Ah tutar mı?

hakli ah kesinlikle tutar en guzeli Allah'a birakmak en guzelini Allah yapar . sen uzme canini degmez emin ol sana cektirdigi acilar ve uzuntuleri aynen kendisinide cekicek unutmayalim yapana bir yapan bulunurmus ...

Ahh tutmazmı tutar tabiki
Canım öyle yandıki halada bir yanım eksik onların yüzünden
Namusuma dil uzattılar , aileme hakaret ettiler babamı sokak ortasında dövdüler ,abimi bıçakladılar bir benim canımımı hepimiziz canını yaktılar çıkmıyormu
Evlendi karısı çocugu bırakıp gitmiş ''babasından hayır görmedim bundanda görmem diye '' hala bir baltaya sap olamadı ........
Bekliyorum benden helallik istemeden Mevlam canlarını almasın

Ah tutuyor kızlar.kalbınızı bozmayın allaha sıĞının yeter kı..emın olun

Son düzenleme:
bundan 3 hafta önce biri bana intizar verdi kötükedihüso benim sevgilimi karıştırarak hemde salak.okuduğum şehirde bi ablamız vardı onunda eşi herşey çok iidi ablamız bunalımlardaydı bize gelip giderlerdi bizde onlara sırf kadını yalnız bırakmamak için çünkü çok bunalmıştı herşeyden..eşide ii davranıodu..gerçi bana resmen sulanıodu ama toz kondurmuodum :mymeka: bigün bi olay yaşadık direk sölediği kelime inşallah sevgilinle ayrılırsın onunla evlenemezsin die :mymeka: gerizekalı inş tutmaz bu ahı kötükedihüso çünkü ortada bişi yok ne karıştırıon sevgilimi kaydirigubbakcemile ayy hatırladım yine sinirlendim aşkımada anlatamadım bu olayı anlatılacak bi tarafıda yok mafoldumben offff

Son düzenleme:
Bencede Çıkar arkadaŞlar Çıkmazmı hı. O acıların bedelı
Şu ablacıĞımın yaŞadıkları ve cıĞerlerlerının acısını bır bılsenız hep ah dıyo ahhh
rabbım bu acıları karŞılıksız bırakırmı hıÇ ve ablam allaha havale ettım tek sÖzÜm bu dıyo.
Benımde tek dıleĞım annem ve ablamın ayaĞına kapanmadan ablamın kaynanna ve gÖrÜmcesı can vermesınler kÖtÜ bır hastalıktan demıyorum sadece yalvarıp af dılesınler o duruma gelsınler
ÇÜnkÜ atmadıkları ıftıra sÖlemedıklerı laf kalmadı haksız yere hemde en aĞır ıftıralar ve kÖtÜ sÖzler
bunlar karŞılıksız kalmaz elbet
yÜce rabbım herkesı bıldıĞı gıbı yapsın ama
alma mazlumun ahını demıŞler
zaman herŞeyın ılacı

öyle bir ödüyorsunuzki onları, bn zamanında sevgililerimde normal erkek arkadaşlarımla görüşmüştüm aynısı şimdi bnm başıma geldi,bnm sevgilim görüştü,
ayrıca bir yıl önce yaptığm bir hata bir yıl sonra aynı ay, aynı şeklde başıma geldi bişe yaparken iki kes düşünün

yürekten edilen ah lar kesinlikle tutar bende ediyorum Rabbim kabul etsin ve inşallah bana o günleri göstersin.canımı çok acıttılar hemde haksız yere!!!klava:

Rabbim sorsun ne diyeyim.o bilir en doğrusunu.......:Saruboceq:

bende ahın tuttuğunu biliyorum hemde çok yakınen. Ben dah beş yaşındayken annem o zamanlar babaannemle birlikte oturuyormuş. Kayınvalidesi iyi olsa da çok dedikoducu ve yalancı biriymiş ben hayal meyal hayırlıyorum. Birgün Anadolu yakasında oturan babamların evinden karşı yakada oturan kızına gideceğini birkaç gün kalacağını söylemiş anneme birazda onşarda kalayım özledim kızım demiş gayet iyi bi şekilde. Annem tamam anne demiş. Meğer babaannem Mersin'deki kızına gitmiş ve gelin beni istemiyor, hakaret ediyor kovdu beni gibi şeyler söylemiş tabii bu annemin kulağına gelmiş ve çok üzülmüş hiçbirşey yokken ortada.. Annem o sinirle cenazeb gelsin inşallah demiş ve 1 haftaya kalmamış cenazesini getirmişler en çokta annem üzülmüi elbette o an çok sinirlenmiş ve gerçek olacağı aklıma bile gelmezdi günlerce kendime gelemedim der hep. Eğer siz haklıysanız muhakkak o ah çıkıyor ahım çıktığı oldu.Ama yine de en iyisi Allah'a havale etmekte o an insan düşünemiyor.

dua adı altında ettiğim ahım tuttu,eden buldu daha doğrusu.. ah etmemek lazım ama..döner dolaşır edeni bulur

ah haklıysan tutar canım haksızsan tutmaz...ben kolay ah etmem iyi bişey değildir çünkü allah korusun ...ama canım yanmışta ah etmişsem mutlaka tutar o yüzden korkarım kendimden ...sen yinede etme allahtan bulsun de yeter...

Canım bunun birde Allah katı var
o görmüşse yapılanları
sen beddua etmesende o ah onu tutar
derler genç kızlar, dulların ahı hepsinden önce tutar
ama gönlünü ferah tut tatlım
hayat kimse için üzülmeye değmez
değecek insanlarda ağlatmaz zaten
mutlu kal

bence eski sevgilin ya sorumluluklardan kaçtığı için yada başka kız için seni terketmiş belli.Onunla evlenmediğin için sevinmelisin bence.Onun en büyük cezası senden yoksun kalmak zaten.Umarım hayat sana istediklerini verir...Ayrıca ah kesinlikle tutar ben hayatımda kime beddua ettiysem tuttu.

ah etmekde bir nevi allaha havale etmekdir sonucta kendin gidipde birsey yapmıyorsun gene basına kotu birsey gelicekse onu allah yapıyor.. ben inanıyorum ah tutuyor sonucta kul hakkı hicbir sekilde odenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…