onyıl once çok ama çok aşık olmuştum. hayatımdan durduk yere çıkıp gittiğinde henüz 18 imdeydim. o kadar uzulmuş o kadar hayal kırıklığına uğratmıştıki beni "inş evlenemez Yarabbim" diye çoçukca bi ah ettimo zamanlar o 24 ündeydi ben 18. aradan yıllar geçti ve şu an işsiz güçsüz bi halde aylak aylak geziyor bütün işleri ters gitti ve en önemlisi evlenemedi artık onu affettim hakkında hayırlısı olsun diyorum. uzerinden çok zaman geçti ama o ahlarım kalmadı yanında.o benim evlenmeyi istediğim ilk insandı ilk hayal kırıklığım ilk aldanışımdı bana yaşattıkları yanına kalmadı. oyuzden bende inanırım Rabbim kulu kul ile sınar ahlar kalmaz kimsenin yanına
tutmazmı öyle bi tutuyorki 16 yaşında 32 yaşında biriyle nişasnlandım kandırdı beni ve nişanlandık düğün salonu bile tutulmuştu ama bırakıp gitti beni ortada bıraktı aileme onun yüzünden resti çekmiştim çok hastalandım sinir krizleri geçirdim çok kötü günler geçirdim ve tam 7 yıl boyunca 7 ay değil 7 yıl boyunca bi haberini dönmesini bekledim beddualar ettim Allah ıma havale ettim ve 7 yıl sonra facede 1 mesaj (beyfendi ingiltereye kaçmıştı bu arada) seninle konuşmam lazım lütfen sana verdiğim numaraya çağrı at arıycam dedi başımdan kaynar sular döküldü yüzünü sesini bile unutmuştum ve içimi dökmek istedim ve ingiltere numarasından aradı beni en az 30 dk konuştuk ama ben ağlaya ağlaya önceden çok küfür ettim şahsına beni bu duruma getirdiği için ama 7 yıl sonra tek küfür çıkmadı içimden bana dediği şey sana çok büyük bi .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.lik ettim biliyorum ne istersen yapıcam söyle ne istersen istanbula gelicem senle konuşmak istiyorum dedi ne olur ağlama diyo bana küfür et bağır çağır ama bana beddua etme diyo ahların tutuyo arabamla kaza yaptım frenlerim tutmadı fırtına çıktı yatak odamın camı kırıldı üstüme geldi cep telefonum kayboldu diyo anlayacağınız ne olsa benden biliyo 7 yıl sonra ona dediğim tek şey asla istanbula gelme ben seni Allah a havale ettim asla hakkımı helal etmiyorum ve birdahada beni arama dedim beni arayacağını söyledi ama asla bide evlendinmi diye soruyo .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. ya işte kızlar o üzüntülerden kalma ülserim,migrenim var bide sinir tabi
bi tane kız vardı zamanında bana çok kötülükler yaptı,ezmeye çalıştı.. beni delirtti
şuanda da kendi kafayı sıyırmış durumda ben çok şükür süperimm
ben de çok ah ettim..6 yılımı ona verdim..maddi manevi her türlü yardımı yaptım..Bana ne yalanalr söyledi,yeri geldi ailesinin yanında küçük düşürdü,başka kızlarla aldattı..en sonunda da seni istemiyorum deyip yine kendisi terk etti gitti..Allah biliyor..Benim nefretim geçmeyecek bu yüzden hakkımı helal etmiyorum
kızımı çok üzen bir genç vardı, kızları alaya alıp dalgasını geçen ,gönlünü kıran, kızdan kıza koşan, benim kızımı üzdüğü için ben de inşallah belanı buluırsun ,seni allaha havale ediyorum dedim ,bir yıl geçmeden babası kendi evinde tabancayla beynine dayayıp intihar etti posta gazetesinde ve tv'lerde haber oldu.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. intihar mektubuna babası ''ölümümden ailem sorumlu'' diye bir not bırakmış
kimsenin ahı kimsede kalmaz...ben çok inanırım bi insanın hakkını yiyen ahını alan hakettiğini bulur..
Aynen katılıyorum.Buna çok inanıyorum bende.
ben bugüne kadar hep Allaha havale ettim, taki düne kadar... adını duymak bile yetiyor ona olan nefretimin bi kat artmasına...
okadar çok ağladımki, beni üzen ailesine ve ona beddua ettim, ama sonra pişman oldum....
onları Allaha havale ediyorum....
Bugün aldığım iki habere göre ah öyle bir çıkıyorki ama eğer haklıysan, gerçekten mazlumsan acısı çok feci çıkıyor ve o bedduaya şahit de olmuştum ama kadın gerçekten çok büyük bir haksızlığa uğratıldı ve bu olay 2002 de olmuştu 9 yıl sonra oldu gerçi öncesinde de her şeyi allak bullak olmuştu ama en büyük acı bugün duyduğum şey olsa gerek yine de çok üzüldüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?