ama bazen insanın canı o kadar yanıyor ki her nefesini ah ederek veriyor
ben hiç görmedim "ah" denen şeyin tuttuğunu
nasıl bişey o
konuyu açan arkadaşın bedduası da çok şekermiş ama =)
"her sarıldığın insan da beni hatırla" seni hatırlar mı bilmem ama sarılırken ne tarz bir duygu içerisinde olacağını sana söyleyebilirim
evet tutar
benım ahım öyle bı tuttu kı hemde....
sahi miiiii:26::26::26:
evet ama ben tutmasını gerçekten çok ıstedım hem allah yukarda o zamanlar neler çektığımı gördü
karşılığını bın kat fazlasıyla aldılar hemde tam ıstedığım şekılde
ah etmemek iyidir.zaten ALLAH herşeyi bilir görür.yaşananlar yaşanmıslar yaşanacaklar kader olup ve sabır ile imtihan edildiğimizi unutmayarak devam etmek gerek.tabi bilerekte birşey yapılmaz.
ah ettiğim biri var ve bulacak cezasını ilahi adalet işte..6 yıl sonra başım açık diye terk etti beni..oysa baştan seni böyle seviyorum kabul ediyorum demişti...şimdi görüyorum nette takıldığı kızları ve canım acıyor resmen..
biz ah etmesekte Allah verecek cezasını ama gönül işte razı olmuyor susmaya..
kızlar yinede ah ederken başkasının canını yakmasın deyin..kim bilir bizde başka bir kızın ahını almışızdır bilmeden istemeden..başka kızların canı yansın istemiyorum benim çok yandı çünkü..ben sadece ömrü boyunca bir daha sevme sevilme duygusunu yaşamasın istiyorum..çünkü ben çok sevdim..ömrü boyunca yeter ona.. onun dışında Allah ne dileği varsa kabul etsin
aynı kaderi paylaşmışız seninle.........
karşıdakinin ne zaman neyden çekeceği belli olmazAllah'ım günah yazmasın ama benimki tutmadı. yıllarca gözüm yaşlı ah ettiğim adam mutlu mesut bu ay sonunda evleniyor. ne diyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?