Allah'ım günah yazmasın ama benimki tutmadı. yıllarca gözüm yaşlı ah ettiğim adam mutlu mesut bu ay sonunda evleniyor. ne diyim ki
kızlar böyle birsey hiç basınıza geldimi..
birini çok sevdiniz canınızı vercek kadar ama hayatınızı mahfedip gitti yada ayrıldınız.
dünyanızı altüst etti canınızı çok yaktı.
Size yaptıklarının cezasını ceker mi
ya da hiç öyle bir olaya şahit oldunuz mu ???????...............
Tek bir bedduam var,
Sarıldığın her insanda beni hatırla !
mrb kızlar.. edilen ah (beddua) haklıysanız tutar tutuyor yani :) ve Allah onu size gösteriyor zamanı gelince duyuyor ve görüyorsunuz... denenmiş test edilmişben şimdiye kadar ettiğim ah ların tuttugunu gördüm ve mutlu oldum :) eeeeeeeee etme bulma dünyası nede olsa
Allahın sabrı 40 seneymiş yani öyle derler, bugün tutmasa yarın tutar, elbet tutarr allahdan bulsun...larrr
tatlım kötü birine yapacağın en büyük kötülük ona iyilik yapmaktır.... vicdan denen bişey var sonuçta
bu sorunun cevabını bilmiyorum.. ama hak yerini bulsun çok istiyorum...
paramparça olmuş bi hayatım vardı, psikolojim bozuktu, güvenim yoktu insanlara...
kendimi çok şükür toparladım şuan çok çok iyiyim, kalbime girenlerde oldu, ama bi ilişkiye başlamaktan çok korkuyorum...
işte beni bu hale getirene ve ailesine çok ah ettim, daha doğrusu Allaha havale ettim...
bana yaptkları onca şey sonrasında, insanlar intikam almamı bile söyledi ama Allaha havale ettim...
çünkü iğrendim onlardan, hiçbir şekilde bulaşmak istemedim...
1 seneyi aşkın süre geçti onların keyfi çok yerinde, bana çektiren anneside mutlu..
oğluda çoktan birini buldu...
benim hayatımı mahvedip kendileri hayatlarına çok mutlu devam ediyorlar.
bilmiyorumki belkide ben yanlışım ki hala mutsuz olan benim... yinede şükrediyorum,
çünkü öldürmeyen acı güçlendirdi, kendimi güççlü ve mutlu hissediyorum...
ama tez zamanda inşallah hak yerini bulsun. tez zamanda yaptıklarının cezasını çeksinler...
benim gözyaşlarım üstüne kurdukları hayat, gün gelir en acı şekilde intikamını alır diye umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?