- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
İnsanın haksız yere canının yanması haksız yere gözyaşı dökmesini bende bilirim.. çok zor günler yaşadım içimin acısı hala geçmedi ve hala namzlarımdan sonra bile allahım bana yaptıklarını sen biliyosun sen onları bildiğin gibi yap diye dua ediyorum.. Benim hayatımı zindan ettiler insanlara güvenemiyorum bile artık..
kızlar akşam evdeydim annemler yok evde kardeşimde çıkmıştı tek başımaydım sardım başa sardım başa tam ağlamaktan bıkıp bıraktığım anda telefonum çaldı açtım karşı komşuydu benim nişanımın atılmasına sebep olan arkadaşımı istemeye gelmişler ben sesleri duydum am bakmamıştım meğer onu istemişler beni bukadar mutsuz ederken benim hayallerimi haytımı mahfederken mutlu olmasını kaldıramıyorum gece 2ye /3 e kadar ağladım sabah bütün yüzüm şişti niye böyle oluyoki ben ahım tutacak derken o herşeyi itiraf etmişken onun mutlu olmasını kaldıramıyorum ya sonra benim isteme akşamım geldi aklıma tek tek yaşadıklarım çok kötü ya Rabbim çıkarsın çıkarsın tez zamanda bırakmasın yerde benim yaşadıklarımın aynısı yaşasın aynı acıları duysun inşallah
Bunu çok merak ediyorum.ah tutarmi.bundan 3 yil önce nişanliydim evlilik hayelleri kuruyordum nişanlim yurt disindaydi biz severek nişanlanmiştik ve cok seviyorduk herkes hayretle bakardi bize öyle bir sevgiydi ama gün geldi o canini veren nişanlim sudan sebeblerden beni terketti.düşünün artik ne acilarla resmen enkaz etti beni gitti artik kimseye inanmiyorum korkuyorum 6 ay boyunca agladim onurum gururum heryimi yikmis gitmişti .ona hiç bir zman hakkimi helal etmicem genc kizlarimiz bu konuda dikkatli olsunlar.can veren insanlar bir anda seytana dönebiliyor ah ettim ........
benim ahım ne zaman tutacak ki benim nişanımın atılmasına sebep olan arkadaşım dediğim yaratık sözlendi eski nişanlım 1,5 sene de nişanlandı ben hala hayatımı bir düzene sokamadım .nasıl olacak bu her gece Allaha yalvarıyorum sen görüyorsun yaptıklarını ben mutlu olmadan olmasın diye ama bak herkes düzenini kurdu tek ben oturtamadım hayatımı düzene şuanda işyerindeyim ama ağlıyorum yaşlar akıyo işte gözümden kabullenmek çok zor herşeyi oysaki onun mutlu olasını o kadar çok isterdim nişan fotoğraflarını gördüm bizim nişan geldi aklıma ne hayal vardı neler yapacaktık Rabbim beter etsin her gece dua ediyorum beter olsunlar diye ahımı koymasın yerde rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?