Ah tutar mı?

tutuyor kızlar, zamanında bayağı sağlam canımı yakmış birisine ettiğim ahlar yerini bulmuş ki sevgililer günü gecesinde (ki kendisi şu an nişanlı) aynen şu mesajı yolladı bana
bana her ne kadar beddua ettiysen hepsi tutuyor. ben ne yaptım içime dert oldu artık gecelerden kurtulmak istiyorum (((

kimsenin hakkı hiç kimsede kalmaz derler.. hiç merak etme her insan yaptığı yanlışın bedelini ölmeden mutlaka yaşarmış

insanları bırak benim kendime bile güvenim kalmamıştı ama şimdi dimdik karşılarına çıkabiliyorum . ben değil de bana yaptıkları için onlar utansın Allah bir vicdan azabı versin ki başlarını yastığa huzurla koyamasınlar olurda bir gün akıllarına gelir biz ah almıştık diye de kapımıza gelirlerse de cevabım şu biz kimiz ki sizi affediceğiz bir üst düzey bile değiliz sizi Allah affetsin diyeceğim gerçekten Allah affetsin ama şuda var kul affetmeyince Allah affetmezmiş ne düşüneceğimi bilmiyorum çok karışık bir ruh halim var inanın içimden aramak geliyor ama yapamam olmaz sanki onları takip ediyor herşeyini araştırıyor konumuna düşmek istemiyorum ama durumunuda merak ediyorum kızlar ne olursa olsun kulağınıza geliyo Allah gösteriyo ben yaşadım bunşları ve ben ne zaman eski nişanlımı rüyamda görsem mutlaka bir haberi gelir hala çok sevdiğim için mi bilmem ama Allah bana diyorki haberi geliyor hazırlıklı ol ::44::44:

Kimsenin ahı öbür tarafa kalmıyor ,evet allah gerçekten veriyor böyle sayısız olay var ama önmeli olan o kişinin ben buu yaptım allah bana bunu verdi demesidir.
Yaptığının cezası olduğunu anlamadığı için beterinden beterine koşuyor bazen düşünüyorum ben kimin ahını aldım da bunları çekiyorum diye bir tanıdığımız sen sınavsın demişti,belkide çok haklı .

kul kulan sınavı işallah hepimiz bu kötü günleri atlatırız.

kızlar akşam evdeydim annemler yok evde kardeşimde çıkmıştı tek başımaydım sardım başa sardım başa tam ağlamaktan bıkıp bıraktığım anda telefonum çaldı açtım karşı komşuydu benim nişanımın atılmasına sebep olan arkadaşımı istemeye gelmişler ben sesleri duydum am bakmamıştım meğer onu istemişler beni bukadar mutsuz ederken benim hayallerimi haytımı mahfederken mutlu olmasını kaldıramıyorum gece 2ye /3 e kadar ağladım sabah bütün yüzüm şişti niye böyle oluyoki ben ahım tutacak derken o herşeyi itiraf etmişken onun mutlu olmasını kaldıramıyorum ya sonra benim isteme akşamım geldi aklıma tek tek yaşadıklarım çok kötü ya Rabbim çıkarsın çıkarsın tez zamanda bırakmasın yerde benim yaşadıklarımın aynısı yaşasın aynı acıları duysun inşallah

Ah canım bugünlerde geçecek.. Ben şimdi 4 ay önceki halimi hatırlıyorumda kendime şaşırıyorum zaman herşeyi unutturuyo... Ben de duydum beni mutsuz eden insanların güzel haberlerini beni terk eden insanın kendine kız aramasını falan ... Ama allaha sığınıyorum ve o yavaş yavaş içimi soğutuyor veriyo sabrını... Sen sabrı bırakma kul hakkı bu allah mutlaka sorar hesabını yıllar geçsede sen şahit olursun o ahının tuttuğuna... Dayanmak zor biliyorum ama elden bişey gelmiyo bende hala geceleri ağlayarak uyuyorum hemde öyle böyle ağlamak değil hıçkırarak nefesim kesilircesine ağlıyorum ama dayanıyorum işte...

