canım benim:)) bence de hak ediyorlar kincilik değil ama ettiklerini de bulsunlar bulsunlarki bir daha can acıtmasınlar
Ben hiç beddua etmedim. Hep dedim eden bulur dünyası herkes hak ettiğini alır diye. Şükürler olsun hiç yanılmadım. Beni üzenler hep pişman oldular ve başlarına aynısı geldi. Allah herkese hakkını verir. Takmayın kafanıza.
benimde çok yakın bir arkadaşım vardı aynı zamanlarda ikimizde birileriyle çıkmaya başlamıştık biz nişanlandık ama onlar hep kavga gürültü kayınvalidem kayınpederim jaynım üstüme titrerdi nişanlımda aynı ama arkadaşım bunları çekemedi hocalara gitmiş ayırmak soğutmak için beni hasta etmek için ben yataklara düşünce anlaşıldı herşey ve hatta kayınvalidemlere kadar gidip psikolojik hasta olduğumu hastalıklı olduğumu söylemiş nişanlım senden soğudum dedi sadece başka birşey çıkmadı ağzında oda telefonda yüzyüze bile değil kayınpederim nişanlıkları almaya geldiğinde hem kaynım hemde kayınpederim ağladılar kısmet bukadarmış dendi sadece sonra arkadaşım ailece görüştüğümüz komşuya gidip o hasta sizide uyarıyorum onlarla görüşmeyin demiş Allahıma havale ettim kimin parmağı varsa çok ahda ettim bedduada Rabbim banada göstersin eğer ki o çok üstüme titreyen kayınvalideminde parmağı varsa Allah onada öyle bitr gelin versinki beni mumla arasın benim kapıma gelip af dilensinler Rabbim banada göstersin o 25 senede yaptıkarı kariyerleri sönsün bitsinde benim ahımı hep enselerinde hissetsinler arkadaşımda bir ömür mutlu olmasın meğer nişanlımda gözü varmış bizi ayırıp kendi evlenicekmiş düğünümme 3 ay kala ayrıldık bizde evimiz tutulmuştu salon nikah memuru ama herkes ahımı ensesinde hissetsin en ufak birşeyde rabbimde göstersin bize 50 yaşındaki annemi ağlattı arkadaşım annesi vefat edince annem 4 senedir annelik yapıyordu mükafatı buymuş demek ama Allhım yanlarına bırakmasın o beni nası yatağa düşürdüyse kendide düşsün en muıtlu günlerinde acıyla uyansın bir sabah Allhım en çok istediğyle sevdiğiyle sınasın onuda bir gram haklkım helal değil derman diye benim kapıma gelsinler inşşş
ve bütün bunları yapan arkadaşım alt katımda oturuyor gece yarıları gülüşmeleri kahkahaları apartmandakileride kendi tarafına çekti hi birşey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir halde Allahım süründüğünü göstersin bana inşşş telefonla konuşurken görünce içim nasıl yanıyo aca benim aşkımlamı konuşuyor diye mart ayında ayrıldık hala atamadım hala çok seviyorum dönse hemen kabul ederim belkide bir taraftanda dönmesin istiyorum bunca şeyden sonra nasıl dönerim nasıl aşkım der nasıl yatarım nasıl sarılırım o kadar kötüyüm ki rabbimden hep sabır diliyorum sadece sabır kendimi dualarla yakata tutuyorum ve birgün ettiklerini buşlucaklar buna inanıyorum ahım kalmasın yanlarına eğerde nişanlımda isteyerk yaptıysa bunları bir ömür mutlu olasın yüzü gülmesin...
