Ah tutar mı?

aynisi benim basimada geldi bugun benim icin oluyorum canimi iste vereyim diyen insanin gercek yuzunu gordum allahtanki kurtuldum allahindan bulsun 1 yilimi aldi ne diyim bilemiyorum cok zor yani :gitme:

çok benzer şeyler yaşamışız canım seni çok iyi anlıyorum insanın canı çok acıyor
bende ah ediyorum canımı yakanların canı daha fazlasıyla yansın.Rabbimin adaleti şaşmaz bir bir sorar hepsini..Allah bildiği gibi yapsın inşallah:Saruboceq:

er yada geççç kimseninn yaptığıı yanına kalmıoo merak etme güselimm.haklıysann öle bi tutuokii

Benim ahım tutar kesinlike...Kalbim temizdir,içim dışım birdir.Kimse için kötülük düşünmem.Hainlik yapan ,kompleksli insanlar çevremde dolanıp,akıllarınca bana zarar vermeye kalkışsa- ki bu aşamaya getirtmem kimseyi- en basitinden dedikodu yapsalar ve bu kulağıma gelse öyle bir ah ederim ki...Asla kurtulamazlar.:jeyyar: Ee,onlar da hırslarından arınıp ,kalplarindeki irini boşaltsınlar !..laelaelaelaelae

ah kesınlıkle tutar..
ama ben artık ah etmek yerıne Allaha havale edip..bana yaptıklarını kafama takmamaya calısıyorum açıkcası...
ancak şu varkı başlarına gelınce demıyorlar ;Aaa neden boyle acaba bı dusunelım demek yok.. sadece Allaha isyan ediyorlar oda enteresan tabi..

Ah eden mazlumsa yani üzülense kesin tutar. Genç yasıma ragmen arkama baktıgımda beni kınayan bana kusur bulanlar arkamdan konuşanlar hep benden daha zor durumlara düştüler.ama 3 gün ama 5 ay ama 10 yıl. bu süreyi Allahın takdirine kalmış. ama nacizane tavsiyem beddua etmeyin kimseye, bazen dönüp dolaşıp size geri dönebilir. en güzeli Allaha havale etmek. ilahi takdire güvenmek.

Rabbim benim çektiğim acıyı bilir ahda ediyorum bedduada tutar yada tutmaz elbet bi cezaları vardır benim çektiklerim inşallah karşılıksız kalmaz ben murtlu o ömür boyu mutsuz olsun benim sevgime muhtaç olsun inşallah ....

kesinlikle tutuyo.bunu deneyen ve gören biriyim.ama çok pişmanım böyle bişey yaptığıma.birdaha asla kızgınlıkla sevdiğim adama ah etmicem.çünkü ufacık bi kavgada kalktım ah ettim ve o gece çok büyük bi kaza atlattıkendimi sorumlu tuttum hep,abisi ölüyodu ölümden döndükimseye ah etmeyin allahından bulsun deyin

tutmaz olurmu hiç,haklının hakkını savunan bir güç ,bir sistem olmasa kötülerle başedirlirmiydi hiç...yeter ki beklemeyi bil,kul acele eder,hemen ettiğini çeksin ister ...ama allah sabırlıdır vaktini bekler...unutmak bize özgü bişeydir,rabbim bilir zamanını vaktini....

Son düzenleme:
Bana yanlış yapana beddua etmem biletini keserim hep Allah'a havale ederim...

ah etmek değilde allaha havale etmek lazım en doğru kararı haklıyı haksızı rabbım bılıyo ve ona göre veriyo cezasını bazen ben cennetınde cehennemınde bu dunyada olduğunu düşünüyorum yaptığımız hataların bedelini bu dünyada ödüyoruz

katılıyorum.....:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…