ah tutar mı ?

​oo canım sen gördün mü o büyük günü.ilahi adalet işledi ha

senin ahın baya baya çıkmıs tatlım yaa

çok inanıyorum buna.başıma gelen her kötü şeyi de birinin ahı yüzünden olduğunu düşünürüm hep.bende birisi için sürekli bensiz mutlu olamasın diyorum umarım öyle olur :)

hiç şüphen olmasın mazlumla Allah arasında perde olmaz Allah yarına bırakır yanına bırakmaz canım bu konuda hadisler bile var "incittiğiniz insanın ve kırdığınız gönülün bedduasından korkun...! " (hadis-i Şerif) sen sabırlı ol bekle kuşum ...

7 yılımı onu bekleyerek gcrdm beni çok severdı hep evlenecegımız sölerdi bütün sıkıntılarım bitsin gelip seni istycem evlenecez derdi okulunu bekledm askerlığını bekledım iş bulmasını bekledm ve sonunda aileme söledim senı sevıorum senı almaktan başka gayem yok dıyen adam bırden bıre değişti hemde ne değişme ne oldugunu anlaamdım bıle bana 1 hafta önce senı sevıorum demıstı bırden senden sıkıldım ben atesitim dinimde değiştirmeyi düşünmüorum bır kadına bağlı kalamam sende daha fazla uzulme dedi pek öle dinle işi olmazdı ama demezdı hiç ben inkarcıyım diye ama ne olursa olsun sevıordum ben onu ağladm canım yandı yyeri geldi yalvardım bu yasıma kadar bekledm senı dedım dinlemedi nasıl olduysa ınsafı kurudu cevap bile vermıyor bana bende cok buyuk ah ettım en son mesajdada beddua ettm ama napim canm yandı bütün cevrem onu bılıo bekledgmı bılıo bana onu soracaklar ne yaptnz dıecekler dıe kimseyle görüşmek bile istemıorum

dilerim allahtan benden af dilemeden hiç bir işi rast gtmesın aşk sevgi huzur kapısından geçmesin her belada adımı sayıklasın canım cok yanıor hemde cok neler sölüorum neler gecıo içimden sabahları acyla kalkıyorum yaşamak cok zor gelıo dilerim allah onun ruhuna öyle bir acı verrki bana yasattığı azapla dertle ıslah olur allaha döner inşallah ellerini açıp yalvarr allaha benı bu acımdan kurtar diye bana yaşattığı dertle ıslah olur inş

Ah tutar.
Gerçekten canın yandıysa suçun yokken , o an ki acı kat kat döner karşıdakine.
Beddua etmeye gerek yoktur.
Ben bundan yıllar önce 1 kere ah ettim . Ve başına gelince karşımdakinin korktum.
Ah etmedim bi daha nolur nolmazz

onun cannının benden beter yandgını görmek istyrm bende görürüm inş cok yakın zamanda

yeni mi ayrıldınız canım?...
Allah yanına bırakmasın yaptıklarını canını ne kadar da acıtmış

İnşallah canım inşallah acı çektirenler aynı acılarla sınanırlar.
Birinin hiç yokken canını yakmak;hele hele o kişi için herseyi yapmısken onun kalkıp günahına girmesi çok acı ..dilden bedduada ahda dökülüyor ister istemez

valla tutsun artık bi zahmet. 8 buçuk aydır her gün hiç aksatmadan ahımı ediyorum bir süre önce facebokuna bakmak gibi bir aptallık yaptım. ah falan vız gelmiş. ama sabır taşı oldum artık ben. umarım tuttuğu günleri görürüm. tabii bu gidişle ölmezsem..

Ah etmekle beddua etmek aynı şey değil ki. Ah demek acı çekmek canının yanması demek, biri seni çok üzdü diye sitem etmektir. Sözle değil yürekten olur zaten ah. İçin çok yanmıştır, çok üzülmüşsündür. Ben dedim ki çok canımı yaktı inşallah karşılığını alır ve bunun beni üzdüğünden dolayı olduğunu anlar. İnşallah tutar bilemiyorum tek tesellim bu. Şu an için dışardan gayet mutlu ve başkasına aşık görünüyor ama.

amin inşallahh..bende aynen o cümlelerle dua ediyorum:85:

Son düzenleme:
o acıyı çok iyi biliyorum sabah acıyla uyanmak nedir,gözyaşına boğulmak nedir en kötüsü çok sevdiğin yıllarını ziyan ettiğin insanın hala yüreğini sızlatması...çünkü o acıdan sonra çok daha kolay acıtabiliyor insanlar...Allah yardımcın olsun canım..

Valla cnm bana edilen tüm ahlar tuttu da benim ahlarım niye tutmuyo anlamadım..
özetle kendimizi kandırmayalım, bu dünyada hesaplaşmicaz hiçbirimiz

Ben onu herseyi gören bilen Allah'a havale ediyorum.
Nasıl benim içim yanıyor hergün mahfoluyorum Allahımda aynısını ona çektirsin.
Beni bitirdi tüketti.

Ben onu herseyi gören bilen Allah'a havale ediyorum.
Nasıl benim içim yanıyor hergün mahfoluyorum Allahımda aynısını ona çektirsin.
Beni bitirdi tüketti.

benide birisi senn gibi tüketti 30 vakit beddua ediyorum bazende allaha havale ediyorum.Ama allahın adaleti şaşmaz elbet herkes yasattıklarını yasayacak.

benide birisi senn gibi tüketti 30 vakit beddua ediyorum bazende allaha havale ediyorum.Ama allahın adaleti şaşmaz elbet herkes yasattıklarını yasayacak.

İnsallah aynısını yasarlar canım
Allah yanlarına bırakmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…