benimde çok yakın bir arkadaşım vardı aynı zamanlarda ikimizde birileriyle çıkmaya başlamıştık biz nişanlandık ama onlar hep kavga gürültü kayınvalidem kayınpederim jaynım üstüme titrerdi nişanlımda aynı ama arkadaşım bunları çekemedi hocalara gitmiş ayırmak soğutmak için beni hasta etmek için ben yataklara düşünce anlaşıldı herşey ve hatta kayınvalidemlere kadar gidip psikolojik hasta olduğumu hastalıklı olduğumu söylemiş nişanlım senden soğudum dedi sadece başka birşey çıkmadı ağzında oda telefonda yüzyüze bile değil kayınpederim nişanlıkları almaya geldiğinde hem kaynım hemde kayınpederim ağladılar kısmet bukadarmış dendi sadece sonra arkadaşım ailece görüştüğümüz komşuya gidip o hasta sizide uyarıyorum onlarla görüşmeyin demiş Allahıma havale ettim kimin parmağı varsa çok ahda ettim bedduada Rabbim banada göstersin eğer ki o çok üstüme titreyen kayınvalideminde parmağı varsa Allah onada öyle bitr gelin versinki beni mumla arasın benim kapıma gelip af dilensinler Rabbim banada göstersin o 25 senede yaptıkarı kariyerleri sönsün bitsinde benim ahımı hep enselerinde hissetsinler arkadaşımda bir ömür mutlu olmasın meğer nişanlımda gözü varmış bizi ayırıp kendi evlenicekmiş düğünümme 3 ay kala ayrıldık bizde evimiz tutulmuştu salon nikah memuru ama herkes ahımı ensesinde hissetsin en ufak birşeyde rabbimde göstersin bize 50 yaşındaki annemi ağlattı arkadaşım annesi vefat edince annem 4 senedir annelik yapıyordu mükafatı buymuş demek ama Allhım yanlarına bırakmasın o beni nası yatağa düşürdüyse kendide düşsün en muıtlu günlerinde acıyla uyansın bir sabah Allhım en çok istediğyle sevdiğiyle sınasın onuda bir gram haklkım helal değil derman diye benim kapıma gelsinler inşşş
Düşmanıma bile hakkımı helal ederim.Yüce yaradan yapılan haksızlıkları görüyor zaten kimsenin yanına bırakmaz.Allah'a havale etmek en güzeli.Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
6 ay sonra anlatmak istiyorum ben bu olaydan ders çikardim .okadar büyük bir boşluga düştümki nette gezinirken bazi medyumlarin sitelerine girdim sonra orda nişanlilari kavuşturmak diye bişeyler yaziyordu ismini vermeyi cok isterdim ama yasak biliyorum.o medyum la msn canli görüştük ve bana size büyü yapmişler dedi pek çok bazi şeyleri atti tuttu sanirim sarlatanin biri büyüyü bozacani herşeyin yoluna gireni söyledi ve ben inandim çunku cok güçsüzdüm benim bi nevi o halimden faydalandi arkadaslar .ben para talep etti 2 milyar veremicemi soyleyince 1.5 milyar istedi veremicemi soyleyince dedi bana sadece malzeme parasini gonder kanim kaynadi siz birlesin vb sozlerle kandirdi beni simdi olsa inanmazdim ama dedim gibi o halimi kullandi resmen donucek yine mutlu olucaniz felan sonra bana 7 tane muska gonderdi biseyler bi tarifler felanuzerinizdeki buyu kalksin diye yaptim 3 dedi 6 ay gecti hic birsey olmadi .ustelik ne tlf cikti ne msn o medyum allah in dan bulur dilerim ve ustelik en son aradimda kendisi cikti tlf na bana dediki ben kiziyim kendisi yok gelince arar felan fistik iste.sonra aramadim lanet olsun dedim artikdiyecegim dikkatli olun arkadaslar bu insanlarin dini kullanarak bizlerin gucsuz anlarindan faydalanmak istemelerini engelleyelim prim vermeyelim benim yaptim cok yanlisti ama icim yaniyordu .oan yaptim yanlisgi anlayamadim kendisi hala nette medyumum diye dolaniyor bi bayan hoca ustelik kasi gozu alinmis karacarsafli yazik .cok uzun oldu sanirim bu bana bir ders oldu istiyorumki sizlerede ibret olsun ......
Ödül de ceza da bu dünyada bana göre. O yüzden evet.
Başımıza gelen ufak şanssızlıklar bile önceden yaptığımız kötü şeylerin bedelleri bence.
canının çok acıdığı kesin.. varolan güvenin bir anda sarsılması kolay değil..
Allahım senin yaşadıklarını, hissettiklerini bilir.. Herşeyi onun takdirine bırak
Sen duanı eksik etme,dayanma gücünü kendinde muhakkak bulacaksındır..
canım çok yanmış olsa dahi, hiç kimseye beddua etmedim..Yukardaki varken,bana ne hacet..
er yada geç muhakkak ki insanlar ektiklerini biçiyor..
Bende tuttuğuna inanıyorum..Ben etmiştim ve tuttu ama canım çok yanmıştı kayınvalidem yüzünden boşanma aşamasına gelmiştik..Hiç doğru bişey değil ama insan nefsine yenik düşüyor bazen..
tutar hemde öyle bir tutar ki adamını attan indirip eşeğe bindirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?