Ah tutar mı?

benim ahım çok tutar
kimseye ah etmem beddua etmem
ama canımı yakana en zayıf noktasından neyi çok istiyosa allahım onu ona verme derim
kimse kimsenin canını yakmazsa bedduada almaz

Bi keresinde çok büyük beddua etmiştim.. Tuttu da.. Bu seferde üzüldüm ama

Ahın tutup tutmamasından ziyade ah etmemek bazen gerçekten sabır ister ama en iyisi Allah'a havale ettim, deyip geçmektir. Çünkü hiç şüphen olmasın ki O en iyisini bilir ve yapar.

Ben sadece birine beddua ettim hayatımda, canımı çok yakmıştı ama sonra da üzülmüştüm tutup tutmadığını bilmememe rağmen. Allah'a havale eder, geçerim.

Hanımın çiftliğinden bir örnek...

Büyük konuşmamak lazım döner dolaşır belki bizi bulur...

İnşallah şöyle olur inşallah böyle olur diye çok derdim..

Baktım ki tek mutlu olamayan benim o yüzden herkes ne suç işlediyse öteki dünyada hesabını görsün..

Kandiliniz kutlu olsun ...

hemde öyle bir tutarkiiiiiiiii nerden geldiğin anlamazsın

Karşı tarafta sana ettiğini farz et o zaman bir o sana bir sen ona ...
Sen etme ki karşı tarafta sana etmesin.

Allah bildiği gibi yapsın diyebilmeli ((
Alma mazlumun ahını çıkar aheste ..en güzel cümle aslında...

Bu gün bir kez daha anladım içten istemek yeterliymiş alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :))))

ben her gece yatıp kalkıp beddua ediyorum
bugün mübarek cuma saati okadar çok beeddua ettimki
oysa ben hayatta hiçkimseye beddua etmemiştim

bende çok beddua ettim ama şuan allahıma bırakıyorum.çoook canımı yaktı...Allahım onu bildiği gibi yapsın inş.

evet tutuyor.
allah var insanlar bana kötülük yapsalar da bi yere kadar suçlamaya çalışmam, kişiliklerine verir geçiştiririm.
şimdiye kadar tek büyük bir ah ettim;
o da beni sağlık problemim yüzünden 1 gün okula gidemediğimde stajdan bırakan hocama, üstelik devamsızlık hakkım olduğu halde!
o kadar büyük haksızlık yaptı ki bana onun yüzünden ilk gireceğim tusu kaçırıcam, bütün arkadaşlarım girerken ben onların sınava girişlerini izlemek zorunda kalıcam ve 6 ay daha fazla çalışmak zorunda kalıcam. o arada kazanıcağım parayı geçtim, sevgilimle olan evliliğimi ertelemek zorunda kalıcam. belki istediğim bölüm açılmayabilir nisan tusunda o zaman bi 6 ay daha çalışmak zorunda kalıcam o kadar çok şey var kiiii...
ama duydum ki ayağını kırmış! diyordum ki allahım nolur bir sağlık problemi olsun işkence içinde gelsin işine, o hastalığı yüzünden de haksızlığa uğrasın aynı benim gibi!!
ve oldu da!! inş daha da beter olur!!

bir diğeri de çoook yakın arkadaşlarım bir organizasyon vardı bir haftasonu, bana haber bile vermeden toplaşıp ona gitceklerdi, o kadar alınmıştım ki, gidemesinler diye ah etmiştim, sonra içlerinden birisinin babannesi pankreas kanserinden vefat etti, gidemediler, ama buna çok üzüldüm benim yüzümden olduğunu düşünmüyorum ama yine de kötü hissettim ya, bundan sonra hak etseler de ah etmicem ama benim manyak hocaya hiç bir zaman bitirmicem ah etmemi, yaptığı haksızlık burnundan fitil fitil gelsin inşallaah!!

hayatımda sadece bi kişi için beddua ettim, sadece benim hissettiklerimin aynısını hissetsin istiyorum başka bişey için deil, sağlıklı olsun zengin olsun ama bu hissettiklerimi yaşamadan da ölmesin :106:

bende birine ah etmiştim.hemde hergün etmiştim çünkü beni ve ailemi çok üzmüştü.ahım tuttu ama şimdi keşke etmeseydim sadece Allah'a havale etseymişim diyorum

2 yıl uykudan uyanıp ağladığım, bana çok kötü şeyler yaşatan o ş....'e öyle bir ah ettim ki yazsam korkarsınız.. hala yüzünde o iğrenç sırıtış.. tutmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…