Sabır ve DUA...

canım benim 1 seneyi geçti her gün rabbime onlarda görsün diye sua ediyorum eminimde görecek ama işte biran önce olsun istiyorum sabrım kalmıyo

kesınlıkle katılıyorum...5 yıl once benı ıstemeyen kaynanama oyle bı ah etmıstım ki simdi ah ah dıye aglıyor ben kıme ne yaptmda bunları yaıyorum dıyor.ee alma mazlumun ahını cıkar aheste ahetse demısler...yalanmı

canım benim.o bence şeytanmış zaten ama sana farkettirmemiş.hiç üzülme seni allah kurtarmış.herşeyde var bir hayır bu devirde yaşanan aşklara hiç inanmıyorum.aşklar bizden önce yaşanmış bitmiş

bence kalpten edilmiş bir AH tutar..yani ben tuttuğunu gördüm..

benim ahım ne zaman tutacak ki benim nişanımın atılmasına sebep olan arkadaşım dediğim yaratık sözlendi eski nişanlım 1,5 sene de nişanlandı ben hala hayatımı bir düzene sokamadım .nasıl olacak bu her gece Allaha yalvarıyorum sen görüyorsun yaptıklarını ben mutlu olmadan olmasın diye ama bak herkes düzenini kurdu tek ben oturtamadım hayatımı düzene şuanda işyerindeyim ama ağlıyorum yaşlar akıyo işte gözümden kabullenmek çok zor herşeyi oysaki onun mutlu olasını o kadar çok isterdim nişan fotoğraflarını gördüm bizim nişan geldi aklıma ne hayal vardı neler yapacaktık Rabbim beter etsin her gece dua ediyorum beter olsunlar diye ahımı koymasın yerde rabbim

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum. Eden bulur. Benim deli gibi sevdiğim insan beni terketmişti. Üstelik defalarca gururumu kırmıştı. Ama ben seviyordum işte. Sonra onun sevgilisi oldu. Çok mutlulardı. Onlar ayrılalı 1 yıldan fazla oluyor. Ama o hala o kızı düşünüyor. Hep onu sayıklıyor. Profilinde görüyorum. Benim çektiklerimi o 2 kat çekiyor. Yani mutlaka hakeden bulur cezasını.

beter olsun arkadasım üzülüpte acıma o acısaydı senin olurdu bukadar sev terk etsin boşver

aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum.
bir yılda yaşlandım ama o hayatına devam ediyor
çok üzülüyorum çok...

iştee inasn biz düzen kuramazken onların rahat olmalarını kabul edemiyorum o döktüğüm göz yaşlarımın hesabını kat kat çeksin kat katt ödesin burda okuyunca ahların tuttuğunu seviniyorum inşallah tutacak benimde ahım

ben de hep tuttuguna inanmisimdir. ama su an pek tutacagini zannetmiyorum ya. adam mutlu,hayatmin icine etmis,uzmus gitmis.
gununu gun ediyor,eglencenin gezilerin haddi hesabi yok. olan bana oldu. cektirsin Rabbim. ben hala toparlanamadm ama o 1 gun aci cekmeden devam etti hayatina. Ilahi adalete guvenim sonsuz kesinlikle.
acisini ben gorururm veya gormem bilemem ama bi seklde ask acisi ceker.

ben de hep tuttuguna inanmisimdir. ama su an pek tutacagini zannetmiyorum ya. adam mutlu,hayatmin icine etmis,uzmus gitmis.
gununu gun ediyor,eglencenin gezilerin haddi hesabi yok. olan bana oldu. cektirsin Rabbim. ben hala toparlanamadm ama o 1 gun aci cekmeden devam etti hayatina. Ilahi adalete guvenim sonsuz kesinlikle.
acisini ben gorururm veya gormem bilemem ama bi seklde ask acisi ceker.

iştee inasn biz düzen kuramazken onların rahat olmalarını kabul edemiyorum o döktüğüm göz yaşlarımın hesabını kat kat çeksin kat katt ödesin burda okuyunca ahların tuttuğunu seviniyorum inşallah tutacak benimde ahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…