​oo canım sen gördün mü o büyük günü.ilahi adalet işledi haben beddua etmedim
çok kırıldım çok üzüldüm allaha havale ettim sustum içim bin parça oldu da beddua etmedim
ahım tuttu ama
çok kötü hemde
ilahi adelet işte
bu kadarını böyle kısa sürede beklemiyordum
dondum kaldım resmen
bişi diyemedim
siz siz olun sakın kimseye haksız yere acı çektirmeyin
ah eder
ki tutar zaten
tutuyorda
kesinlikle tutuyor. bundan 3 sene önce üniversiteden biriyle çıkıyordum üç kez ayrıldı ve tekrar barıştık diyebilirim benimde cahilliğime denk geldi aslında. sonradan öğrendimki aslında başka bir sevgilisi varmış ve benimle sadece zaman geçirmiş. aynı şehirde olmadığımız için dikkatimi çeken dahi bir şey olmamıştı. en son ayrıldığımızda ve olanları öğrendiğimde beddua etmiştim canım çok yanmıştı ah etmiştim. bi daha haber almadım ondan. aradan bir kaç ay geçtikten sonra beddua etmenin kötü olduğunu düşünerek tövbe ettim o günden beri kimseye asla beddua etmedim. ancak öğrendimki sonradan ben bedduamı geri almak istediğimden bir kaç hafta sonra trafik kazası geçirmiş uçurumdan yuvarlanmış ve yanındaki arkadaşı ölmüş kendisine hiç bişey olmamış ama psikolojisi çok bozulmuş. hatta bugünlerde de haberini aldım geceleri uyuyamıyormuş 3 harfliler gördüğünü söylüyormuş. hayatında kimse yokmuş ve gördüğü herkese sarıyormuş ve beni soruyormuş ortak arkadaşımıza hala görüşüp görüşmediğimizi
kesinlikleee...en önemlisi de dille değilde yürekten edilen ah zaten canın yanınca hissediyorsun. en güzeli Allaha havale etmek.senin ahın baya baya çıkmıs tatlım yaa
Ah tutar.
Gerçekten canın yandıysa suçun yokken , o an ki acı kat kat döner karşıdakine.
Beddua etmeye gerek yoktur.
Ben bundan yıllar önce 1 kere ah ettim . Ve başına gelince karşımdakinin korktum.
Ah etmedim bi daha nolur nolmazz
7 yılımı onu bekleyerek gcrdm beni çok severdı hep evlenecegımız sölerdi bütün sıkıntılarım bitsin gelip seni istycem evlenecez derdi okulunu bekledm askerlığını bekledım iş bulmasını bekledm ve sonunda aileme söledim senı sevıorum senı almaktan başka gayem yok dıyen adam bırden bıre değişti hemde ne değişme ne oldugunu anlaamdım bıle bana 1 hafta önce senı sevıorum demıstı bırden senden sıkıldım ben atesitim dinimde değiştirmeyi düşünmüorum bır kadına bağlı kalamam sende daha fazla uzulme dedi pek öle dinle işi olmazdı ama demezdı hiç ben inkarcıyım diye ama ne olursa olsun sevıordum ben onu ağladm canım yandı yyeri geldi yalvardım bu yasıma kadar bekledm senı dedım dinlemedi nasıl olduysa ınsafı kurudu cevap bile vermıyor bana bende cok buyuk ah ettım en son mesajdada beddua ettm ama napim canm yandı bütün cevrem onu bılıo bekledgmı bılıo bana onu soracaklar ne yaptnz dıecekler dıe kimseyle görüşmek bile istemıorum
dilerim allahtan benden af dilemeden hiç bir işi rast gtmesın aşk sevgi huzur kapısından geçmesin her belada adımı sayıklasın canım cok yanıor hemde cok neler sölüorum neler gecıo içimden sabahları acyla kalkıyorum yaşamak cok zor gelıo dilerim allah onun ruhuna öyle bir acı verrki bana yasattığı azapla dertle ıslah olur allaha döner inşallah ellerini açıp yalvarr allaha benı bu acımdan kurtar diye bana yaşattığı dertle ıslah olur inş
Ah tutar.
Gerçekten canın yandıysa suçun yokken , o an ki acı kat kat döner karşıdakine.
Beddua etmeye gerek yoktur.
Ben bundan yıllar önce 1 kere ah ettim . Ve başına gelince karşımdakinin korktum.
Ah etmedim bi daha nolur nolmazz
yeni mi ayrıldınız canım?...
Allah yanına bırakmasın yaptıklarını canını ne kadar da acıtmış
​Allah dayanma gücü versin canım.2 hafta oluo ama ben bende deilim
Ah etmekle beddua etmek aynı şey değil ki. Ah demek acı çekmek canının yanması demek, biri seni çok üzdü diye sitem etmektir. Sözle değil yürekten olur zaten ah. İçin çok yanmıştır, çok üzülmüşsündür. Ben dedim ki çok canımı yaktı inşallah karşılığını alır ve bunun beni üzdüğünden dolayı olduğunu anlar. İnşallah tutar bilemiyorum tek tesellim bu. Şu an için dışardan gayet mutlu ve başkasına aşık görünüyor ama.
Ben onu herseyi gören bilen Allah'a havale ediyorum.
Nasıl benim içim yanıyor hergün mahfoluyorum Allahımda aynısını ona çektirsin.
Beni bitirdi tüketti.
benide birisi senn gibi tüketti 30 vakit beddua ediyorum bazende allaha havale ediyorum.Ama allahın adaleti şaşmaz elbet herkes yasattıklarını yasayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?