 2 çatal.
Yani gıdalardan uzak durup birden yemek yerine, böyle yaparsanız gözünüz dönmez diye düşünüyorum.
Çünkü her şeyden yiyiyor olacaksınız.
Kesinlikle emzirmek ilk dogumumda bende emzirememistim ve rekor kilomdaydim.simdi kim gorse cok sasiriyor hicbir kiyafetim olmuyor .)).yok herseyden yiyorum aslinda ama ben yersem iki catalls kalmiyor .( malesef bir tadina bakarsam hepsini yiyorum

Dert Yok sanırım canınız sıkılmış bir defa yeme ile 10 kg almazsın merak etme

Ayy nasıl bir pastaydı, ben onu merak ettim:confused:

Bu ara çok iştahlıyım maşallah bana, pasta börek ne varsa indiriyorum :kk77:
Güzelse ben de yapayım diyeceğğdim :hamarat:
bildigimiz cikolatali pasta canim hic bir özelligi yok dusundukce canm sıkılıyor.(. 2 gun oncede 3 dilim trilice yedim ama .(

bildigimiz cikolatali pasta canim hic bir özelligi yok dusundukce canm sıkılıyor.(. 2 gun oncede 3 dilim trilice yedim ama .(
Hmm en sevdiğim :dondurma:

Olsun takmayın, kilo mühim değil, emzirirken kalori yakıyoruz, ona sayın ;)
Yiyin gitsin yahu:KK14:

Kizlar 5 ay once dogum yaptm ilk defa bekarkenki gunlerim gbi 54 kiloya dusmusken bugun bir arkim geldi hemen kendimi kaybettim .6 dilim pasta,3 porsiyon makarna salatasi,fındık,fıstık ne bulduysam yedim .off nasıl dengelesem... en az 3bin kalori almisimdir bugun. Emziriyorumda ayrica

ooooooooh yarasın valla..canım emzırırken o kan sekerı varya nasıl düşüyor...normalde bu kadar yemıyorsan eger bence bu kaçamagı sayma bıle..

bende 2,5 aylık anneyken 1.5 porsiyon ıskender 2 künefe çakmıştım.yetmedi kumpir vaffle dondurma gömmüştüm mideye..eşim oyle sasırmıstı kı,yıllardır ılk kez bu kadar cok yedıgını gordum vay be demekkı emzren anneler bu yuzden kılo alıyor dıye... :)

Back
X