• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah şu fobilerim hayatımı mahvetti :((((

İğne fobisi bende de var ve ameliyattan sonra dönemediğim için günde kaç kere bacaklarımdan yaptılar. Ağrıdan ben istedim yapmalarını sürekli sürekli. Sonra ağrılarım bitince iyileşince hop geri geldi iğne korkusu. Görünce tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Görmeye bile dayanamıyorum. :53:

herkese çok teşekkür ederim en azından yalnız olmadığımı biliyorum :)))))
adanada dental diş diye bir yer buldum sedasyonla yapıyorlarmış. pazartesi gideceğim bakalım ne olacak :D

Tesadufe bak :-) bu ay'ın 21 i benim 20 lik dis icin randevum var ayni senin durumun gibi iki taraftan acilip dis alinip dikis atilacak. Fakat ben bu olaydan korkmuyorum defalarca dolgu cekim kanal tedavisi yaptirtim hatta bir cogunuda uyusturmadan yaptirdm. Benim panik atagim var uyusma oldugu zaman ya nefes alamazsam diye dusunuyorum. Simdi mecbur uyusturulacak:-( ..bence bu konuda korkunu yen cunku uyustuktan sonra aci hissetmiyorsun ki disci koltuguna oturmak bile seni heyecanlandirir eminim fakat bana gorede aci nefes alamama hissinin yaninda solda sifir.insallah butun korkularin bir an once son bulur

Back
X